Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου στο Κριό 29/09


Η  Πανσέληνος στο Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου έχει ως βασική της όψη την Αφροδίτη οπότε το βασικό πρόβλημα είναι η διαχείριση της ερωτικής ζωής, τα οικονομικά, αλλά και εικόνα του εαυτού μας.
Γίνεται στην 6η μοίρα του Κριού και ως σημαντική επιρροή έχει το τετράγωνο Αφροδίτης / Ουρανού που δημιουργεί διάφορους προβληματισμούς στο πως μπορούμε να συνεχίσουμε σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι ένα σημείο σύγκρουσης όπου υπάρχει η αίσθηση μιας αυξημένης ανάγκης για ελευθερία και ενθουσιασμό.
Δημιουργεί την ανάγκη για να κάνουμε κινήσεις οι οποίες είναι εκτός ταμπού. Μπορεί να φέρει ένα απροσδόκητο γεγονός, να μας κάνει να έχουμε ένα οικονομικό άγχος και μία αλλαγή όσο αφορά στην καθημερινότητα και στις σχέσεις μας. Θα αισθανόμαστε ότι είμαστε πιεσμένοι, ότι έχουμε ένα βάρος επάνω μας, ότι ο σύντροφος είναι απαιτητικός. Οπότε ή θα προβούμε σε καταστάσεις θυμού ή σε μία κατάσταση απομάκρυνσης.
Αυτό μπορεί να προέλθει και από άλλους παράγοντες, όπως να εισέλθει στη ζωή κάποιου ανθρώπου ένας συναρπαστικός εκκεντρικός άνθρωπος που δημιουργεί μία άλλη αίσθηση όσο αφορά τον έρωτα.
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δημιουργεί μία ευκαιρία για να επιλύσουμε κάποια προβλήματα και να αφήσουμε την κατάσταση να πάει σε τρόπους αρμονίας. Αυτό γίνεται με ένα τρόπο προσέγγιση των άλλων με μία στοργή σε συνδυασμό με την σεξουαλικότητα η οποία μπορεί να αποφέρει την ισορροπία.
Σε αυτή την πανσέληνο το ζητούμενο είναι η ισορροπία για να μπορέσουμε να κρατήσουμε κάποιες σταθερές και να μην πάμε σε δυσάρεστες εξελίξεις που θα μας δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα.
Ο αστεροειδής juno σε σύνοδο με την Αφροδίτη τονίζει τα ζητήματα της αγάπης και βοηθά τις γυναίκες που μπορεί να οδηγηθούν σε ένα τοκετό ή σε ένα γάμο. Επίσης και τις αδερφές ψυχές, την αληθινή αγάπη και την δέσμευση.




Η πανσέληνος επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες από την 3η έως την 9η μοίρα και ωροσκόπο, οι οποίοι καλούνται τα διορθώσουν τις σχέσεις τους χωρίς να κάνουν μεγάλα άλματα με εκκεντρικές ιδέες και αποφάσεις.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου