Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός Rx 29/09


 Η Αφροδίτη είναι αγάπη και συνοχή, δημιουργικές παρορμήσεις και δημιουργία, τέχνη, ομορφιά και ευχαρίστηση. Η Αφροδίτη επιδιώκει την ενοποίηση, το πάθος, τον πολλαπλασιασμό των ευχάριστων μέτρων. Η Αφροδίτη δείχνει τις στενές σχέσεις, τη διαπροσωπική επικοινωνία και τις γυναίκες με μια γενική έννοια.

Ο Ουρανός μπορεί να αντιπροσωπεύει μια επανάσταση, μια αναγέννηση, μια σημαντική ανακάλυψη. Ο Ουρανός συμβολίζει την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την εξέλιξη. Ο πλανήτης είναι γνωστό ότι κλονίζει τα θεμέλια, προωθεί νέες τεχνολογίες, έννοιες και ιδέες. Ο Ουρανός επηρεάζει την αναδυόμενη τεχνολογία, τις εφευρέσεις και την ενέργεια.

Η τετράγωνη όψη δημιουργεί τριβή, ένταση, ακόμη και υπαινιγμούς για πιθανό διαχωρισμό. Είναι η τετράγωνη όψη που βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξης μέσω της επιδείνωσης και ακόμη και της υποκίνησης μιας βλάβης που επιτρέπει πιο σταθερή ανοικοδόμηση. 
Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Ουρανού μέσα από μια τετράγωνη όψη, μπορεί να μας κάνει να αναλύσουμε θέματα αυτοεκτίμησης, προσωπικής αξίας και πώς εμφανιζόμαστε στις σχέσεις. Μπορεί να αναρωτιόμαστε, αξίζουμε περισσότερα, νιώθουμε ικανοποιημένοι ή δίνουμε αρκετό από τον εαυτό μας σε κάποιον ή κάτι; Το ξεδίπλωμα αυτής της διέλευσης σε συνδυασμό με την Αφροδίτη, τη δυναμική γύρω από την αγάπη και τις στενές κοινωνικές σχέσεις μπορεί να καταναλώσει πολλές ζωές, εξαρτώμενες από τον χάρτη. Η κοινωνική συνοχή μπορεί να κατακερματιστεί και ξαφνικές διαφωνίες και παρεξηγήσεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Όσοι βρίσκονται σε σχέση μπορεί να αισθανθούν μια έξαρση ασφυξίας και μπορεί να βιώσουν μια ξαφνική επιθυμία να απελευθερωθούν, αναζητώντας γρήγορη διαφυγή. Οι υποθέσεις δεν είναι επίσης ασυνήθιστες.
Θυμηθείτε οτιδήποτε έρχεται στην επιφάνεια τώρα, είναι η αρχή της αφήγησης σε μια πιο λεπτή αφήγηση. Αυτό το έργο 3 μερών έχει την πραγματική διαρκή δυνατότητα απελευθέρωσης και ελευθερίας από τις πιο σκοτεινές σκιές που μας κρατούν κλειδωμένους σε μπερδεμένες σχέσεις, συνεξάρτηση και εσωτερικά μοτίβα που μας εμποδίζουν να νιώθουμε πραγματικά αγαπημένοι ή πολύτιμοι.
Σε θέματα τέχνης και δημιουργικότητας, πιθανή δημιουργική ανακάλυψη είναι πολύ πιθανή αυτή τη στιγμή. Ίσως δημιουργηθεί μια νέα ιδέα, ένα έργο ξεκινά σε αυτό το σημείο που θα χτιστεί και θα μεταμορφωθεί τους επόμενους μήνες. Η ώθηση των δημιουργικών ορίων σε άγνωστο έδαφος μπορεί να διεγείρει νέες προοπτικές και απίθανες μούσες μπορεί να εμφανιστούν.
Το τετράγωνο του Ουρανού μπορεί να φέρει ανακαλύψεις γύρω από την προσωπική φιλοσοφία και τις έννοιες και πώς ενσωματώνω το αρχέτυπο του θεϊκού θηλυκού στη ζωή μου σε συνειδητή κατάσταση. Μπορώ να δω αυτή την πρώτη τετράγωνη όψη να θέτει τις βάσεις για μια πολύ βαθύτερη αφήγηση αυτό το καλοκαίρι σε σχέση με τη δική μου προσωπική σχέση με το θεϊκό θηλυκό και την ολοκλήρωση. Συγχωνεύοντας την ιερή όψη του θηλυκού αρχέτυπου στις προσωπικές σχέσεις, υπάρχουν ήδη περίεργες συγχρονικότητες που εμφανίζονται σε αυτό το πεδίο που θα παρακολουθώ.
Το πώς εμφανίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στη ζωή σας εξαρτάται πραγματικά από το ποιοι οίκοι ενεργοποιούνται. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το πώς αυτά τα δύο αρχέτυπα παίζουν δυναμικά στη ζωή σας και πού σας οδηγούν.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου