Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ήλιος τρίγωνο Δίας Rx 08/09

 


Από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ταύρο μία ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και δευτερευόντως για τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από τη 12η έως τη 17η μοίρα.

Είναι μέρες οι οποίες μας δημιουργούν αυτοπεποίθηση και μας βοηθούν να ξαναβρούμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά για να έχουμε μία επιτυχία κυρίως επαγγελματική.
Μπορούμε να αναδείξουμε τον εαυτό μας, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να αποκομίσουμε περισσότερα κέρδη. Και βέβαια να εκτιμήσουμε τους άλλους και μέσα από ευκαιρίες να βγούμε από αδιέξοδα.
Ο Δίας είναι ανάδρομος που σημαίνει ότι αφορά ζητήματα και εσωτερικής μορφής, οπότε μπορούμε να κάνουμε μέσα μας μία ανασκόπηση τι είναι αυτό που δίνει χαρά στην ψυχή μας και τι είναι αυτό που μπορεί να την οδηγήσει στο φως.
Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για θέματα σπουδών, αν είναι ζητήματα με ταξίδια, αν είναι η επαφή με το εξωτερικό, με τουριστικά επαγγέλματα, με τις νομικές υποθέσεις, οικονομικές ευκαιρίες και τα λοιπά.
Η περίοδος αυτή κρίνεται πάρα πολύ σημαντική και θετική και πρέπει να μην την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη γιατί καλές όψεις και κυρίως του Δία δεν είναι καθημερινές.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου