Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο

 


Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 στην 21*57 μοίρα έχει μία καλή όψη με τον Ουρανό και έτσι η έννοια της είναι η πραγματοποίηση θετικών αλλαγών, η εφαρμογή νέων ιδεών και η εκμετάλλευση κάθε ευκαιρίας που έρχεται στο προσκήνιο.

Εξάλλου η ευθυγράμμιση με ένα αστέρι που είναι πάρα πολύ κοντινή, την κάνει να βοηθά ανθρώπους οι οποίοι είναι γενναιόδωροι, τολμηροί και με επιμονή φέρνει τη δυνατότητα καλής τύχης, τιμής και πλούτου.
Παράλληλα κάνει δύο τρίγωνα τα οποία είναι αρκετά σε απόσταση αλλά έχουν σημασία, με τον Δία από τον Ταύρο και  τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.
Το τρίγωνο Νέας Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει ενέργεια αλλαγής και ενθουσιασμού, δίνει την δυνατότητα να εκφραστούμε με ένα δυναμικό τρόπο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Δεν περιοριζόμαστε σε κοινότυπα και διεκδικούμε περισσότερο ανεξαρτησία, περιπέτεια και ανέσεις. Κατά την παρουσία της νέας σελήνης στην Παρθένο έχουμε αυξημένη διαίσθηση, φαντασία και είμαστε δεκτικοί στις αλλαγές, χωρίς να προκαλείται αναστάτωση αλλά να προσαρμοζόμαστε εύκολα στις συνθήκες.
Αυτό αφορά ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά, με εργασία, με υγεία και με αποφάσεις που πρέπει να παρθούν με την αίσθηση της αλλαγής και του καινούργιου ξεκινήματος.
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στην ίδια μοίρα την ίδια μέρα με τη νέα σελήνη και δημιουργεί και αυτός ένα τρίγωνο με τον Ουρανό.
Αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες μέσα από εξυπνάδα και με πολλαπλούς τρόπους να εκμεταλλευτούμε ζητήματα επικοινωνίας και να γινόμαστε πιο ξεκάθαρη στα θέλω μας και στις αποφάσεις μας.
Αρκεί να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να είμαστε δεκτικοί σε οτιδήποτε καινούριο που έρχεται στη σκέψη μας και μας βοηθά στο να πορευτούμε μπροστά με ένα τρόπο ανεξαρτησίας και αισιοδοξίας.




Για την Ελλάδα η νέα σελήνη απαιτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα όσο αφορά την κυβέρνηση στο να διώξει τις παθογένειες του προηγούμενου τριμήνου. Και βέβαια να κάνει τις κινήσεις εκείνες ο Πρωθυπουργός που θα δώσουν μία τάση νέας δυναμικής όσο αφορά ζητήματα με τα οικονομικά και με την εξέλιξη των πραγμάτων. Αρκετά χρήματα θα πέσουν στους πληγέντες στη Θεσσαλία κυρίως σε ανθρώπους που ασχολούνται με την κτηνοτροφία και με τον αγροτικό τομέα.
Αλλά θα υπάρχει και η κλασσική σπατάλη του ελληνικού κράτους και η αισχοκέρδια των πάσης φύσεως εμπόρων.
Πάνω σε αυτή τη νέα σελήνη ο πρωθυπουργός πρέπει να κάνει και την αυτοκριτική του και να διορθώσει κάθε κατάσταση η οποία του δημιουργεί εμπόδια. Είναι η τελευταία ευκαιρία πριν τις εκλείψεις που θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.
Ένα ανασχηματισμός θα κάνει μία καινούργια αρχή όπως και αποφάσεις νέου ξεκινήματος μέσα από ένα προγραμματισμό και μία σταθερή βάση αυτοπειθαρχίας, τάξης και ασφάλειας σκέψεων των καταστάσεων εκείνων που θα δημιουργήσουν αργότερα καινούργια εμπόδια.
Η νέα σελήνη βοηθά τα ζώδια της Γης κυρίως που έχουν ωροσκόπο, πλανήτες και μεσουράνημα από την 18η μοίρα έως την 24η. 
Τους δίνει τη δυνατότητα για καινούργια ξεκινήματα, νέες αποφάσεις και μία καινούργια πορεία η οποία θα έχει αλλαγές, ανατροπές, δυνατότητες επιτυχίας μέσα από τρόπους και σκέψεις διαφυγής, ανεξαρτησίας, νέας ευθύνης και δυναμικής ακολουθίας.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου