Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνας 15/02

 Η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα από τις 12 έως τις 17 Φεβρουαρίου δημιουργώντας μία άλλη αίσθηση και επηρεάζοντας τα ζώδια του Ταύρου, του Καρκίνου, του Σκορπιού, του Αιγόκερου και του Ιχθύ και όσοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες από τη 22η έως την 27η το παραπάνω ζωδίων.

Όλα βρίσκονται μέσα σε ένα ρομαντισμό και σε ένα όνειρο μια που τα συναισθήματα βαίνουν προς το υπερβατικό. Έρχεται ένα καινούργιο τοπίο το οποίο εμπλέκει το ρομαντισμό με τα συναισθήματα και την προσωπική σχέση που υπάρχει μέσα στην ψυχή. Εδώ η αγάπη δεν ενσωματώνεται μόνο στο εξωτερικό πεδίο αλλά και στο εσωτερικό.
Δημιουργεί ένα πλατωνικό έρωτα που ενυπάρχει μέσα στο Ψυχικό πεδίο και αυτό είναι μία ακαταμάχητη αύρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή στο πως θα λειτουργήσεις αυτή την όψη μήπως παρασυρθείς μέσα στο όνειρο και στις ψευδαισθήσεις.
Χρειάζεται να μην κάνεις κινήσεις του αρνητικού Ποσειδώνα που θα σε οδηγήσει σε άλλους ανθρώπους εκεί που υπάρχει κίνδυνος. Πρέπει να δεις τη μαγεία των πραγμάτων σε ένα υπαρκτό πεδίο και να μην αφήσεις την εξιδανίκευση να σε πάρει σε άλλα μονοπάτια. Ο άλλος μπορεί να είναι καλός αλλά και κακός μαζί.
Εσύ πρέπει να κοιτάξεις να ρυθμίσεις την όλη κατάσταση, αφού υπάρξει απόρριψη στο όνειρο το οποίο είναι απατηλό, και για αυτό χρειάζεται εγρήγορση.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου