Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Τι λείπει από τον πρώην σας με βάση το ζώδιό σου

 


Οι σχέσεις δεν διαρκούν πάντα και δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύεις ότι θα καταλήξεις να παντρευτείς την πρώτη αγάπη που θα γνωρίσεις. Και αν συμβεί, μπορεί να μην καταλήξετε να μείνετε μαζί τους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι σχέσεις δεν πάνε καλά, αλλά ακόμα και όταν χωρίζετε με τον σύντροφό σας, ο σύντροφός σας θα χάσει πράγματα για εσάς. Θα σας λείψουν επίσης πράγματα σχετικά με αυτά, παρόλο που γνωρίζετε ότι η σχέση έχει τελειώσει και δεν μπορεί να σωθεί. Με βάση το ζώδιό σας, ας μιλήσουμε για το τι λείπει από τον πρώην σας.

Κριός – Πώς θέλατε να δοκιμάσετε νέα πράγματα
Εσείς είστε αυτός που του αρέσει να συνεχίζει να απομακρύνεται από τη ζώνη άνεσής σας και επίσης είστε αυτός που ενθαρρύνει τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Πίεσες τον πρώην σου να δοκιμάσει νέα πράγματα και ήταν χαρούμενοι.
Επομένως, το μόνο πράγμα που λείπει από τον πρώην σας είναι να τον ενθαρρύνετε να δοκιμάσει νέα πράγματα και να βγει από τη ζώνη άνεσής σας. Αντίθετα, μπορεί να σκέφτονται εσάς και το κίνητρό σας για να το βρουν μέσα τους για να δοκιμάσουν μια φρέσκια κουζίνα, ένα νέο άθλημα ή κάτι άλλο άγνωστο σε αυτούς.

Ταύρος - Η δέσμευσή σας σε αυτούς
Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να τηρείς τη ρουτίνα σου και δεν είσαι ο πιο ευέλικτος τύπος, γι' αυτό μπορεί να μην συνεχίσεις τη σχέση σου με τον πρώην σου. Ωστόσο, το μόνο πράγμα που ήσουν απέναντί ​​τους ήταν πλήρως αφοσιωμένο καθώς φρόντισες να έρθουν πρώτοι.
Ως εκ τούτου, ο πρώην σας νοσταλγεί πόσο αφοσιωμένος ήσουν μαζί του, και παρόλο που μπορεί να τον έχετε απογοητεύσει με τον τρόπο σκέψης του τύπου «ο δρόμος μου ή ο αυτοκινητόδρομος», του λείπει η αφοσίωσή σας σε εκείνους και ξέρουν ότι αυτό θέλουν όταν θέλουν. είναι με τον ιδανικό τους σύντροφο.

Δίδυμοι – Οι Διασκεδαστικές σας Στιγμές
Είστε ο πολύπλευρος και, όπως ο Κριός, απολαμβάνετε να εξερευνάτε νέα πράγματα και να εμπλέκετε τον σύντροφό σας και τους φίλους σας επίσης, και είστε αυτός που μπορείτε να δημιουργήσετε μερικές διασκεδαστικές στιγμές. Αυτό είναι που λείπει ο πρώην σου από σένα.
Τους λείπει πώς εσείς και εκείνοι κάνατε αυτοσχέδια σύντομα οδικά ταξίδια για διασκέδαση, ή τους λείπουν εκείνα τα βράδια που τους πήγατε στο κωμικό κλαμπ και εσείς κάνατε τη νύχτα διασκεδαστική. Τους λείπει η διασκέδαση που φέρατε στη ζωή τους.

Καρκίνος – Ήσουν πραγματικά ερωτευμένος μαζί τους
Είσαι ο υπερβολικά συναισθηματικός και, ταυτόχρονα, πολύ περιποιητικός. Έτσι, όταν αγαπάς, αγαπάς σκληρά και αγαπάς ειλικρινά τον πρώην σου. Τους φρόντιζες όταν ήταν πεσμένοι ή άρρωστοι, και αυτό είναι ένα πράγμα που θα λείψει από τον πρώην σου.
Ο πρώην σας ήξερε ότι δεν υπήρχε καμία εικασία για το πώς νιώθατε για εκείνον. Εκτίμησες τον χρόνο τους μαζί σου και τους έδειξες επίσης ενδιαφέρον. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη, και μπορεί να μετανιώσουν που σας εγκατέλειψαν εξαιτίας αυτού, επειδή μπορεί να μην την πάρουν αλλού.

Λέων - Η αυτοπεποίθησή σας
Τείνεις να είσαι αυτός που του αρέσει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας και η αυτοπεποίθησή σου είναι αυτό ακριβώς που προσελκύει τους άλλους. Ξέρεις ότι είσαι ατελής γιατί κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά ταυτόχρονα δεν ντρέπεσαι καθόλου να είσαι αυτός που είσαι. Δεν φοβάσαι ποτέ να βγάλεις τον εαυτό σου έξω.
Επομένως, ο πρώην σου πάντα θαύμαζε αυτό το χαρακτηριστικό σε σένα και σου έλειπες. Κάθε φορά που θα έβρισκαν κάποιον άλλον που έχει το ίδιο επίπεδο αυτοπεποίθησης, θα σκεφτόταν αμέσως να πεις πόσο τους λείπει αυτή η ιδιότητα.

Παρθένος – Η ενθάρρυνση σας

Είσαι αυτός που μπορεί να γίνει τελειομανής και είσαι ο αναλυτικός τύπος. Μπορεί να είστε επικριτικοί με τους άλλους, αλλά αυτός με τον οποίο επικρίνετε περισσότερο είναι ο εαυτός σας. Ωστόσο, κάνετε επίσης ό,τι μπορείτε για να ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να είναι ο καλύτερος εαυτός του.
Ξοδέψατε επίσης πολλές φορές ενθαρρύνοντας τον πρώην σας, και όταν ο πρώην σας σκέφτεται εσάς, αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα τους λείψει από εσάς. Τους λείπει το πόσο τους ενθαρρύνατε σε δύσκολες στιγμές. Μπορεί ακόμη και να σκεφτούν να σας καλέσουν για να πάρουν λίγη από αυτή την ενθάρρυνση, εάν τη χρειάζονται – εκτός κι αν εσείς και εκείνοι δεν έχετε καλές σχέσεις.

Ζυγός – Έκανες ό,τι μπορούσες για να τους κρατήσεις ευτυχισμένους
Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να έχεις ισορροπία στη ζωή σου, και πρέπει να έχεις και ηρεμία. Δεν σας αρέσουν οι συγκρούσεις και ίσως δυσκολευτήκατε να διατηρήσετε σχέσεις στο παρελθόν εξαιτίας αυτού. Αλλά το μόνο πράγμα που δεν μπορούσαν να αρνηθούν όλοι οι πρώην σου ήταν πώς έκανες ό,τι μπορούσες για να τους κάνεις ευτυχισμένους.
Είστε αυτός που θέλει οι άλλοι να είναι ευτυχισμένοι όπως είναι, και θα αφήσετε στην άκρη τις ανάγκες σας για αυτό που δεν σας βοηθά καθώς γίνεστε αγανακτισμένοι όσο περνάει ο χρόνος και οι ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται. Ωστόσο, φρόντιζες πάντα οι πρώην σου να είναι χαρούμενοι και αυτό είναι που λείπει σε κανέναν από εσένα.

Σκορπιός – Τους βοηθήσατε να βρουν το πάθος τους
Είσαι μυστηριώδης και ιδιωτικός και έντονος και παθιασμένος. Δεν χειρίζεσαι καλά τους χωρισμούς γιατί σου παίρνει πολύ χρόνο για να εμπιστευτείς κανέναν. Ωστόσο, ακόμα και αφού εμπιστευτείτε έναν σύντροφο, τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά, κάτι που μπορεί να μην είναι δικό σας λάθος.
Και όταν ήσασταν με τους πρώην σας ή με κάποιον από τους πρώην σας, το μόνο πράγμα που κάνατε για αυτούς τους βοήθησε να βρουν την παθιασμένη πλευρά τους. Η παθιασμένη πλευρά σας είναι μολυσματική σε οποιονδήποτε. Επομένως, ήσουν ο λόγος που βρήκαν κάτι που αγαπούν και δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ γι' αυτό. Θα τους λείψετε για αυτό.

Τοξότης – Τους έκανες να χαμογελάσουν
Είσαι ο περιπετειώδης και αισιόδοξος και πάντα καταφέρνεις να φτιάξεις τη διάθεση κάποιου όταν νιώθει απογοητευμένος. Κάνεις ό,τι μπορείς για να βρεις την ασημένια επένδυση και έχεις τον τρόπο να κάνεις τους άλλους να γελούν όταν το χρειάζονται.
Ο πρώην σου δεν είναι διαφορετικός. Το μόνο πράγμα που λείπει από τον πρώην σου είναι ότι κατάφερες να του κάνεις ένα χαμόγελο. Ως εκ τούτου, όποτε νιώθουν απογοητευμένοι, θα θυμούνται πώς τους έκανες τη διάθεση όταν το χρειάστηκες περισσότερο. Θα τους λείψετε ακόμα περισσότερο γι' αυτό.

Αιγόκερως - Η πίστη σας
Είσαι απίστευτα φιλόδοξος και είσαι επίσης πολύ πιστός σε ένα σφάλμα γιατί θέλεις οι σχέσεις και η δουλειά σου να είναι τέλεια. Και αν έχεις οικογένεια, καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια σε αυτήν. Μπορεί να ήσασταν εκείνος που ήταν πεισματάρης και μπορεί να ήσασταν ψυχροί κατά καιρούς επειδή αγωνίζεστε να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και όταν είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, δεν θέλετε κανείς να τους εμποδίσει.
Αλλά είσαι επίσης απίστευτα πιστός και ήσουν πάντα ειλικρινής και αξιόπιστος με τον πρώην σου και με οποιονδήποτε άλλον που έχει σημασία για σένα. Επομένως, ο πρώην σας λείπετε πολύ για την αφοσίωσή σας.

Υδροχόος – Πώς τους δείξατε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο
Είσαι ο προοδευτικός και είσαι πάντα γεμάτος νέες ιδέες. Αυτό που κάνετε στις σχέσεις σας είναι να προσφέρετε νέες προοπτικές. Είστε επίσης αυτός που εστιάζει στην ευρύτερη εικόνα και πείθετε τον σύντροφό σας να κάνει το ίδιο.
Προσφέρατε επίσης στον σύντροφό σας να σκεφτεί τι θα μπορούσατε να κάνετε και οι δύο μαζί για να βοηθήσετε να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Και όταν ο πρώην σας σκέφτεται οτιδήποτε έχει να κάνει με νέες προοπτικές και πώς να δει τη γενικότερη εικόνα και σκέφτεται νέες ιδέες, σκέφτεται εσάς. Τους λείπεις για το πώς τους εισήγαγες σε έναν νέο κόσμο!

Ιχθείς – Τι υπέροχος ακροατής που ήσουν
Είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, αγαπάτε τις τέχνες και είστε διαισθητικοί και ονειροπόλοι. Αν κάποιος χρειάζεται έναν ώμο για να κλάψει, εσύ είσαι αυτός που θα του προσφέρει αυτόν τον ώμο. Αν κάποιος χρειάζεται να εκτονωθεί λόγω της απογοήτευσης που συνάντησε, είστε αυτός στον οποίο πηγαίνει επειδή ξέρει ότι θα τον ακούσετε.
Και αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο σου λείπεις στον πρώην σου, το οποίο είναι πόσο εξαιρετικός ακροατής ήσουν. Τους λείπει το πώς μπορέσατε να τους υποστηρίξετε στις δύσκολες στιγμές και ανεξάρτητα από το γιατί τερματίσατε τη σχέση σας, ο πρώην σας θα σας εκτιμήσει γι' αυτό.
 
Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων θα βιώσει έναν χωρισμό κάποια στιγμή στη ζωή τους και οι μόνοι που δεν το κάνουν είναι οι σπάνιοι που παντρεύτηκαν τις αγαπημένες τους από το γυμνάσιο και έζησαν ευτυχισμένοι μέχρι το τέλος της ζωής τους. Και ακόμη και όταν πρόκειται για κακούς χωρισμούς, είναι σύνηθες να τους λείπουν οι πρώην τους για κάτι που πρόσφεραν στις σχέσεις τους. Έτσι, αν σας λείπει ο πρώην σας για κάτι που σας άρεσε, δεν είστε μόνοι. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα πάρετε πίσω, αλλά είναι φυσικό να νιώθετε έτσι. Και ο πρώην σας πιθανότατα νιώθει το ίδιο για εσάς, καθώς του λείπει κάτι που του προσφέρατε.

Μίριαμ Σλόζμπεργκ
https://askastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου