Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο τυχερά στην αγάπη


 Αχ αγάπη, μια τόσο ευμετάβλητη και μπερδεμένη πτυχή της ανθρώπινης ζωής, κι όμως είναι το ίδιο πράγμα που κάνει τη ζωή να αξίζει. Η κατανόηση της λεπτής ισορροπίας της χημείας και του συμβιβασμού που απαιτείται για να καλλιεργηθεί η δια βίου αγάπη δεν είναι για τους αδύναμους (όποιος έχει σπάσει το δικό του καταλαβαίνει).

Ωστόσο, αυτά τα 4 ζώδια φαίνεται να έχουν μοιράσει τα πιο τυχερά χέρια στο παιχνίδι της αγάπης! Οπότε κάντε κύλιση προς τα κάτω και δείτε ποια 4 ζώδια κέρδισαν το τζάκποτ όσον αφορά τον έρωτα – το δικό σας μπήκε στη λίστα;

Ιχθύς Αφροδίτη: το ζώδιο που είναι πάντα ερωτευμένο
Ως το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Ιχθύς λέγεται ότι έχει ένα κομμάτι και από τα 12 ζώδια μέσα του. Ίσως εξαιτίας αυτού ο Ιχθύς αποκτά τη φήμη του Ρωμαίου που κατοικεί στην αστρολογία, που σημαίνει ότι αυτό το ζώδιο ερωτεύεται βαθιά κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.
Οι είναι ζώδιο του νερού, έτσι τα βαθιά συναισθήματα τους έρχονται πολύ φυσικά, το βαθύτερο συναίσθημα μεταξύ αυτών είναι η αγάπη. Όταν έχετε τον πλανήτη του ρομαντισμού και της ομορφιάς σε αυτό το ζώδιο, η αγάπη είναι επομένως το εκ γενετής δικαίωμα σας! Αυτό οφείλεται επίσης εν μέρει στο γεγονός ότι ο Ιχθύς είναι το ζώδιο του καλλιτέχνη, οπότε η Αφροδίτη των Ιχθύων μπορεί να δει την ομορφιά σχεδόν σε όλους. Ένα στραβό χαμόγελο ή ένα ζαρωμένο πουκάμισο αρκεί για να προκαλέσει μια ερωτική γοητεία, καθώς και να εμπνεύσει την τέχνη για τα επόμενα χρόνια στην καρδιά αυτού του ζωδίου της Αφροδίτης!
Αν έχετε Αφροδίτη Ιχθύ, θα πρέπει να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο για τα ερωτικά σας συναισθήματα. Το γράψιμο, η ζωγραφική και η αναπαραγωγή μουσικής είναι όλοι υπέροχοι τρόποι για να διατηρήσετε την αγάπη που νιώθετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αν αγαπάτε μια Αφροδίτη των Ιχθύων, δεν θα πρότεινα να προσπαθήσετε να καταπνίξετε τα μεγάλα τους συναισθήματα. Είναι σημαντικό ο σύντροφός σας να νιώθει ελεύθερος να εκφράσει όλο το φάσμα των συναισθημάτων στην καρδιά του.


Ζυγός Αφροδίτη: το ζώδιο που είναι πάντα σε σχέση.
Ο Ζυγός κυβερνάται από τον ίδιο τον πλανήτη Αφροδίτη, οπότε η αγάπη έρχεται πολύ φυσικά σε όσους έχουν την Αφροδίτη στον Ζυγό. Για κάποιους, η αγάπη και οι σχέσεις είναι το κεράσι στην κορυφή της ζωής, αλλά για τον Ζυγό η Αφροδίτη είναι ο λόγος που είμαστε εδώ στη γη!
Ο Ζυγός, που αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά, είναι ένα σημάδι ισορροπίας και αρμονίας, επομένως οι σχέσεις όχι μόνο τους έρχονται πολύ φυσικά, αλλά αποτελούν εγγενές μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας τους. Στην πραγματικότητα, το να είσαι ερωτευμένος είναι εξίσου απαραίτητος με την κατανάλωση νερού και φαγητού για να μείνεις ζωντανός. Αυτό μπορεί να φαίνεται δραματικό, αλλά το να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή είναι ο μόνος τρόπος που μια Ζυγός Αφροδίτη μπορεί να φανταστεί τη ζωή! Εξαιτίας αυτού, θα δυσκολευτείτε να βρείτε ποτέ μια Αφροδίτη Ζυγό που να μην έχει κάποιον ειδικό για να περάσει τον χρόνο του, να αναπηδήσει τις ιδέες του, να εξερευνήσει διασκεδαστικά νέα μέρη ή τουλάχιστον να τον βοηθήσει να αποφασίσει πού να πάει βραδινό.
Εάν έχετε Ζυγό Αφροδίτη, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλες τις σχέσεις στη ζωή σας. Φροντίστε να δώσετε ιδιαίτερο χρόνο και προσοχή στην αγάπη που καλλιεργείτε με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας.
Εάν αγαπάτε μια Αφροδίτη Ζυγό, φροντίστε να μην τσιγκουνευτείτε κανένα από τα καμπανάκια και τις σφυρίχτρες της αγάπης και των γνωριμιών. Πάντα να αγοράζετε τα λουλούδια, να τους αφήνετε σημειώσεις αγάπης και φροντίστε να προγραμματίζετε αξέχαστες ημερομηνίες για να δείξετε στον σύντροφό σας πόσο πολύ νοιάζεστε.

Λέων Αφροδίτη: το ζώδιο που όλοι θέλουν να βγουν ραντεβού.
Ο Λέων κυβερνάται από τον ήλιο, το λαμπερό αστέρι στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τα πάντα. Λόγω της σχέσης του Λέοντα με τον ήλιο τείνουν να αποκτούν σχεδόν τις ίδιες ιδιότητες. Οι Λέοντες είναι λαμπεροί, αναβράζοντες, βομβιστικοί, επιδεικτικοί και τραβούν τους πάντες στην τροχιά τους.
Το να έχεις έναν Λέοντα Αφροδίτη σημαίνει ότι οι πιθανοί μνηστήρες δεν είναι δύσκολο να βρεθούν επειδή όλοι έλκονται από τον ήλιο σας όπως ο σκόρος στη φλόγα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε Λέων Αφροδίτη είναι ένας σειριακός μονογαμιστής (αυτό είναι περισσότερο ο ΜΟ της Αφροδίτης Ζυγού), αλλά αν ήθελαν έναν σύντροφο σίγουρα δεν θα ήταν δύσκολο να τον βρουν!
Εάν έχετε Λέοντα Αφροδίτη, πρέπει πάντα να εμπιστεύεστε στην καρδιά σας. Ο Λέων κυβερνά την καρδιά, επομένως το να ακολουθείτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας είναι ένα σημαντικό ταξίδι που έχετε σε αυτή τη ζωή.
Αν αγαπάτε κάποιον με Λέοντα Αφροδίτη, φροντίστε να δείχνετε και να του λέτε πόσο πολύ τον αγαπάτε καθημερινά. Κανείς δεν αγαπά πιο σκληρά από έναν Λέοντα, αλλά περιμένει (και του αξίζει) την ίδια ενέργεια σε αντάλλαγμα.

Αιγόκερως Αφροδίτη: το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να βρει ισόβια αγάπη.
Το ζώδιο της Γης, οι Αφροδίτες έχουν κακή φήμη ότι είναι βουλιασμένες και δύσκολα αγαπημένες, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ιστορίας τους. Τα ζώδια της Γης είναι πρακτικά σε όλα τα θέματα, οπότε όταν πρόκειται για την ιδιότροπη και ρομαντική Αφροδίτη, αυτός μπορεί να είναι ένας περίπλοκος συνδυασμός, αλλά όχι εντελώς κακός!
Ο Αιγόκερως είναι ένα σημάδι ότι σκέφτεται πάντα τη μακροπρόθεσμη επιτυχία οποιουδήποτε στόχου, είτε είναι επικεντρωμένος στην καριέρα είτε στη σχέση, οπότε όταν πρόκειται για ραντεβού δεν πρόκειται να βγουν ραντεβού με τον Τομ, τον Ντικ ή τον Χάρι. Το αντίθετο, ο Αιγόκερως Αφροδίτη θα μπει σε σχέση μόνο όταν αισθάνεται σίγουρος για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της συνεργασίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ρομαντικοί γιατί στην πραγματικότητα είναι μεγάλοι μαλθακοί, ωστόσο επιφυλάσσουν την αληθινή τους αγάπη για το άτομο που την κερδίζει με τον καιρό. Όταν μια Αφροδίτη Αιγόκερως αποφασίσει ότι είστε το άτομο που θέλει να αγαπήσει, να ξέρετε ότι είναι πρόθυμη να εργαστεί για να το κρατήσει κάτω για μια ζωή και να μοιραστεί μαζί σας την πίστη και την αγάπη για την οποία γράφονται τα παραμύθια.
Εάν έχετε Αφροδίτη Αιγόκερω, φροντίστε να μην πέσετε στην παγίδα να πιστεύετε ότι είστε πολύ επιλεκτικοί ερωτευμένοι. Η πραγματική αγάπη αξίζει να περιμένεις, γι' αυτό μην συμβιβάζεσαι με μια σχέση που νιώθεις μόνο «αρκετά καλή».
Αν αγαπάτε μια Αφροδίτη Αιγόκερω τότε έχετε πετύχει το τζάκποτ! Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να κάνετε υπομονή, καθώς αυτό το γήινο ζώδιο μπαίνει σιγά σιγά, αντί να βουτήξει πρώτα με το κεφάλι, αλλά υπόσχομαι ότι η αναμονή θα αξίζει τον κόπο!

Jasmine Wolfe

ΠΗΓΗ: https://askastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου