Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Αφροδίτη σύνοδος Άρης 02/03


 Από τις 27 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού κάνει όψη συνόδου με το Δία, μία ευνοϊκή όψη για τους Διδύμους, Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 8η έως την 14η μοίρα.

Χαράς Ευαγγέλια λοιπόν αυτό το χρονικό διάστημα για την όψη της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης που μας βοηθά στο να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πετύχουμε πράγματα τα οποία θα μας οδηγήσουν σε μία επέκταση και του μυαλού των πράξεων.
Βοηθά πάρα πολύ στην έλευση ενός καινούργιου έρωτα, στην επέκταση της αγάπης και στο να έχουμε ένα άλλο αρμονικό ιδεώδης απέναντι στους άλλους.
Νιώθουμε σαν να πετάμε στα σύννεφα, να έχουμε μία προσέγγιση στους άλλους η οποία να δημιουργεί ερωτισμό. Παρόλο που η Αφροδίτη είναι σε αδυναμία στο ζώδιο του Κριού είναι όμως σε ένα ζώδιο το οποίο είναι παρορμητικό και  ζώδιο της Φωτιάς, το οποίο μας παροτρύνει να προχωρήσουμε μπροστά με μία δυναμική, με ένα άλλο αέρα και μέσα από μία παρόρμηση.
Να βρούμε τον εαυτό και το δικό μας αλλά και την άλλη ερωτική ψυχή. Δεν πρέπει όμως να μας διακατέχει εγωισμός και η ανάγκη επιβεβαίωσης κάθε πράξης που κάνουμε.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου