Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Πόσο πιθανόν θα διαρκέσει η σχέση σας σε μεγάλη απόσταση

 


Οι σχέσεις εξ αποστάσεως συμβαίνουν για διάφορους λόγους. Αν γνωρίσετε τη νέα σας αγάπη στο Διαδίκτυο που ζει σε διαφορετική πόλη, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να κάνετε μια σχέση εξ αποστάσεως εκτός και αν μπορείτε να μετακινηθείτε κοντά στον σύντροφό σας. Ωστόσο, με τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέχρι να παρουσιαστεί μια ευκαιρία.

Ακόμη και πριν από την εποχή του Διαδικτύου, πολλά ζευγάρια είχαν σχέσεις εξ αποστάσεως λόγω της συνάντησης μεταξύ τους κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή συνεδρίων. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να αντέξουν σε σχέσεις εξ αποστάσεως και άλλοι όχι. Πώς θα τα πάτε αν τύχει να καταλήξετε σε μια σχέση εξ αποστάσεως; Αυτό εξαρτάται από το ζώδιό σας, οπότε ας το μάθουμε ταξινομώντας τους.

Παρθένος – Το πιο πιθανό είναι να εργαστεί με βάση την εργασία που καταβάλλει
Είναι ένα από τα ζώδια που είναι γνωστά για τη σκληρή δουλειά και την τελειοποίηση οτιδήποτε, ανεξάρτητα από την πρόκληση. Επομένως, οι Παρθένοι έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνουν μια σχέση από απόσταση να λειτουργήσει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Παρθένος θα εξετάσει τις δευτερεύουσες λεπτομέρειες σε αυτό που συνεπάγεται η εκτέλεση μιας σχέσης εξ αποστάσεως, αλλά και ο σύντροφος πρέπει να είναι σύμφωνος με αυτό.
Όσο η Παρθένος και οι σύντροφοί τους μπορούν να χειριστούν τη σχέση εξ αποστάσεως για να την κάνουν να λειτουργήσει για το καλύτερο, θα έχουν επιτυχία. Άλλοι θα αναρωτηθούν πώς μπόρεσαν να το διαχειριστούν επίσης.


Ταύρος - Η επιμονή τους θα το κάνει να κρατήσει
Είναι επίμονος και επίμονος και επίσης λατρεύει τον χώρο του. Ως εκ τούτου, οι Ταύροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν τη σχέση τους από απόσταση να δουλέψει γιατί θα είναι αποφασισμένοι να το κάνουν. Κάτι άλλο που λειτουργεί υπέρ του Ταύρου είναι ότι όσοι έχουν το ζώδιο λατρεύουν να έχουν τον χώρο τους.
Ως εκ τούτου, θα χαρούν να συνομιλήσουν με τους συνεργάτες τους σε βίντεο για λίγο πριν πάνε να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ταινία κάθε βράδυ – ή ό,τι απαιτεί η ρουτίνα τους. Ωστόσο, αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που μπορεί να κάνει τη σχέση εξ αποστάσεως να κρατήσει, ο Ταύρος θα ήταν αυτό!


Ιχθείς - Θα το χειριστούν καλά αν αυτό θέλουν
Είναι ιδιαίτερα συμπονετικός, διαισθητικός και στοργικός. Ως εκ τούτου, μπορούν να χειριστούν μια σχέση εξ αποστάσεως αν ερωτευτούν κάποιον που ζει μακριά. Η διαίσθησή τους επίσης τους λέει ότι όταν ο σύντροφός τους που δεν είναι πουθενά κοντά τους τα χρειάζεται περισσότερο, θα τους τηλεφωνήσει για check-in και ακόμη και θα πετάξουν έξω σε αυτούς εάν χρειαστεί.
Ωστόσο, οι Ιχθύες αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα όταν πρόκειται για μια σχέση εξ αποστάσεως, και αυτό είναι η έλλειψη επικοινωνίας από την πλευρά τους. Δεν θα επικοινωνήσουν πώς νιώθουν ακόμα κι αν δεν είναι ευτυχισμένοι, και ακόμα κι αν είναι απογοητευμένοι από τη σχέση εξ αποστάσεως, ο σύντροφός τους δεν θα το ξέρει. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν το επικοινωνούν. Επομένως, αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει τις προκλήσεις του εάν συνεχιστεί η έλλειψη επικοινωνίας.


Τοξότης - Απολαμβάνουν την ελευθερία
Είναι αισιόδοξος και χαρούμενος και δεν του αρέσει καθόλου να τον συγκρατούν, γι' αυτό και οι δεσμεύσεις είναι κάτι που δεν αρέσει στον Τοξότη. Επομένως, αν κάποιος μπορεί να διαχειριστεί σχέσεις εξ αποστάσεως, αυτός είναι ο Τοξότης. Μπορούν να απολαύσουν μια σχέση ενώ είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν.
Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Τοξότης είναι ότι μπορεί να βρει κάποιον που ζει πιο κοντά του τον οποίο θα μπορούσε να ερωτευτεί, και ως εκ τούτου, αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να βάλει τέλος στη σχέση εξ αποστάσεως.


Αιγόκερως - Δεσμευμένος να εργαστεί σκληρά για να το κάνει να λειτουργήσει
Είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη σκληρή δουλειά και τη δέσμευση, καθώς όσοι έχουν αυτό το ζώδιο παίρνουν τα πάντα στα σοβαρά. Επομένως, όσο δύσκολο κι αν θα ήταν για έναν Αιγόκερω να έχει μια σχέση εξ αποστάσεως, δεν θα έλεγαν όχι και στην απόκτηση μιας. Στην πραγματικότητα, αν τύχει να ερωτευτούν κάποιον που δεν μένει πουθενά κοντά τους, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το κάνουν να λειτουργήσει γιατί όταν ο Αιγόκερως παίρνει κάτι στα σοβαρά, δεν θα το αφήσει να αποτύχει.
Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να εμποδίσει είναι ότι ο Αιγόκερως θα μπορούσε να δυσκολευτεί να είναι καχύποπτος απέναντι στον σύντροφό του, καθώς δεν ξέρουν τι κάνουν, καθώς δεν είναι στην παρουσία τους τις περισσότερες φορές.


Υδροχόος – Θα προσπαθήσει να εξισορροπήσει την ανεξαρτησία και τη σχέση
Πέφτει στη μέση του πόσο καλά θα τα πήγαινε κανείς σε μια σχέση εξ αποστάσεως. Ίσως εκπλαγείτε που όσοι έχουν αυτό το ζώδιο δεν κατέλαβαν υψηλότερη θέση, αν σκεφτεί κανείς ότι αγαπούν την ανεξαρτησία τους. Ωστόσο, παρόλο που ο Υδροχόος χρειάζεται την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, τους αρέσει επίσης να είναι σε σχέσεις γιατί αλλιώς νιώθουν μοναξιά.
Ο Υδροχόος μπορεί να έχει την αποφασιστικότητα να κάνει τη σχέση από απόσταση να λειτουργήσει και με αυτόν τον τρόπο, τους επιτρέπει να απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους. Ταυτόχρονα, όπως και ο Τοξότης, ο Υδροχόος μπορεί να χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον του αν δεν βλέπουν αρκετά τον σύντροφό τους, κάτι που μπορεί να είναι συνταγή αποτυχίας.


Καρκίνος – Η αφοσίωση θα τους ενθαρρύνει να καταβάλουν προσπάθεια
Είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ταυτόχρονα όσοι έχουν το ζώδιο είναι πολύ πιστοί. Αν ο Καρκίνος ερωτευτεί κάποιον που δεν ζει κοντά του, δεν θα θέλει να εγκαταλείψει την πιθανή σχέση γιατί τα συναισθήματά του δεν θα τον αφήσουν να το κάνει.
Θα θέλουν να το κάνουν να δουλέψει και θα καταβάλουν προσπάθεια. Ωστόσο, θα είναι δύσκολο για τον Καρκίνο να παραμείνει αισιόδοξος για τη βελτίωση της σχέσης με τον καιρό. Χρειάζεται να είναι κοντά με τους συντρόφους τους και αν δεν τους βλέπουν πολύ, θα γίνει πιο δύσκολο για τον Καρκίνο να ανταπεξέλθει τόσο πολύ μακριά τους.


Λέων – Υπάρχει αποφασιστικότητα, αλλά η έλλειψη προσοχής θα είναι πρόκληση
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Λέων αρχίζει να κατατάσσεται προς το κάτω μέρος της πιθανότητας να διαρκέσει μια σχέση από απόσταση. Ωστόσο, εάν ο Λέων τύχει να συναντήσει τον πιθανό έρωτα της ζωής του σε ένα ταξίδι ή στο διαδίκτυο όπου μένουν κάπου μακριά, δεν θα εγκαταλείψουν τη σχέση για αυτόν τον λόγο.
Ο Λέων, όντας σταθερό ζώδιο, θα βρει την αποφασιστικότητα, στην αρχή, να το κάνει να λειτουργήσει. Είναι επίσης πιστοί. Ωστόσο, όσο περνάει ο χρόνος, θα προκύψουν προκλήσεις. Ο Λέων χρειάζεται την προσοχή του συντρόφου του, και επειδή δεν θα το πάρουν πολύ συχνά, αυτό μπορεί τελικά να αποτρέψει τη συμφωνία. Ο Λέων πιθανότατα θα είναι αυτός που θα διακόψει τη σχέση για αυτόν τον λόγο.


Ζυγός – Μπορεί να κάνει συμβιβασμούς, αλλά μπορεί να γίνει αγανακτισμένος
Είναι κοινωνικό ζώδιο και απολαμβάνουν να βρίσκονται παρέα με άλλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανοιχτοί στο να έχουν μια σχέση εξ αποστάσεως. Θα το δοκιμάσουν στην αρχή και είναι καλοί στο να κάνουν συμβιβασμούς. Ωστόσο, η απόσταση θα αρχίσει να φτάνει στον Ζυγό και αυτό που μπορεί να συμβεί είναι ότι οι Ζυγοί θα αρχίσουν να νιώθουν αγανάκτηση που δεν βλέπουν τακτικά τον σύντροφό τους.
Οι Ζυγοί μπορεί να συμπεριφέρονται σαν να είναι όλα καλά και όμορφα με τον σύντροφό τους όταν τους βλέπουν ή τους μιλάνε. Αλλά κάτω από αυτό, υπάρχει πολύς θυμός και ο Ζυγός δεν θα θέλει να το μάθει λόγω της αντιπάθειας της σύγκρουσης. Ωστόσο, θα αυξηθούν τόσες πολλές διαφορές που η σχέση δεν θα κρατήσει.


Δίδυμοι – Θα παλέψουν να τηρήσουν τη δέσμευση
Είναι κοινωνικό ζώδιο και έχει και καλές προθέσεις. Επομένως, εάν οι Δίδυμοι τύχει να συνδεθούν με έναν σύντροφο που δεν μένει κοντά τους, τότε στην αρχή θα είναι ανοιχτοί στην ιδέα μιας σχέσης εξ αποστάσεως και μπορεί να διαρκέσει για μερικούς μήνες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Δίδυμοι μπορεί να καταλήξουν να βρουν έναν σύντροφο κοντά στο σπίτι τον οποίο θα μπορούν να βλέπουν και να συνομιλούν όσο πιο συχνά μπορούν.
Επομένως, αυτό θα έδινε αμέσως τέλος στη σχέση εξ αποστάσεως. Δεδομένου ότι οι Δίδυμοι δυσκολεύονται να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μια σχέση εξ αποστάσεως δεν θα λειτουργούσε για αυτούς.


Κριός - Δεν έχει την υπομονή να το κάνει να λειτουργήσει

Είναι γεμάτος πάθος και φωτιά, και ενθουσιασμό. Επομένως, αν ο Κριός βρει κάποιον που τον βλέπει ως πιθανό σύντροφο που δεν ζει κοντά του, μπορεί να έχει τον ενθουσιασμό να ξεκινήσει μια σχέση. Ωστόσο, οι Κριοί θα δυσκολευτούν να το κάνουν να διαρκέσει καθώς δεν είναι αρκετά υπομονετικοί και λιγοστοί.
Για παράδειγμα, ο Κριός δεν θα ήταν πολύ κατανοητός εάν ο σύντροφός του σχεδίαζε να έρθει στην πόλη μια δεδομένη ημερομηνία για να δει τον Κριό και έπρεπε να ακυρώσει τα σχέδιά του λόγω οικογενειακών ή εργασιακών υποχρεώσεων. Στην πραγματικότητα, ο Κριός πιθανότατα θα τερμάτιζε τη σχέση αμέσως και εκεί, επειδή δεν βλέπουν τον σύντροφό τους αρκετά όπως είναι.


Σκορπιός – Ζητήματα εμπιστοσύνης θα τον βάλουν φραγμό
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που δεν θα ήταν ιδανικό για σχέσεις εξ αποστάσεως, αυτό θα ήταν ο Σκορπιός . Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σκορπιός να μην σκεφτεί καν να δεχτεί μια σχέση εξ αποστάσεως, ακόμα κι αν ανέπτυξε συναισθήματα για κάποιον που έζησε μακριά. Παλεύουν με την εμπιστοσύνη όπως είναι και είναι πάντα καχύποπτοι.
Θα ανησυχούσαν ότι ο σύντροφός τους θα έκανε πράγματα πίσω από την πλάτη τους. Για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση ο Σκορπιός, θα έπρεπε να είναι στη συνεχή παρουσία του συντρόφου τους. Επομένως, μια σχέση εξ αποστάσεως δεν είναι πιθανό να είναι στα χαρτιά, ποτέ, για τον Σκορπιό.
 
Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, το να έχετε μια σχέση από απόσταση απαιτεί πολλή δουλειά, προσπάθεια και εμπιστοσύνη. Οι τοπικές σχέσεις είναι αρκετά δύσκολο να επιλυθούν, και οι σχέσεις από απόσταση απαιτούν πολύ περισσότερη δουλειά. Ωστόσο, πολλοί γάμοι καταλήγουν να εξελίσσονται από σχέσεις εξ αποστάσεως. Για παράδειγμα, αυτός που ζει μακριά από τον σύντροφό του πιθανότατα θα καταλήξει να μετακομίσει στην ίδια πόλη με τον σύντροφό του και θα το κάνει βρίσκοντας ευκαιρίες εργασίας εκεί ή το αντίστροφο. Ή, μερικές φορές, το ζευγάρι που ξεκίνησε σε μια σχέση εξ αποστάσεως αποφασίζει να ξεκινήσει τη ζωή του σε μια νέα πόλη εντελώς. Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να χειρίζονται αυτές τις σχέσεις, και μερικοί είναι!



Μίριαμ Σλόζμπεργκ
ΠΗΓΗ: https://askastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου