Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου και ο σκληρός Κρόνος

 


Η νέα σελήνη γίνεται τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στην 1*22 μοίρα των Ιχθύων. Η σπουδαιότητα της οφείλεται στο ότι ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο από τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου, ο οποίος τον επόμενο μήνα περνά στο ζώδιο των Ιχθύων για να παραμείνει εκεί για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Η νέα σελήνη επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού των αρχικών μοιρών και τις τελευταίες μοίρες του Σταθερού Σταυρού, οι οποίοι αυτή τη στιγμή περνούν και την δοκιμασία του Κρόνου.
Επηρεάζει επίσης και όσους έχουν ωροσκόπο, πλανήτες και μεσουράνημα από την 27η μοίρα του Σταθερού Σταυρού έως και την 3η μοίρα του Μεταβλητού Σταυρού.

Αναλυτικά οι όψεις:

Η νέα σελήνη σε σύνοδο με το Κρόνο φέρνει δυσκολίες, ανασφάλεια, θλίψη και απώλεια. Οι κίνδυνοι είναι μία συνισταμένη πράξεων οι οποίες πρέπει να έχουν μία ακολουθία των κινήσεων και να παρέχουν σταθερότητα, αποφασιστικότητα και υπομονή.
Μας καλεί η νέα σελήνη να εργαστούμε σκληρά για τους στόχους μας, να χτίζουμε πράγματα από την αρχή τα οποία να έχουν δομή και οργάνωση για να ακολουθήσει μετά η ατραπός του κέρδους.
Οι γερές βάσεις αυτή τη στιγμή είναι το επακόλουθο αυτής της όψης και για να διαρκέσει αυτή η άνοδος χρειάζεται αρκετό χρονικό διάστημα για να πραγματοποιηθεί, για να μας δώσει αναγνωρίσιμο περιβάλλον, με σεβασμό και προβολή.
Οι σχέσεις θα έχουν μία ιδιαιτερότητα αυτό το χρονικό διάστημα μια που μπορεί να γίνει μία επισημοποίηση κάποιων πραγμάτων και κάποιος να οδηγηθεί και στα σκαλιά της εκκλησίας.
Ευνοούνται οι επιχειρηματικές συνεργασίες, οι συναλλαγές με τις αρχές ή το δημόσιο. Θα μας απασχολήσουν ζητήματα με ηλικιωμένους, τα ιδρύματα, με τις φυλακές, με τα νοσοκομεία, με τους καλλιτέχνες και κάθε γενικά εθισμό και παρανομία.

Άλλη στενή όψη είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Πλούτωνα το οποίο παρέχει την ανάγκη για αγάπη και συντροφικότητα. Αρκεί να μην είμαστε εμμονικοί και να μην θέλουμε να κατακτήσουμε τον άλλον εκτός ορίων.
Βοηθά επίσης στο χτίσιμο ενός ειδυλλίου ή μίας φιλίας το οποίο θα είναι μεταμορφωτική για τη ζωή αυτού που θα την εξελίξει.
Θα ασχοληθούμε περισσότερο με τα ζητήματα του έρωτα και της απόλαυσης, όπως και με υποθέσεις οι οποίες περιέχουν μυστικές φιλίες και σχέσεις.
Θα πρέπει να έχουμε μία άλλη άποψη όσο αφορά την μόδα, τα χόμπι και την δημιουργική εργασία και να μπορέσουμε να αποκτήσουμε δύναμη, πλούτο και επιρροή.
Λόγω της καλής όψης του Πλούτωνα δια μέσου του εξάγωνου φέρνει ευκολίες στην επίτευξη.

Εν κατακλείδι η νέα σελήνη δημιουργεί καινούργια ξεκινήματα με την παρουσία του Κρόνου. Αυτό εν αρχή φαίνεται λίγο απαιτητικό και σκληρό αλλά στην πορεία μπορεί να πάρει άλλη γεύση.
Εφόσον μας διακατέχει αποφασιστικότητα, επιμονή και γνωρίζουμε τι είναι αυτό που θέλουμε και πώς μπορούμε να το εξελίξουμε.
Μέσα από σταθερά βήματα και απόψεις οι οποίες να έχουν ολοκληρωμένη συγκέντρωση μυαλού και πραγμάτων μπορεί να επιτευχθεί αυτό που πραγματικά πρεσβεύει ο Κρόνος, την επαγγελματική και κοινωνική άνοδο.




Όσο αφορά την επιρροή της νέας σελήνης για την Ελλάδα επηρεάζει τον 12ο οίκο που σχετίζεται με νοσοκομεία, φυλακές και γενικά με ιδρύματα, όπως επίσης και κρυφά πράγματα που υπάρχουν στο παρασκήνιο.
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι λίγο δυσάρεστα καθώς το ίδρυμα Νιάρχου με τη δωρεά τριών νοσοκομείων σε Σπάρτη, Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να τα υλοποιήσει στην παρούσα στιγμή λόγω αυξημένου κόστους οικοδόμησης αυτών των κτιρίων. Με αποτέλεσμα να υπάρχει το πρώτο πλήγμα όσο αφορά τη νοσοκομειακή περίθαλψη της χώρας.
Εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου εκεί σίγουρα θα δημιουργηθούν εμπόδια και από δω και πέρα χρειάζεται μία άλλη λύση όσο αφορά την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος.
Ζητήματα με τη θάλασσα μπορούν να προκύψουν και αυτό το χρονικό διάστημα παίζετε ένα παιχνίδι όσο αφορά γενικά τις εξελίξεις που έχουμε σε θαλάσσια εδάφη, είτε αυτά αφορά πετρέλαιο, φυσικό αέριο, είτε βέβαια συζητήσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο για τις εξελίξεις των θαλάσσιων ζωνών και της ΑΟΖ.
Δεν είναι τυχαίο αυτό το χρονικό διάστημα που ο αμερικανικός παράγοντας έρχεται στην περιοχή μας για να δημιουργήσει ένα άλλο κλίμα όσο αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ώστε να υπάρχει μία το κατά δύναμιν ισορροπία που θα οδηγήσει σε πιο ήρεμα νερά στο Αιγαίο και μία συμφωνία εκμετάλλευσης αλλά και με τη συμμετοχή με κάποιο ποσοστό και της Τουρκίας.
Αλλά για μέχρι εκεί πρέπει να υπάρξουν οι συντελεστές των σχεδίων. Αναμένουμε γεγονότα μετά τις εκλογές σε Ελλάδα και Τουρκία.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου