Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Άρης τετράγωνο Αφροδίτη 05/02

 


Από τις 28 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους. Μία δυσμενή όψη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από την 7η έως τη 14η μοίρα.

Αυτό το διάστημα βιώνουμε μία αλλαγή όσο αφορά τη συναισθηματική ζωή που θα μας αναστατώσει και θα μας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. 
Από τα ήρεμα νερά θα πάμε σε μία γενικότερη ανακίνηση καινούργιων ζητημάτων τα οποία θα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά μας. Το κλίμα θα είναι πιο ηλεκτρισμένο, υποχωρήσεις δεν θα είναι εύκολες και οι ισορροπίες θα χαθούν. 
Οπότε πρέπει να προσέξουμε να μην πάμε τα πράγματα στα άκρα και να δημιουργηθεί πρόβλημα και στην επικοινωνία μας και στην ψυχολογική μας κατάσταση.
Βέβαια από την άλλη μπορεί να αναζητηθεί ο συναρπαστικός έρωτας, μία νέα γνωριμία αλλά θα υπάρχει μία ένταση στην πορεία εντός της.
Αργότερα θα πάρει μία μορφή που μπορεί να είναι αμφίβολη γιατί οι σχέσεις βασίζονται καθαρά στο σεξ και λιγότερο στην επικοινωνία του έσω εαυτού.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου