Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Τι συμβαίνει όταν πληγώνετε τα συναισθήματα του ζωδίου;


Όταν έχετε σχέση με κάποιον, κατά καιρούς θα πληγώσετε άθελά του τα συναισθήματά του λέγοντας κάτι που δεν εννοείτε. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι ένας φίλος ή ένας ρομαντικός σύντροφος τον οποίο θα μπορούσατε να πείτε κάτι που θα προσβάλει. Και οι πιθανότητες είναι ότι ο φίλος ή ο σύντροφός σας έχει πει κάτι ή έχει κάνει κάτι που έχει πληγώσει τα συναισθήματά σας.

Για παράδειγμα, μπορεί να πληγωθείτε που ο σύντροφός σας επέλεξε τη δουλειά αντί να σας πάει σε ένα ιατρικό ραντεβού. Ή, πληγώνεστε που ένας φίλος βγήκε με έναν κοινό φίλο χωρίς να σας προσκαλέσει μαζί. Πώς αντιδράτε λοιπόν σε αυτά τα πράγματα όταν συμβαίνουν; Ας μάθουμε και ας δούμε τι συμβαίνει όταν πληγώνεις τα συναισθήματα του ζωδίου.


Κριός – Θα είναι ευερέθιστος
Είσαι ο παθιασμένος γεμάτος ενέργεια και αγωνία. Αν κάποιος πληγώσει τα συναισθήματά σας, θα είστε πολύ οξύθυμοι. Επίσης, δεν θα θέλετε να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας ή τον φίλο σας που πληγώνει τα συναισθήματά σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα τους επιτεθείτε αν συνεχίσει να προσπαθεί να περάσει χρόνο μαζί σας.
Συνήθως είστε πολύ ειλικρινείς και δεν θα διστάσετε να έχετε μια σύγκρουση, αλλά αν πληγωθούν τα συναισθήματά σας, μπορεί να αποφασίσετε να το κρατήσετε για τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, όπως τα χόμπι και την καριέρα σας για να σας βοηθήσει να ξεσπάσετε. Το να μιλήσεις γι' αυτό με αυτόν που σε πλήγωσε μπορεί να σε αγχώσει περισσότερο εκτός κι αν σε πιέσει για άλλη μια φορά σε αυτό. 


Ταύρος - Θα είναι θορυβώδης

Όταν ο σύντροφος ή ο φίλος σου πληγώνει τα συναισθήματά σου, θα τους απαντάς με γκρίνια και θα αποστασιοποιηθείς από αυτούς. Μπορεί ακόμη και να τους δώσετε τη σιωπηλή θεραπεία, και θα είστε επίσης αυτός που θα επιδοθείτε σε αυτοκαταπραϋντικές συμπεριφορές όπως το να βασίζεστε σε μια θεραπεία λιανικής ή μπορείτε να επιδοθείτε σε ένα γλυκό ή ένα νόστιμο γεύμα.
Δεν θα είστε εσείς που θα συζητήσετε το θέμα μαζί τους μέχρι να είστε έτοιμοι να το κάνετε. Ο σύντροφος ή ο φίλος σας που είναι στενοχωρημένος θα πρέπει να περιμένει να έρθετε για να συζητήσετε το θέμα που συνέβη και γιατί είστε πληγωμένοι.


Δίδυμοι – Κουτσομπολιά για Αυτόν που τους Πληγώνει
Είσαι πολύ καλός στο να κρύβεις τα πληγωμένα συναισθήματά σου. Εάν ο σύντροφός σας ή ο φίλος σας έκανε ή έλεγε κάτι για να πληγώσει τα συναισθήματά σας, θα συμπεριφέρεστε σαν να είναι όλα καλά και το έχετε ξεπεράσει. Ωστόσο, δεν το ξεπερνάς καθόλου. Είσαι θυμωμένος που είσαι τόσο πληγωμένος. Θα μιλήσετε στους άλλους για το τι σας έκαναν και πόσο φρικτό ήταν να σας πληγώσουν όπως έκαναν.
Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που θα μιλήσουν σε όλους τους άλλους για την προσβολή που σας προκάλεσε ο σύντροφος ή ο φίλος σας, αλλά θα είναι καλοί με τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, καθώς θα τους επιστρέψει η είδηση ​​ότι κυκλοφορείτε κουτσομπολεύοντας, τότε θα πρέπει να τους πείτε πώς και γιατί σας πλήγωσαν.


Καρκίνος – Αποσύρεται και Κρυώνει
Ξέρεις ότι είσαι απίστευτα κυκλοθυμικός και αυτή είναι η φύση σου. Μπορεί να φροντίζετε μέχρι το σημείο που βάζετε τις ανάγκες σας στο πίσω μέρος ή μπορεί να είστε ψυχροί και εκδικητικοί αν ο σύντροφός σας ή ο φίλος σας πληγώσει τα συναισθήματά σας. Όταν πληγωθούν τα συναισθήματά σας, θα αποσυρθείτε και θα κρυώσετε πολύ, και μπορεί ακόμη και να δώσετε στον σύντροφό σας ή στον φίλο σας που πλήγωσε τα συναισθήματά σας την ψυχρή ωμοπλάτη ή τη σιωπηλή θεραπεία.
Θα κρατάτε και κακία, οπότε δεν θα αφήσετε να φύγουν τόσο γρήγορα όσα έγιναν. Αλλά μόλις είστε έτοιμοι να αφήσετε τον φίλο ή τον σύντροφό σας να επιστρέψει στην εταιρεία σας, θα επιστρέψετε στον εαυτό σας που φροντίζει. Ωστόσο, δεν θα ξεχάσετε ποτέ τα πληγωμένα συναισθήματα που σας προκάλεσαν.


Λέων – Γίνεται Δραματικός
Ξέρεις ότι είσαι ο δραματικός και γι' αυτό όταν ο σύντροφός σου ή ο φίλος σου σε πληγώσει, θα είσαι εξαιρετικά δραματικός γι' αυτό. Θα τους πεις με στενοχωρημένο τρόπο για το τι έκαναν και πώς σε πλήγωσαν και θα τους μιλήσεις επίσης με υποτιμητικό τρόπο.
Τέλος, δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να σας ζητήσουν συγγνώμη που σας πλήγωσαν με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί ακόμη και να διαλέξετε ένα δημόσιο μέρος για να βγείτε μαζί τους για να κάνετε ένα κοινό να σας παρακολουθήσει, κάτι που θα ταπεινώσει αυτόν που σας πλήγωσε. Με τη σειρά τους, μπορεί να είναι στεναχωρημένοι μαζί σας που δεν τους μιλήσατε για αυτό ήρεμα σε ιδιωτικό περιβάλλον.


Παρθένος – Μπερδεμένος και Αναλυτικός
Είσαι πολύ αναλυτικός και προσπαθείς για την τελειότητα, παρόλο που αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Ωστόσο, ξέρετε ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με την αριστεία, και αυτό είναι που κάνετε όταν θέλετε να αναπτύξετε σχέσεις, είτε ρομαντικές είτε φιλίες. Ωστόσο, όταν ο σύντροφός ή ο φίλος σας σε πληγώνει, μπερδεύεσαι.
Δεν καταλαβαίνετε πώς και γιατί θα είχε συμβεί αυτό καθώς αναλύετε τα πάντα σχετικά με αυτό. Και αναρωτιέσαι ακόμη και αν η σχέση μπορεί να σωθεί. Αυτό εξαρτάται από το βαθμό της πληγής που σας προκάλεσαν. Αν δείτε ότι δεν είχαν σκοπό να σας βλάψουν και ότι ήταν ατύχημα, θα τους κάνετε διάλεξη για το πώς να μην το κάνουν ποτέ ξανά.


Ζυγός – Γίνετε απόμακροι και μιλήστε σε άλλους για τον σύντροφο
Είσαι αυτός που χρειάζεται ισορροπία, γαλήνη και ηρεμία στη ζωή σου. Όταν πληγώνεσαι, γίνεσαι ανισορροπία μέσα σου, οπότε απομονώνεσαι από τον σύντροφο ή τον φίλο σου που σε πλήγωσε. Αποστασιοποιείσαι από αυτούς και ταυτόχρονα δεν σου αρέσει το πώς νιώθεις σαν να πληγώνεσαι.
Επομένως, μιλάτε σε άλλους φίλους για το πώς σας είχε πληγώσει ο σύντροφός σας ή ένας άλλος φίλος. Κάνετε μερικά κουτσομπολιά όπως ο Δίδυμος, αλλά μιλάτε και σε άλλους για το κακό για να ζητήσετε συμβουλές για το πώς να το χειριστείτε. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε τη σύγκρουση και γι' αυτό θα λαμβάνετε συμβουλές από άλλους για το πώς να το χειριστείτε παρά να μιλήσετε με αυτόν που σας πλήγωσε για να βρείτε μια λύση.


Σκορπιός – Ίσως είναι εκδικητικός
Είσαι έντονος και το να εμπιστευτείς τους άλλους είναι ένας αγώνας. Γι' αυτό δεν αντιδράς καλά όταν ο σύντροφος ή ο φίλος σου σε πληγώνει. Χρειάζεστε πολύ χρόνο για να τους επιτρέψετε στη ζωή σας γιατί πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Ωστόσο, αν σας προδώσουν με οποιονδήποτε τρόπο, θα σιωπήσετε και θα μπορούσατε ενδεχομένως να γίνετε εκδικητές με κάποιο τρόπο.
Αλλά, φυσικά, ότι όλα εξαρτώνται από τον βαθμό της πληγής, που σου προκάλεσαν. Αν ήταν τυχαίο, δεν θα τους έδινες απαραίτητα δωρεάν πάσα, αλλά θα τους δώσεις ένα μάθημα με κάποιο τρόπο. Μπορεί να υποσχεθείτε ότι θα κάνετε κάτι αλλά να το πάρετε πίσω, για παράδειγμα.


Τοξότης – Γίνε επιχειρηματολογικός
Είσαι αυτός που όλοι βλέπουν ως ευτυχισμένος. Ωστόσο, δεν είσαι έτσι όποτε σε πληγώνει ο σύντροφος ή ο φίλος σου. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μερικές μάχες αξίζει να επιλέξετε, αλλά άλλες όχι. Και αν ο σύντροφός σου ή ο φίλος σου σε πληγώσει, δεν θα το αφήσεις να φύγει.
Αντίθετα, θα τους το ρίξεις πίσω και θα γίνεις πολύ εριστικός. Είσαι αυτός που λέει την αλήθεια, και είσαι ωμά, οπότε αν πληγωθείς, έχεις πολλά να πεις γι' αυτό. Θα μπορούσε ακόμη και να φτάσει στο σημείο να παλέψεις για να πληγωθείς μέχρι τη μέση της νύχτας. Αυτό εξαρτάται από το αν τελικά θα βρεις λύση ή όχι.


Αιγόκερως – Υπερεστιασμένος στις Φιλοδοξίες
Εσύ είσαι αυτός που εστιάζει στις φιλοδοξίες σου και κάνεις ό,τι μπορείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο, θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι είστε εκεί για τον σύντροφό σας και τους φίλους σας. Θέλετε να διαπρέψετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Δυστυχώς, όμως, όταν ο σύντροφός σου ή ένας φίλος σου σε πληγώσει, θα σιωπήσεις και θα κρυώσεις και θα αποστασιοποιηθείς από αυτούς ενώ επικεντρώνεσαι στις φιλοδοξίες και τη δουλειά σου. Δεν θα τους δώσεις την ώρα της ημέρας. Θα επιστρέψετε σε αυτούς μόνο όταν είστε έτοιμοι, και πριν το κάνετε, θα έχετε μια σοβαρή κουβέντα μαζί τους για το τι ήταν απαράδεκτο.


Υδροχόος – Αποσπάται και μπορεί να εξαφανιστεί
Εσύ είσαι απόμακρος και ταυτόχρονα είσαι προοδευτικός και σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Θέλετε όμως σχέσεις καθώς εξακολουθείτε να νιώθετε μοναξιά. Ωστόσο, αν σε πληγώσει ο σύντροφός σου ή ένας φίλος σου, θα γίνεις ακόμα πιο απόμακρος και αποστασιοποιημένος από αυτούς.
Είτε θα τους κάνετε τη σιωπηλή μεταχείριση είτε θα κάνετε μόνο ρηχές συζητήσεις μαζί τους. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να εξαφανιστείτε για κάποιο χρονικό διάστημα, αν αυτό είναι που θέλετε να κάνετε. Ωστόσο, εάν οι ενέργειές τους εξακολουθούν να σας βλάπτουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το επιλέξετε από το μπλε. Στη συνέχεια, θα επιστρέψετε σε αυτούς με τους όρους σας.


Ιχθύς – Γίνεται πολύ ανασφαλής
Είσαι συναισθηματικός όπως είναι και είσαι και ονειροπόλος. Αλλά, δυστυχώς, έχετε επίσης την τάση να φυσάτε τα πράγματα δυσανάλογα. Και αν σε πληγώσει ο σύντροφός σου ή ένας φίλος σου, αυτό θα κάνεις. Θα χαθείτε στη μελαγχολία και μπορεί να φοβηθείτε πολύ.
Θα μπορούσατε επίσης να ανατινάξετε γρήγορα και να κατηγορήσετε αυτόν που σας πλήγωσε ότι έκανε πράγματα που δεν έκανε ποτέ. Αυτό συμβαίνει επειδή είστε πολύ ανασφαλείς. Και επειδή είσαι ανασφαλής, νιώθεις επίθεση. Ίσως η πληγή ήταν προορισμένη, και έχετε το δικαίωμα να αισθάνεστε έτσι, αλλά πολλές φορές δεν ήταν, και τελικά θα είστε αυτός που θα ζητήσει συγγνώμη σε αυτήν την περίπτωση.
 
Σε κανέναν δεν αρέσει να πληγώνεται και δεν έχει σημασία ποιο είναι το ζώδιό σας. Αν πληγωθείς, θα έχεις τον τρόπο να το χειριστείς. Και μπορεί να αποστασιοποιηθείτε από τον σύντροφό σας ή τον φίλο σας που σας πλήγωσε ή να τους πείτε ήρεμα ότι σας στενοχώρησαν, και το πιθανότερο είναι ότι, αν η σχέση σας είναι υγιής, τότε δεν ήταν γραφτό να συμβεί έτσι. Καταλάβετε ότι όσοι αισθάνονται άνετα μαζί σας θα απομακρύνουν τις απογοητεύσεις τους πάνω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντάξει. Πιθανότατα να το έχετε κάνει και εσείς κατά καιρούς. Θα σας ζητήσουν συγγνώμη για το πώς σας φέρθηκαν, αλλά το να κάνετε μια ήρεμη συζήτηση γι' αυτό μαζί τους, είναι αυτό που πρέπει να κάνετε.



Μίριαμ Σλόζμπεργκ
ΠΗΓΗ: https://askastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου