Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Άρης στο Ταύρο. 05/07 - 20/08


Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Η μετακίνηση του επιφέρει θετικά μηνύματα για τα ζώδια του Ταύρου, Καρκίνου, Αιγόκερου, Ιχθύ και Παρθένου, ενώ δημιουργεί προβλήματα στους Σκορπιούς, Υδροχόους και Λέοντες.
Αυτό αφορά και όσους έχουν Πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και ωροσκόπο.
Αν κοιτάξουμε τις όψεις του Άρη σε όλη την διέλευση:
  • Στις 26/07 τετράγωνο με τον Ερμή
  • Στις 02/08 σύνοδο με τον Ουρανό
  • Στις 07/08 τετράγωνο με τον Κρόνο
  • Στις 12/08 εξάγωνο με τον Ποσειδώνα
  • Στις 15/08 τρίγωνο με τον Πλούτωνα


Βλέπουμε ότι σε όλη την διάρκεια της διέλευσης ο Άρης δημιουργεί κακές όψεις με τους άλλους Πλανήτες και ιδιαίτερα με τον Κρόνο, Ουρανό, Ερμή.
Είναι λοιπόν πολύ σπουδαία αυτή η διέλευση, όπου μπορεί να δώσει δυνατές κινήσεις που θα έχουν μέγιστο βαθμό ανατροπών επαναστάσεων, συγκρούσεων, οικονομικών κραχ και σεισμών.
Ο Άρης στο Ταύρο του αρέσει η σταθερότητα, τα μετρημένα βήματα, τα σωστά πατήματα και η ενασχόληση με οικονομικά - επαγγελματικά ζητήματα.
Πολλές φορές γίνεται πολύ ισχυρός, λόγω ότι μετατρέπεται σε ισχυρογνώμων μην αφήνοντας περιθώρια για τους άλλους.
Όσοι ανήκουν στα παραπάνω ζώδια είναι ευκαιρία να ενεργήσουν με πολύ δυνατό τρόπο στην επίτευξη της καριέρα σας. Είναι καλό διάστημα για την εύρεση δουλειάς, για τις οικονομικές δυνατότητες και για την στροφή σε επαγγελματικούς δρόμους εκεί που ο Άρης κάνει καλές όψεις οι οποίες βέβαια είναι περιορισμένες. 
Για τους άντρες τους δίνετε η δυνατότητα να βρουν μια εργασία που να τους δώσει ώθηση και να ρυθμίσουν τα επαγγελματικά τους. Να ξεκινήσουν κάτι που έχει σχέση με τα επαγγελματικά τους και να δώσουν βάση στην έναρξη και στην αναζήτηση χρημάτων .
Να μην μείνετε μόνο σε καταστάσεις που σας κρατούν σε ασφάλεια σε μόνιμο πεδίο, αλλά να ξεκινήσετε δημιουργικές ενασχολήσεις που περιλαμβάνουν και τα επαγγελματικά και τα οικονομικά.
Η ένταση δεν βοηθά αυτή την περίοδο, μια που πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο όταν οι κακές όψεις του Άρη δημιουργούν κακά αποτελέσματα, για να μην έχετε καταστροφικές συνέπειες.
Ο Άρης εκτός από τις δύσκολες όψεις θα ενεργοποιήσει όλες τις μέχρι τώρα Εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού / Ταύρου.



                                                    ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                              Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου