Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Ερμής στο Καρκίνο 05/07 - 19/07

 Ο Ερμής μετακινείται στο Ζώδιο του Καρκίνου από τις 05/07 έως και τις 19/07 και δημιουργεί ένα έντονο πλαίσιο συναισθημάτων όσο αφορά τους γεννημένους στο Παρορμητικό Σταυρό, δηλαδή τους Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και Κριούς.

Επηρεάζει τους αντίστοιχους Ωροσκόπους, καθώς επίσης και όλους όσους έχουν γεννηθεί στο Ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου, του Σκορπιού και του Ιχθύ με θετικό πρόσημο.
Ο Ερμής εδώ επειδή βρίσκεται σε ένα ζώδιο που το κυβερνά η Σελήνη, όλα τα συναισθήματα που υπάρχουν κρυμμένα στο εσωτερικό μας κόσμο τα βγάζει με ένα τρόπο οποίος έχει μία παιδική αφέλεια, καθώς επίσης και ασχολία περισσότερο με την επικοινωνία που γίνεται μεταξύ των μελών της οικογένειας.
Αυτό το χρονικό διάστημα επίσης παίρνουμε πολλές βοήθειες σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με τη σκέψη, με τη δημιουργία και την επικοινωνία με το γυναικείο φύλο και επίσης γίνεται μία επικοινωνιακή διαχείριση όσο αφορά θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας.

Οι όψεις κατά την Διέλευση:
09/07 τετράγωνο με το Δία
14/07 εξάγωνο με τον Ουρανό
17/07 σύνοδο με τον Ήλιο
17/07 τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα
18/07 αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα 

Αναλυτικά για τα Ζώδια:

Κριός: Ένα πολύ καλό διάστημα όσο αφορά να βγάλετε τον εσωτερικό σας εαυτό και τα συναισθήματα σας στην οικογένεια σας, καθώς επίσης και να δώσετε μία περαιτέρω ρύθμιση σκέψεων, λόγων, που να βοηθήσουν όλα τα μέλη της. Όσοι έχουν θέματα με ακίνητα μπορούν αυτό το χρονικό διάστημα να προχωρήσουν σε μία ρύθμιση αφού υπάρχει μία περαιτέρω βοήθεια από τον Ερμή.

Ταύρος: Ήρθε η στιγμή να προβάλλεται όλο το επικοινωνιακό σας κομμάτι καθώς επίσης και να προβείτε σε οτιδήποτε έχει σχέση με διεκπεραίωση εγγράφων, σπουδών, καθώς επίσης και με ανταλλαγή μηνυμάτων που έχουν ως στόχο την καθιέρωση ενός καλύτερου μέλλοντος. Διευκολύνεται επίσης η επικοινωνία με κοντινούς συγγενείς όσο αφορά  τα αδέρφια, η εκκίνηση σπουδών, καθώς επίσης ένα ταξίδι αναψυχής.

Δίδυμος: Είναι ένα διάστημα το οποίο έχει ως αφετηρία την οικονομική σας δυνατότητα ώστε να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες του παρόντος, καθώς επίσης και να ρυθμίσετε θέμα της ασφάλειας σε συναισθηματικό επίπεδο, με την επέμβαση μέσω της επικοινωνίας και της ρύθμισης του οικονομικού και συναισθηματικού επιπέδου.

Καρκίνος: Ήρθε η στιγμή με τη διέλευση του Ερμή επάνω σας, να ρυθμίσετε όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με την προσωπικότητα σας, να διευκολύνεται πάρα πολύ την επαγγελματική σας εξέλιξη αυτό το χρονικό διάστημα που το μυαλό σας εργάζεται πιο γρήγορα, πιο δραστήρια, καθώς επίσης και με περισσότερη εξυπνάδα. 

Λέων: Ο Ερμής στον 12ο ηλιακό σας οίκο ο οποίος είναι ένας οίκος που έχει σχέση με κρυφό, με παρασκήνιο, καθώς επίσης και μέσω της ψυχολογίας δίνει μία πίεση μέχρι να μπορέσετε να βρείτε διεξόδους από κρυμμένες καταστάσεις και από μυστικά. Όλα μπορούν να ρυθμιστούν, να φύγουν βέβαια με το καλύτερο και κατάλληλο επικοινωνιακό κρεσέντο. Όμως και δεν πρέπει τα μυστικά σας να τα λέτε στους άλλους γιατί περισσότερο κακό θα κάνετε, παρά καλό στον εαυτό σας.

Παρθένος: Στιγμές εξωστρέφειας θα ζήσετε με τη μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου οπότε πρέπει να στρέψετε όλο το κομμάτι της επικοινωνίας, στην επικοινωνία που θα έχετε με φίλους, ομάδες, καθώς επίσης και σε τομείς οι οποίοι είναι πρωτοποριακή και δραστήριοι. Δεν πρέπει να αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα να εκφράσετε τι ισχύει στα συναισθήματα σας και με κανένα τρόπο να μην κλειστείτε στον εαυτό σας και να κάνετε σκέψεις, οι οποίες  να είναι αρνητικές.

Ζυγός: Ήρθε η στιγμή τα θέματα της καριέρας και γενικά της κοινωνικής σας ζωής να τα ρυθμίσετε με ένα πρωτοποριακό τρόπο και να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον το οποίο θα σας βοηθήσει μέσω της επικοινωνίας να κατακτήσετε το μέλλον, όσο αφορά το επάγγελμα σας ή την κοινωνική σας θέση που εσείς θέλετε. Άνθρωποι με εξουσία θα σας βοηθήσουν, καθώς επίσης και πρέπει να δώσετε ένα καλύτερο πλαίσιο όσο αφορά τις ιδέες σας, τον τρόπο σκέψης σας απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν και θα σας αναδείξουν.

Σκορπιός: Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου σε ένα φιλικό Ζώδιο προς εσάς, θα σας δώσει όλα τα εχέγγυα. ώστε να ξεκινήσετε ένα καινούριο μονοπάτι για να κατακτήσετε τη γνώση, να δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον όσο αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας, της διάδοσης ιδεών, καθώς επίσης και την αναζήτηση καινούργιων τρόπων για σπουδές και για ταξίδια που έχουν ως στόχο τη φυγή στο εξωτερικό, με ταξίδια αναψυχής ή εντός επικράτειας σε μακρινές αποστάσεις.

Τοξότης: Ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε σε μία αναγέννηση, μετασχηματισμό και επίσης να βρείτε και ανοιχτές διόδους ώστε να αυξήσετε τα χρήματα σας μέσα από πόρους που δεν έχουν σχέση με την εργασία σας. Παίρνετε πληροφορίες από τους άλλους, οι οποίες είναι πολλές και ουσιαστικές ώστε να βοηθηθείτε να ρυθμίσετε όλο το οικονομικό σας πλαίσιο μέσα από συνεργασίες, καθώς επίσης να κάνετε ένα καλό υπολογισμό των χρημάτων σας ως έσοδα - έξοδα.

Αιγόκερως: Η μετακίνηση του Ερμή στο απέναντι ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργεί ένα καινούργιο πεδίο όσο αφορά τις συνεργασίες, τους συνεταιρισμούς καθώς επίσης και δεσμεύσεις που θα δώσετε απέναντι στους άλλους. Έστω και με κάποιες δυσκολίες θα βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε με ένα καλύτερο τρόπο με το σύντροφο σας, καθώς και να ρυθμίσετε με πιο μεθοδικό τρόπο την επικοινωνία που έχετε με την σύντροφο σας είτε βρίσκεστε εκτός γάμου, είτε εντός.

Υδροχόος: Η διέλευση του Ερμή στον Καρκίνο επηρεάζει οίκο της εργασίας και της υγείας, οπότε τα θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας έρχονται στο προσκήνιο. Με τον αέρα των επαναστατικών αλλαγών που σας διακρίνει καθώς και με τους νέους τρόπους προσέγγισης της επικοινωνίας, πρέπει να έρθετε σε επαφή με συναδέλφους, με εργοδότες με ένα τρόπο ο οποίος θα είναι πιο προσιτός και με πιο αγαθές προθέσεις.

Ιχθύς: Να ένα καλό διάστημα μέσω της επικοινωνίας να βρείτε ένα σύντροφο ο οποίος θα έχει όλα τα εχέγγυα που εσείς θέλετε, αλλά χρειάζεται μια σκέψη όσο αφορά τη μέθοδο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, καθώς επίσης και τις έξυπνες κινήσεις που θα κάνετε μέσω της επικοινωνίας και της σύναψης σχέσεων που έχουν ένα ρόλο αρκετά βοηθητικό. Τώρα είστε γεμάτοι ενέργεια να ξεκινήσετε καινούρια ενδιαφέροντα, να αξιοποιήσετε ταλέντα, καθώς επίσης και να κάνετε καινούργιες κινήσεις που θα έχουν ένα όραμα που θα το εκτελέσετε στο επόμενο χρονικό διάστημα.




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου