Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ανάδρομος Δίας 28/07 - 28/10


Οι σταθμοί του Δία είναι ανάδρομοι στις 28 Ιουλίου 2022, στις 8 μοίρες του Κριού, που είναι γνωστός ως ο βαθμός της κρυστάλλινης μπάλας. 
Στη συνέχεια, αφήνει την ανάδρομη κίνηση, σταθμεύοντας απευθείας στους Ιχθείς στις 23 Νοεμβρίου 2022.

Καθώς ο Δίας εισέρχεται στην ετήσια ανάδρομη πορεία του στον βαθμό της κρυστάλλινης σφαίρας, μπορεί να βρούμε γνώσεις, πληροφορίες ή διαισθητικές λήψεις να έρχονται στην επίγνωσή μας. Μπορεί να αρχίσουμε να βλέπουμε μια άλλη πλευρά των πραγμάτων, ή ίσως, να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ότι το πεπρωμένο μας επεκτείνεται, τραβά μας προς μια ευρύτερη κατεύθυνση.
Ο ανάδρομος Δίας επισκέπτεται ξανά τους Ιχθείς μια τελευταία φορά
Ενώ ο Δίας εισέρχεται στην ανάδρομη πορεία του 2022 στον Κριό, θα ταξιδέψει πίσω στους Ιχθείς από τις 28 Οκτωβρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, καθιστώντας αυτή την τελευταία φορά που ο Δίας θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο για τα επόμενα 12 χρόνια.
Το να έχεις τον Δία στη γωνιά σου του ζωδιακού κύκλου θεωρείται τυχερός οιωνός! Έτσι, αν είστε Ήλιος, Σελήνη ή Ανατέλλοντος Ιχθύς, θα θελήσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την τελευταία στάση!
Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, οπότε ειδικά αν είστε Ιχθύς, χρησιμοποιήστε αυτό το παράθυρο ευκαιρίας από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 19 Δεκεμβρίου, για να επεκτείνετε όποιο τομέα της ζωής σας επιθυμείτε. Όποιες και αν είναι οι ενέργειες, όποιοι σπόροι και αν φυτέψετε κάτω από αυτή την ενέργεια θα ανθίσουν και θα ανθίσουν άφθονα χάρη στον Δία, οπότε ξεκινήστε να φυτεύετε αυτούς τους σπόρους!
Εάν δεν είστε Ήλιος, Σελήνη ή Ανατέλλον Ιχθύς, μην ανησυχείτε, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από αυτή την ενέργεια και να τη διοχετεύσετε για να τροφοδοτήσετε δημιουργικά έργα, πνευματικές αφυπνίσεις και μουσικά ή καλλιτεχνικά ταλέντα.
Καθώς ο Δίας διασχίζει τη διασταύρωση μεταξύ Κριού και Ιχθύων στα τέλη Οκτωβρίου, θα υπάρχει επίσης ένα θέμα με τελειώματα και νέα ξεκινήματα, αυτό συμβαίνει επειδή ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και οι Ιχθύες είναι το τελευταίο.
Μπορεί να διαπιστώσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου του Δία ότι καλούμαστε να ολοκληρώσουμε χαλαρά άκρα ή ίσως να καταργήσουμε τα ξεπερασμένα όνειρα ή συνήθειες που μας εμποδίζουν να μπούμε στο νέο.
Καθώς έχουμε να κάνουμε με ανάδρομη ενέργεια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώθουμε αυτή την αίσθηση των καταλήξεων ή των πραγμάτων να έρχονται στο κεφάλι, αλλά μπορεί να μην είμαστε ακριβώς σε θέση να δούμε πώς θα εξελιχθούν ή πώς θα πάνε τα πράγματα ξεδιπλωθεί.
Καθένας από εμάς έχει τη δύναμη να κοιτάζει τη δική του κρυστάλλινη σφαίρα για απαντήσεις. Οι απαντήσεις που αναζητούμε είναι πάντα μέσα μας, εξαρτάται μόνο αν είμαστε έτοιμοι ή πρόθυμοι να τις ακούσουμε και να τις λάβουμε.
Κάτω από αυτό το ανάδρομο, και με την επιρροή του βαθμού της κρυστάλλινης σφαίρας, θα ήταν μια ευκαιρία να τραβήξετε ένα χαρτί για τον εαυτό σας, να κάνετε κάποια διαισθητική δουλειά μέσα από τα όνειρά σας ή να διοχετεύσετε τις ψυχικές σας ικανότητες. Μπορεί απλώς να εκπλήξετε τον εαυτό σας με το πόσο διαισθητικός είστε πραγματικά!
Ο Δίας επεκτείνει όλα όσα αγγίζει.
Καθώς ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, είναι επίσης πιθανό κάτω από αυτήν την ανάδρομη όψη κάτι από τις σκιές ή τον κάτω κόσμο να επεκταθεί και να φανεί για εμάς.
Οι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν ότι όταν ένας πλανήτης έμπαινε σε ανάδρομο, ταξίδευε στον κάτω κόσμο, αποκαλύπτοντας κρυμμένη γνώση και αξιοποιώντας περισσότερες από τις ιδιότητες σκιάς που τείνουμε να αγνοούμε.
Ο Δίας θεωρείται γενικά ο πλανήτης του φωτός, αλλά έχει και μια σκιερή πλευρά. Θυμηθείτε, είναι ο πλανήτης της επέκτασης, και όπως μπορεί να επεκτείνει την αφθονία και τις επιθυμίες και τα όνειρά μας, μπορεί επίσης να επεκτείνει τα πράγματα που δεν θέλουμε να κοιτάξουμε, τα πράγματα που σπρώχνουμε, σκουπίζουμε κάτω από το χαλί ή βάλτε το μπουκάλι επειδή είναι πολύ επώδυνο ή άβολο για να το αντιμετωπίσετε.
Ο Ανάδρομος Δίας μπορεί απλώς να φέρει μερικά από αυτά στην επιφάνεια για εμάς. Μπορεί απλώς να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας στη σκιώδη πλευρά μιας κατάστασης που αντιμετωπίζουμε, ή σε μια σχέση, ή ακόμα και μόνο στον δικό μας ψυχισμό.
Όταν τα πράγματα διευρύνονται, μας επιτρέπει να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες, μια μεγαλύτερη προοπτική και μια βαθύτερη αλήθεια. Όσο περισσότερο κοιτάμε, όσο περισσότερο κοιτάμε τη δική μας κρυστάλλινη μπάλα, τόσο πιο πιθανό είναι να δούμε και να αφαιρέσουμε.
Οτιδήποτε εκτυλίσσεται κάτω από αυτόν τον Ανάδρομο Δία, μην διστάσετε να κοιτάξετε βαθύτερα. Αφήστε το οπτικό σας πεδίο να επεκταθεί και παραμείνετε ανοιχτοί σε οτιδήποτε εμφανίζεται στην εικόνα. Μπορεί απλώς να αποκτήσετε μια νέα προοπτική ή να μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια υψηλότερη και πιο ακριβή οπτική γωνία.
Η ημέρα που ένας πλανήτης σταθμεύει ανάδρομος και οι σταθμοί απευθείας είναι οι πιο δυνατές μέρες, επομένως αυτά είναι τα σημεία στα οποία θα θέλετε να προσέξετε περισσότερο.
Ο Ανάδρομος Δίας Μας επιτρέπει να επανεξετάσουμε το παρελθόν.
Οι ανάδρομοι απαιτούν επίσης να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν για να αξιολογήσουμε, να επανεξετάσουμε και να αναθεωρήσουμε πράγματα που χρειάζονται ακόμα την προσοχή μας. Η περίοδος που καλύπτουμε σε αυτήν την ανάδρομη είναι από τον Μάιο του 2022 έως τις αρχές Ιουλίου 2022.
Εάν συνέβη κάτι σημαντικό στη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, περιμένετε από αυτόν τον Ανάδρομο Δία να φέρει περισσότερες ιδέες, περισσότερη σαφήνεια και μια νέα, διευρυμένη άποψη.
Όπως πάντα, για να ζωντανέψει αυτή η ενέργεια, πρέπει να δουλέψεις μαζί της. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τις Ανάδρομες ενέργειες του Δία για να ορίσετε την πρόθεση και μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις προτροπές και ασκήσεις ημερολογίου.

Ανάδρομες ασκήσεις Δία

  • 1.) Προσποιηθείτε ότι έχετε μια κρυστάλλινη μπάλα μπροστά σας, τι θα θέλατε να δείτε να εμφανίζεται στο μέλλον σας;
  • 2.) Σκεφτείτε ένα θέμα που σας απασχολούσε. Σε έναν τέλειο κόσμο, πώς θα επιλυόταν ή θα διευκόλυνε αυτό το σενάριο για εσάς; Αφού καταγράψετε όλα όσα σας έρχονται στο μυαλό, σκεφτείτε εάν κάτι από αυτά είναι πραγματικά δυνατό αυτή τη στιγμή, εάν ναι, πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά τα σχέδια σήμερα;
  • 3.) Αυτός ο Ανάδρομος Δίας μπορεί να επεκτείνει το πεπρωμένο μας, επιτρέποντάς μας να προσθέσουμε λάδι στις υπάρχουσες ελπίδες και όνειρά μας. Πώς θα θέλατε να δείτε τη μοίρα σας να διευρύνεται; Ποιες νέες ιδέες μπορείτε να προσθέσετε στις τρέχουσες ελπίδες και τα όνειρά σας;
  • 4.) Κοιτάξτε πίσω από την περίοδο Μαΐου – Ιουλίου 2022, τι έχει επεκταθεί στη ζωή σας; Τι έχει συρρικνωθεί; Τι θα θέλατε να δείτε περισσότερο;

TANNAZ
ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου