Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ερμής τετράγωνο Άρης 26/07

 Από τις 24 έως τις 27 Ιουλίου  ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη από το Ταύρο. Μία δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 10η έως την 17η μοίρα.

Σε αυτό το σημείο η επικοινωνία μπλοκάρεται καθώς δεν έχουμε την δύναμη να εκφράσουμε το λόγο μας με τρόπο απλό παρά με δύσκολο. Ο Άρης ενεργοποιεί την ενέργεια εκείνη που δεν μας αφήνει να ενεργήσουμε με τρόπο λογικό ξεπερνώντας τα συναισθήματά μας και μπαίνοντας σε μία άλλη ζώνη προκλήσεων.
Ο Ερμής θέλει να έχει μία ευαισθησία πάνω στον Λέοντα και να δώσει ένα καλύτερο εαυτό σε εσωτερικό πεδίο. Ο Άρης όμως τα χαλά όλα σε εξωτερικό πεδίο, δημιουργεί προβλήματα μια που αυτή τη στιγμή η πανδημία βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής και οι ανακοινώσεις διαδέχονται η μία από την άλλη, ενώ ειδήσεις που θα ακούσουμε θα μας ξαφνιάσουν.
Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής συνδέεται με την πανδημία λόγω ότι κυβερνά τους πνεύμονες.
Αυτό το διάστημα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί λόγω της παραπάνω διασκέδασης και αναψυχής, να μην πληγώσουμε τους άλλους να μην τους φέρουμε σε δύσκολη θέση και να προσπαθούμε να μεριμνήσουμε ώστε η επικοινωνία μας να διαπνέεται από λογική και όχι μία καταναγκαστική σταθερότητα.
 Τα πράγματα θα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη κάνοντας το σκηνικό στο περίεργο και πιο τοξικό.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου