Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Ήλιος στο Λέοντα

  Έφτασε η στιγμή των μαγευτικών στιγμών που διανύονται από τις 22/07 και για ένα μήνα. Το γεγονός ότι ο Ήλιος επιστρέφει στο ζώδιο που κυβερνά τονίζει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Ουσιαστικά εκπέμπει πολύ ενέργεια και ακτινοβολία αυξάνοντας την ενεργειακή ροή.

Δεν είναι χρόνος ούτε ουσία που πρέπει να σπαταληθεί στην καθημερινή βίωση και στην ασυνέχεια, αλλά στην δημιουργική ροή της εμπρός κατεύθυνσης . Μένει λίγο χρόνος μέχρι την μετακίνηση του Ήλιου στο επόμενο ζώδιο της Παρθένου που τελειώνει η ανέμελη περίοδος .
Ο Ήλιος στο Λέοντα δείχνει την φιλοδοξία, το ζήλο και την αποφασιστικότητα. Αρκετή οργάνωση, διοίκηση, αυθεντία και υψηλούς στόχους. Επίσης στοιχεία μαγνητισμού και επιβεβαίωσης της προσπάθεια και το " βασιλικό μεγαλείο " του τι αξίζω. Η ομορφιά και η πολυτέλεια ζουν μέσα σας.
Όλα αυτά πρέπει να εκδηλωθούν στην διάρκεια αυτής της διέλευσης πάνω σε τομείς που σχετίζονται με τα ερωτικά, με τα καλλιτεχνικά, τα επαγγελματικά, ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά και σχέδια που αναπτύσσονται στο νου.
Τι μένει? Να αφήσουμε όσο γίνεται στην άκρη τις μικρές δυσκολίες και ανατροπές και να κοιτάξουμε μία σπάνια ομορφιά.
Αυτή του Ήλιου και της Θάλασσας. Του Έρωτα και των Παιδιών.

Πιο Αναλυτικά :

Ευνοούνται:

Στα Ερωτικά : Κριός, Λέων, Ζυγός, Αιγόκερως, Υδροχόους.

Στα Επαγγελματικά: Σκορπιός, Ιχθύς.

Στα Οικονομικά: Καρκίνος, Αιγόκερως.

Στα Ταξίδια: Δίδυμος, Τοξότης

Στα Παιδιά: Λέοντας, Κριός

Προσοχή:

Οικογένεια: Ταύρος

Υγεία: Ιχθύς, Παρθένος

Γάμος: Υδροχόος

Υγεία & Ψυχολογία: Παρθένος, Ιχθύς.

Προσοχή μόνο όταν ο Ήλιος συμμετέχει με όψεις αντίθεσης με Κρόνο R από το ζώδιο του Υδροχόου, τετραγώνου με Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου όπου επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο του Σταθερού Σταυρού αρνητικά.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου