Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Ήλιος αντίθεση Πλούτωνας R 20/07

 Από τις 15 Ιουλίου έχει ξεκινήσει μία όψη άκρως προβληματική καθώς ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω συναντά για άλλη μία φορά τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου με αντίθεση.

Η προσέγγιση εδώ είναι παράξενη αφού ο Καρκίνος δεν έχει τις απαιτούμενες δυνάμεις για να αντέξει στην πίεση του Πλούτωνα με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον άξονα οικογένεια / εργασία.
Οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 24η έως την 29η μοίρα θα αντιμετωπίσουν τις περισσότερες δυσκολίες.
Το θέμα εδώ είναι η αντοχή που έχεις σε αυτή την πίεση μια που και οι άνθρωποι θα σε πιέσουν αλλά και εσύ ο ίδιος θα πιέσεις στον εαυτό σου δημιουργώντας άγχος. 
Η σύγκρουση είναι μετωπική και μια που ο Ήλιος βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου ενώ οι άλλοι '' ξενικοί μισάνθρωποι '', που εκπροσωπεί ο Πλούτωνας, εκεί πατούν, έχοντας ως μόνιμο σκοπό την εκδίκηση.
Οι μορφές τους μπορεί να είναι πολλαπλές, σύντροφος, εργοδότες, συγγενείς, ενώ πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζονται προστασία.
Είναι μία δύσκολη περίοδος που η αναδρομή του Πλούτωνα θα επαναφέρει καταστάσεις οι οποίες θα είναι καθοριστικές στην ύπαρξή σου.
Το μόνο που χρειάζεται είναι η ψύχραιμη αντιμετώπιση των πάντων και μία αυξημένη δύναμη για να μπορέσεις να βγεις από το τούνελ. Επίσης αν δεις ότι το συναίσθημα σου '' σε έχει πουλήσει '' δεν φταίει αυτό, αλλά η σκιά του Πλούτωνα που καταβροχθίζει τα πάντα.


ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ
Ειδικός Συνεργάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου