Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Ερμής στο Λέοντα 19/07 - 04/08


 Ο Ερμής μετακινείται στις 19/07 στο ζώδιο του Λέοντα για να παραμείνει μέχρι τις 04/08 , σε μία διέλευση πολύ γρήγορη.
Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού θα έχουν και τις περισσότερες επικοινωνιακές δυσκολίες που με την ταυτόχρονη παρουσία του Ουρανού είναι και ο Σταυρός που ηγείται στις αλλαγές αυτό το καλοκαίρι.

Η μετακίνηση του Ερμή ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα φέρνοντας μία επιπρόσθετη συμβολή στην καθημερινή τους ζωή, για παρουσιάσουν ένα άλλο λόγο, πράξη και σκέψη.
Σίγουρα είναι και το διάστημα που η επικοινωνία, λόγω ότι ο Λέοντας έχει να κάνει με το Εγώ, αυξάνει την αυτοπεποίθηση, το δημόσιο λόγο, την προβολή, φέρνει νέους έρωτες, καλύτερη αξιοποίηση ταλέντων και καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά. 
Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θα " πάρουν φωτιά ", οι σκέψεις και τα λόγια θα εμπεριέχουν ένα αυτό -  εγωισμό, αλλά και κυριαρχία μέσω της " βασιλικής φωνής ". Η πειθώ γίνεται με τρόπο πιο απαλό, οι λέξεις εκφέρουν ερωτισμό και πολλές φορές μεγάλα λόγια και υπερβολές.
Είναι όμως και το διάστημα που γιγαντώνονται πράγματα, δημιουργούνται παρεξηγήσεις, η εγωιστική διάθεση παραμονεύει, η χλιδή των αναγκών π.χ. ένα ακριβό αμάξι, δημιουργεί αυτοσκοπό.
Το διάστημα όσο ο Ερμής παραμένει στο Λέοντα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε κάθε στιγμή, σε κάθε καθημερινή εκδήλωση για να κάνουμε τον μήνα πιο χαρούμενο και λειτουργικό. Γιατί ο υπόλοιπος μήνας με την μετακίνηση του στο ζώδιο της Παρθένου μας επιστρέφει στην κανονικότητα / καθημερινότητα.



Διδάσκαλος 
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου