Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Αφροδίτη στο Καρκίνο 18/07 - 11/08

 Η Αφροδίτη μετακινείται στο Ζώδιο του συναισθήματος και της μητρικής αγάπης. Στο ζώδιο της εκδήλωσης, του εσωτερικού τοπίου, της άφεσης στην αγκαλιά, στην αγάπη της λύτρωσης.

Αυτός είναι ο Καρκίνος σε μία ψυχολογική προσέγγιση. Σε αυτό το ζώδιο η Αφροδίτη εκπέμπει οικονομική ανασφάλεια, λαθεμένες σκέψεις αγάπης και υποσυνείδητες ακραίες συμπεριφορές κατάλοιπα της παιδικής ηλικίας.
Είναι όμως και ευκαιρία για τους Καρκίνους βασικά, αλλά και Σκορπιούς, Ιχθύες , Ταύρους και Παρθένους. Σε όσους έχουν ωροσκόπο και βασικούς Πλανήτες στα παραπάνω Ζώδια.
Οι Κριοί, Αιγόκεροι και οι Ζυγοί κυρίως όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από την 24η έως 29η μοίρα πρέπει να περιμένουν ανατροπές.

Για τους Καρκίνους είναι η στιγμή να κάνουν τα προσωπικά τους ανοίγματα, να αλλάξουν την εμφάνιση τους, να αγοράσουν ρούχα και κοσμήματα, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, να επιχειρήσουν οικονομικά ρίσκα, να βρουν ένα " παιδικό μητρικό έρωτα ", αλλά και να ξεφύγουν από συναισθηματική υπερχείλιση. 
Βέβαια όχι για όλους τους Καρκίνους όπως αναφέραμε παραπάνω.

Οι όψεις που κάνει κατά την Διέλευση:

  • 25/07 τετράγωνο με τον Δία
  • 02/08 εξάγωνο με τον Ουρανό 
  • 03/08 εξάγωνο με τον Άρη
  • 07/08 τρίγωνο με τον Ποσειδώνα R
  • 09/08 αντίθεση με τον Πλούτωνα R
Γενικά η Αφροδίτη στον Καρκίνο δίνει συναισθηματική ολοκλήρωση, οικογενειακή ζωή, φροντίδα σε παιδιά και ταύτιση  με το τόπο γέννησης.
Είναι μία περίοδος να βρεθεί η τύχη για τους χαμένους και να χαθεί για τους τυχερούς. Για να μην συμβεί αυτό πρέπει να κρατηθεί η ισορροπία και η εναρμόνιση του ονείρου με την πραγματικότητα. 
Κάθε κίνηση ανέραστη, χωρίς οικονομική απολαβή και ερωτική βίωση με κορίτσι " που δεν θυμίζει την μητέρα " για τους άντρες είναι αποτυχημένη Αφροδίτη.
Επιλέγουμε με συμφέρον για να έχουμε συμφέρον. " Έρωτας με αδειανό στομάχι " που μας διδάσκει η λαική σοφία, είναι ένας πτωχός έρωτας.
Ο Καρκίνος δεν θέλει το " φτωχό έρωτα ", θέλει να " χορτάσει από συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια ". Αυτό δεν ενθουσιάζει εξ` αρχής. Η τελική νίκη όμως τον δικαιώνει, καθώς βρίσκει την " ουσία της ύπαρξης του ".
Γίνεται η Μητέρα των Συναισθημάτων.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου