Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας Rx 17/07

 


Από τις 14 έως 19 Ιουλίου ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μία πολύ θετική όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν πλανήτες, μεσουράνημα, από την 19η έως την 26η μοίρα.

Αυτές τις μέρες υπάρχει μία διαίσθηση και μία συγκέντρωση που σου επιτρέπουν να πάρεις κάποιες πληροφορίες που θα σου είναι σημαντικές σε κάποια σημεία ή σε κάποια σχέδια, τα οποία έχουν μία δημιουργικότητα και μία φαντασία για να εκπληρώσεις ένα όραμα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα η διαίσθηση είναι ανεβασμένη, αντιλαμβάνεσαι τι είναι σωστό και τι λάθος. Δεν φοβάσαι να πεις πράγματα που θέλεις, τα οποία έρχονται μέσα από το εσωτερικό σου κόσμο και αποκτάς μία δημιουργική δραστηριότητα.
Πρέπει να δώσεις σημασία σε κάποια παράξενα γεγονότα, καθώς και σε οτιδήποτε  πληροφορίες οι οποίες έρχονται από εξωγενείς παράγοντες που θέλουν να σου μεταφέρουν ένα μήνυμα από τους άνωθεν.
Είναι μία στιγμή η οποία είναι αρκετά δημιουργική, κυρίως αν ασχολείσαι με ζητήματα μεταφυσικής, ψυχολογίας και γενικά εναλλακτικών θεραπειών και επικοινωνίας με το υγρό στοιχείο.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου