Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Ουρανός σύνοδος Βόρειος Δεσμός 31/07


 Από τα τέλη Ιουλίου και όλο τον Αύγουστο, υπάρχει ανησυχητική ενέργεια που ρέει στους κοσμικούς ουρανούς. Αυτή η ανησυχητική ενέργεια κορυφώνεται στις 31 Ιουλίου καθώς ο Ουρανός, ο πλανήτης της αλλαγής και της αφύπνισης ευθυγραμμίζεται με τον Σεληνιακό Βόρειο Κόμβο, που θεωρείται το υψηλότερο σημείο του πεπρωμένου μας.

Παρόλο που η ανησυχητική ενέργεια δεν είναι κάτι που μας αρέσει να βιώνουμε ποτέ, η ενέργεια από τον Βόρειο Κόμβο μας δίνει κάποιες διαβεβαιώσεις ότι μας οδηγεί σε ένα υψηλότερο μέλλον. ότι βοηθά στο ξεκλείδωμα γεγονότων που μπορούν να μας βοηθήσουν να ανέβουμε στη συνείδηση, όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο, αλλά ως πλανήτης. Ο Ουρανός και ο Βόρειος Κόμβος δεν έχουν έρθει ποτέ πριν στη ζωή μας. Αυτό που είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί επίσης, είναι ότι στις 31 Ιουλίου, ο Άρης θα ενταχθεί στην ευθυγράμμιση για λίγες μέρες, κάτι που είναι ιδιαίτερα σπάνιο.
Η αστρολογία έχει να κάνει με το να ακολουθείς τα μοτίβα, αλλά βλέποντας ότι δεν υπάρχει κανένα αρχείο του Ουρανού, του Βόρειου Κόμβου και του Άρη να έρχονται μαζί πριν, και βλέποντας πώς ο Ουρανός είναι γνωστός ως ο πλανήτης της έκπληξης και του απροσδόκητου, μένει λίγο ενός μυστηρίου για το τι θα εκτυλιχθεί. Ωστόσο, καθώς ο Ουρανός και ο Βόρειος Κόμβος ενώνονται στο γήινο και γειωμένο ζώδιο του Ταύρου, αυτό μας δίνει κάποιες ενδείξεις.
Ξεκλείδωμα των Ενεργειών της Σύνδεσης Βόρειου Κόμβου Ουρανού
Ο Ταύρος κυβερνά πράγματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, τη γεωργία και το περιβάλλον. Καθώς κυβερνάται από την Αφροδίτη, μπορεί επίσης να φέρει σε επίγνωση ζητήματα της καρδιάς, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων μας και των συναισθημάτων μας αυτοεκτίμησης και αξίας.
Η προσθήκη του Άρη, αν και βραχύβια, προσθέτει ένα φλογερό στοιχείο σε όλα αυτά, που σημαίνει ότι ό,τι έρχεται στη συνειδητοποίησή μας μπορεί να προκαλέσει θερμά συναισθήματα. Καθώς αυτό συμβαίνει σε μεγαλύτερο παγκόσμιο επίπεδο, μπορεί να εμπνεύσει επαναστατικές πράξεις, αλλαγές που αντιμετωπίζονται με αντίσταση ή ακόμα και διαμαρτυρίες.
Ο Κρόνος είναι επίσης στο μείγμα, σχηματίζοντας μια αδύναμη αλλά ενεργή ευθυγράμμιση με τον Ουρανό. Αυτή η ενεργειακή δυναμική ήταν ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για το 2021 και δημιούργησε μια ώθηση μεταξύ του παλιού (Κρόνος) και του νέου (Ουρανός). 
Το σύμβολο Sabian για τη σύνοδο του Βόρειου Κόμβου του Ουρανού μπορεί επίσης να μας δώσει ενδείξεις. Καθώς αυτή η σύνδεση πέφτει στις 18 μοίρες του Ταύρου, το ψυχικά διαισθανόμενο σύμβολο για αυτή τη μοίρα είναι «μια νέα ήπειρος που αναδύεται από τον ωκεανό».
Τι απίστευτες εικόνες! Βλέποντας μια νέα ήπειρο να ανατέλλει από τον ωκεανό προκαλεί κάθε λογής συναισθήματα, ένα θαύμα, ένα μυστήριο και ενθουσιασμό για αυτή τη νέα γη και για το τι μπορεί να έχει. Ενώ υπάρχει αυτή η παρόρμηση να εξερευνήσετε το νέο, μια ήπειρος δεν αναδύεται από το νερό χωρίς πολύ βουητό και κούνημα. Η ανακάλυψη μιας εντελώς νέας ηπείρου μπορεί επίσης να κροταλίσει τις πεποιθήσεις μας ή να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε τον κόσμο.
Ό,τι κι αν εκτυλίσσεται κάτω από αυτή τη μοιραία ευθυγράμμιση, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αφύπνισης. Ενώ μπορεί να φέρει ανησυχητικές πληροφορίες ή ακόμη και πληροφορίες που σοκάρουν κατά καιρούς, το κάνει για να αφυπνίσει το μυαλό μας, να μας ωθήσει περαιτέρω και να μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από τα όρια και τους περιορισμούς.
Ο Ουρανός είναι υπεύθυνος για την ενεργοποίηση της ενέργειάς μας Κουνταλίνι, για το άνοιγμα του τρίτου μας ματιού και για την άνοδο σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Η ενέργεια του Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσει την καινοτομία και να οδηγήσει σε ριζοσπαστικές νέες ιδέες. Καθώς ενώνεται με τον Βόρειο Κόμβο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργειά του για να απελευθερωθούμε από όλα αυτά που μας εμποδίζουν, να δώσουμε θεμελιωμένη ενέργεια στις ριζοσπαστικές ιδέες μας και να μετακινηθούμε από μια πιο αφυπνισμένη και συνειδητή κατάσταση.
Ο Βόρειος Κόμβος δεν είναι πλανήτης ή κοσμικό σώμα, αλλά μάλλον ένας μαθηματικός άξονας που υπολογίζεται μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης. Είναι ένα ιερό, καρμικό σημείο σε οποιονδήποτε χάρτη, και καθώς ενεργοποιείται από τον Ουρανό, όλοι μας ανακινούνται για να μας οδηγήσουν στο υψηλότερο πεπρωμένο μας και σε μια ανώτερη έκφραση της αλήθειας μας.
Η συνειδητή εργασία με αυτήν την ενέργεια μπορεί να βοηθήσει στην ενεργοποίηση του σκοπού μας, να μας φέρει σε ευθυγράμμιση με το πεπρωμένο μας και μπορεί να βοηθήσει να αφυπνίσουμε τη συνείδησή μας σε υψηλότερα επίπεδα.

Προτροπές & Ασκήσεις περιοδικών για τη Σύνδεση Βόρειου Κόμβου Ουρανού

  • Σε ποιες νέες αλλαγές στη ζωή μου αντιστέκομαι;
  • Κάντε μια λίστα με 10 τολμηρά πράγματα που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε. Κοιτάζοντας τη λίστα σας, υπάρχουν θέματα που παρατηρείτε; Θα ήταν δυνατό να αναλάβουμε 1-2 από αυτά τα πράγματα φέτος; Υπάρχουν φόβοι που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας;
  • Χωρίς να βάλετε πολλά στο μυαλό σας, γράψτε τις πρώτες σκέψεις που προκύπτουν από αυτήν την ερώτηση - Τι νομίζετε ότι σας έβαλαν σε αυτή τη γη να κάνετε;
  • Κάντε διαλογισμό Κουνταλίνι ή Κουνταλίνι Γιόγκα
  • Δοκιμάστε έναν περιπατητικό διαλογισμό στη φύση

Προβλέψεις για τη Σύνοδο του Βόρειου Κόμβου του Ουρανού

  • Ισχυρές αφυπνίσεις που αλλάζουν την πορεία του μέλλοντος του πλανήτη μας
  • Επανάσταση, ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση, τη γεωργία ή το περιβάλλον
  • Ευφυείς ή ριζοσπαστικές εφευρέσεις που προκαλούν το παλιό εναντίον του νέου
  • Το κροτάλισμα των μακροχρόνιων πεποιθήσεων
  • Αλλαγή ή καινοτομία στον κόσμο της τεχνολογίας
  • Μια ώθηση για μεγαλύτερη ελευθερία από τους ανθρώπους
  • Αναστάτωση ή αλλαγή στη γεωργία 
  • Αυξημένα ζητήματα προσφοράς τροφίμων και ζητήματα «προσφοράς και ζήτησης» γενικότερα
  • Αστάθεια στις χρηματοπιστωτικές αγορές
  • Βαθιές αλλαγές στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές
  • Περιβαλλοντικά ζητήματα
  • Θέματα φυσικών πόρων
  • Έντονα καιρικά μοτίβα

ΤΑΝΝΑΖ
ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου