Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας 25/07

 

Κάθε τετράγωνο του Δία δεν έχει την ίδια σημασία με τα άλλα τετράγωνα του Κρόνου, του Άρη κτλ...
Συνήθως παίζει το ρόλο της διάψευσης των προσδοκιών, που συνήθως εμπεριείχαν την υπερβολική εκτίμηση των γεγονότων.Αυτή η υπερβολή που εκδηλώνεται? Στα ζητήματα της Αφροδίτης.
Σε οικονομικό και ερωτικό πλαίσιο. Με τι σκοπό?
Να πιστέψω ότι έχω, χωρίς να περιορίζομαι. Παραπάνω δηλαδή σε όλα. Ίσως έλλειψη και μίας ηθικής.
Έντονη σεξουαλικότητα, κατάκτηση με κάθε τρόπο, την οικονομική διέξοδο, χωρίς να αντιλαμβάνομαι την παγίδα.
Που συνήθως έχει ως αποτέλεσμα το περιθώριο των ηθικών φραγμών για την κατάκτηση του άλλου.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα θέλει την ελευθερία των κινήσεων που της παρέχει το ζώδιο του Ήλιου σε συνδιασμό με την σεξουαλική ορμή, την διαίσθηση, το οικονομικό όφελος και σε ακραίες περιπτώσεις τις " μαγικές δυνάμεις " ως σκοπό την κατάκτηση της επιδίωξης π.χ. την επιστροφή ενός άντρα που την " προστάζει " ο Δίας.
Ανάλογα τις άλλες όψεις της Αφροδίτης στο Γενέθλιο Χάρτη, θα δούμε το εύρος των επιλογών, των διακυμάνσεων, αλλά και την ηθική πλευρά.
Ο οίκος που εξουσιάζει η Αφροδίτη είναι μία ένδειξη, που θα κινηθούμε. Διαφορετικά λειτουργεί μία Αφροδίτη στον 4ο οίκο σε σχέση με τον 8ο οίκο για παράδειγμα.
Σημασία έχει ότι η καρμικότητα του τετραγώνου, που πρέπει να υπερβεί μέσω της ηθικής πύλης, για να επανέλθει η ισορροπία και η αρμονία που ακολουθεί την Αφροδίτη.
Χωρίς αυτά η ύπαρξη της ηθικής πλευράς μειώνεται.

Η όψη επηρεάζει τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ζώδια και ωροσκόπους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, αρχές τρίτου.
Η όψη θα διαρκέσει έως τις 25/07


Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου