Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό. Αλλάζοντας το σκοτάδι σε Φως


 
Ο Σκορπιός είναι ένα από τα λίγα ζώδια που αντιπροσωπεύονται από τρία αρχέτυπα - τον Σκορπιό, τον Αετό και τον Φοίνικα.
Κάθε ένα από αυτά τα ζώα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό στάδιο στην εξέλιξη της συνείδησης που περνάμε όταν εργαζόμαστε με την ενέργεια του Σκορπιού.

Συχνά έχω αναρωτηθεί τι είδους αλλαγή χρειάζεται για έναν μικρό Σκορπιό που έχει γνωρίσει μόνο ζωή στο έδαφος, για να μεταμορφωθεί στον μεγαλοπρεπή αετό. Τι πρέπει να συμβεί στον Σκορπιό για να φτάσει σε αυτό το στάδιο;
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για να υποστείτε μια τόσο δραστική μεταμόρφωση, οι δραστικές καταστάσεις της ζωής βρίσκονται συνήθως στον πυρήνα. Ο Σκορπιός πρέπει να χάσει εντελώς τον τρόπο ζωής του για να επιτρέψει να συμβεί η μεταμόρφωση.
Κάτω από τη Νέα Σελήνη του Σκορπιού στις 4-5 Νοεμβρίου 2021, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε αυτές τις μεταμορφώσεις Σκορπιού σε Αετό που έχετε υποστεί στη ζωή σας.
Το πιθανότερο είναι ότι όλοι έχουμε βιώσει τουλάχιστον ένα γεγονός που μας άλλαξε εντελώς τη ζωή μας που μας οδήγησε να αφήσουμε τις ανέσεις του μικρού μας κόσμου και να μεταφερθούμε στο πλεονέκτημα ενός Αετού.
Είναι αυτά τα σημεία μεταμόρφωσης στη ζωή μας που μας βοηθούν να εξελιχθούμε στο πρόσωπο που έπρεπε να είμαστε. Αυτές οι στιγμές μεταμόρφωσης είναι που διαμορφώνουν την πορεία της ζωής μας.
Η Νέα Σελήνη του Σκορπιού αντιπροσωπεύει τη μεταμόρφωση και μπορεί ακόμη και να είναι καταλύτης εάν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε ενδιάμεση φάση της ζωής σας.
Μπορεί απλώς να διαπιστώσετε ότι λίγο μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη, το ταξίδι μεταμόρφωσης που βρίσκεστε ξεκινάει σε ένα νέο εργαλείο, αποκαλύπτοντας το επόμενο βήμα της διαδικασίας σας.
Εάν βρίσκεστε σε ένα κολλημένο και στάσιμο μέρος, μπορείτε να καλέσετε τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια αλλαγή στη ζωή σας.
Αυτή η Νέα Σελήνη έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει αλλαγές, γι' αυτό σκεφτείτε τι πρέπει να μεταμορφωθεί στον κόσμο σας και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να ορίζετε τις προθέσεις σας. Εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης γνωρίζοντας ότι μπορεί να σας βοηθήσει να υποκινήσετε την αλλαγή και την αλλαγή, αν αυτό είναι που ψάχνετε.
Ο Σκορπιός κυβερνάται από το νερό και τυπικά, η Σελήνη είναι πολύ οικεία στα ζώδια του νερού, ωστόσο, η ενέργεια του Σκορπιού μπορεί να δημιουργήσει μια κυκλοθυμία και μπορεί να μας είναι δύσκολο να σταθεροποιηθούν τα επίπεδα ενέργειας και τα συναισθήματά μας.
Η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με την υποχώρηση μέσα, και η ενέργεια του Σκορπιού είναι επίσης πολύ αντανακλαστική. Μπορεί να βρεθούμε να εμβαθύνουμε στις πιο σκοτεινές γωνίες της καρδιάς και του μυαλού μας. Μπορεί να βρεθούμε να αποσυσκευάζουμε μερικά από τα πιο πυκνά συναισθήματα που κρατούσαμε.
Υπάρχει επίσης ένα θέμα γύρω από αυτή τη Νέα Σελήνη του Σκορπιού Νοεμβρίου 2021, όταν πρόκειται για την απελευθέρωση της ντροπής.
Η ντροπή μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε κακοί, ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μας. Η ντροπή μας επιτρέπει να θεωρούμε τα λάθη μας και τα λάθη μας στον κόσμο ως σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με το ποιοι είμαστε.
Ενώ οι ενέργειες της Νέας Σελήνης του Σκορπιού μπορούν να μας ρουφήξουν σε πιο σκοτεινές σκέψεις, μπορεί επίσης να εμπνεύσει μια σημαντική ανακάλυψη. Αυτή η σημαντική ανακάλυψη είναι η ρωγμή του φωτός που μας επιτρέπει να αμφισβητούμε, να ασκούμε καλοσύνη και να καθόμαστε με ό,τι είναι άβολο.
Θυμηθείτε, δεν χρειαζόμαστε τα πάντα τέλεια για να ζήσουμε μια όμορφη ζωή. Δεν χρειάζεται να θεραπευόμαστε πλήρως ή να αντηχούμε στην υψηλότερη δόνηση κάθε λεπτό της ημέρας.
Απλά πρέπει να επιτρέψουμε. Απλώς πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είμαστε πιστοί σε αυτό που είμαστε και να είμαστε ευγενικοί με τον εαυτό μας στη διαδικασία. Η εξάσκηση της συμπόνιας, η πρακτική του να αγαπάμε τον εαυτό μας στις δύσκολες στιγμές και στις καλές μας στιγμές είναι το μόνο που χρειάζεται να προσφέρουμε.
Δεν χρειάζεται να «διορθώνουμε» τα πάντα. Μπορεί να νιώθουμε συντετριμμένοι, αλλά η ανώτερη αλήθεια είναι ότι είμαστε πάντα ολόκληροι.
Παρόλο που η Νέα Σελήνη είναι συνήθως μια περίοδος που προσελκύουμε πράγματα στη ζωή μας, μπορούμε ακόμα να εργαστούμε με την ενέργεια για να βοηθήσουμε στην απελευθέρωση και να απαλλαγούμε από κάθε ντροπή που νιώθουμε. Αυτή η απελευθέρωση μπορεί να έρθει μέσω της κατανόησης, απλά με οτιδήποτε προκύψει, και μέσω της πρακτικής της αυτοσυμπόνιας.
Αν νιώθετε διάθεση, χρησιμοποιήστε τις κυκλοθυμικές ενέργειες της Νέας Σελήνης του Σκορπιού για να εμβαθύνετε σε αυτές τις σκιερές γωνιές, ποιος ξέρει τι όμορφες ιδέες θα έρθουν στο φως.
Συνολικά, η ενέργεια της Νέας Σελήνης του Σκορπιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καταλύτης για να μας βοηθήσει να περπατήσουμε στη γέφυρα μεταξύ οποιωνδήποτε μετασχηματισμών διανύουμε αυτήν τη στιγμή.
Εάν αισθανόμαστε κολλημένοι και στάσιμοι ή σε μια «ενδιάμεση» φάση στη ζωή μας, αυτή η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου προσφέρει κάποια κίνηση προς τα εμπρός. Ορίστε τις προθέσεις σας και δείτε τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.
Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί επίσης να προκαλέσει τα βαθύτερα συναισθήματά μας και να αναδείξει κρυφές ντροπές που μπορεί να κρατάμε. Αγαπήστε τον εαυτό σας μέσα από οτιδήποτε προκύψει και προσπαθήστε να δείτε τον διαχωρισμό μεταξύ των αποτυχιών που αντιλαμβάνεστε και την ουσία του ποιοι πραγματικά είστε.
Και αν είστε κολλημένοι προσπαθώντας να καταλάβετε την ουσία του ποιος πραγματικά είστε, θα σας δώσω μια ιδέα - είστε πολύ πιο υπέροχοι, λαμπεροί και υπέροχοι από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να πιστέψετε.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου