Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Αφροδίτη στο Τοξότη

 


 " Η φωτεινή πλευρά της Αγάπης"

Η Αφροδίτη αναδύεται πια, από τα βάθη του κάτω κόσμου φεύγοντας από τον Σκορπιό.....βγαίνει στο φως από την καινούργια της θέση στο Τοξότη, αναζητώντας τη περιπέτεια, την ελευθερία και την  επέκταση......
Η θεά βρίσκεται στο "σημάδι της φωτιάς"..... βρίσκεται εκεί που το πνεύμα κινείται, εκεί που η πρόοδος έρχεται με στόχο τη φιλοδοξία, εκεί που το φως ταξιδεύει μέσω του Δία, κυβερνήτη του Τοξότη, που προεδρεύει και φέρνει μαζί του τη γενναιοδωρία του πνεύματος,  την αίσθηση του πεπρωμένου - που ο καθένας έχει το δικό του μονοπάτι για να ακολουθήσει.
Υπάρχει η παθιασμένη επιθυμία να παραμείνει κανείς σε μια διαδρομή προς τα εμπρός, ενθαρρύνεται η αγάπη της ελευθερίας, και το ιδανικό του καθενός κινείται με μια χαρούμενη αισιοδοξία προς το μέλλον.
Η Αφροδίτη στο Τοξότη εκτιμά την ελευθερία, τους ανθρώπους με υψηλό πνεύμα, την ειλικρίνεια, είναι ευαίσθητη σε οποιονδήποτε περιορισμό, αναζητά την ποικιλία στους φίλους.
Έχει ανεπτυγμένο το ένστικτο για την αγνότητα ή των κινήτρων από ανθρώπους του περιβάλλοντός της, είναι χαρούμενη και διασκεδαστική, εξαιρετικά κοινωνική και θέλει να τα δοκιμάζει όλα πάντα πρώτη.
Στις προτιμήσεις της είναι να απολαμβάνει τη συντροφιά ατόμων με ελεύθερο πνεύμα και το κοινωνικό της ημερολόγιο είναι πάντα γεμάτο.
Της αρέσει να φιλοσοφεί και να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς - άλλωστε κατ` αυτό το τρόπο διευρύνει τους ορίζοντές της  - είναι μία Αφροδίτη " χωρίς σύνορα" αφού είναι λάτρης των ταξιδιών.
Είναι ιδεαλίστρια και αποτελεί " πηγή έμπνευσης" για τους άλλους.
Την δημιουργικότητά της την εκφράζει μέσα από  την μουσική, την αφήγηση, το θέατρο, τη γραφή, τη διδασκαλία.
Αν θέλετε να μάθετε για την Αφροδίτη στον Τοξότη ας κοιτάξετε τη βιογραφία της αρχαίας φιλοσόφου, μαθηματικού, αστρονόμου συγγραφέα, αστρολόγου, εφευρέτριας ΥΠΑΤΙΑΣ......η οποία κέρδισε τον σεβασμό τόσο για την νοημοσύνη της, όσο για την αξιοπρέπεια της και τέλος για την ομορφιά της.
Η Υπατία είχε απεικονιστεί στις τέχνες ως το αρχέτυπο της σοφής γυναίκας.
Η Αφροδίτη στο Τοξότη έχει μια φιλική συμπεριφορά - κάτι που της ανοίγει πόρτες και κάνει τους ανθρώπους να την προσέξουν θέλουν δε θέλουν.......
Αγαπά να εμπλέκεται σε νέους τομείς ενδιαφέροντος και πάντα έχει να κάνει "διορατικές παρατηρήσεις" σε κάθε συζήτηση που συμμετέχει.
Είναι ευχάριστη, ενθουσιώδης, της αρέσει το ρίσκο και ο κίνδυνος, συμπεριλαμβάνοντας και το οικονομικό κομμάτι.....
Επίσης όσοι μπορέσουν ας κάνουν επένδυση χρημάτων ή σπουδές ή ένα μακρινό ταξίδι.....προσφέρεται το διάστημα αυτό.
Η Αφροδίτη από τη θέση αυτή έχει τη τάση να εξιδανικεύει το σύντροφό της, κάτι που την απογοητεύει όταν αποδεικνύεται ότι αυτός είναι κάτι λιγότερο από "τέλειος"......ο αγαπημένος της πρέπει να είναι θεός, αντάξιος της λατρείας της, και για μια γυναίκα που θέλει έναν άνδρα, που θα δείξει πάντα την ακλόνητη υποστήριξη της προς αυτόν, νομίζω πώς δεν υπάρχει άλλη από την Αφροδίτη στο Τοξότη αφού η υποστήριξη της είναι καθημερινά ενεργή.
Κάνει τα πάντα για να γίνει ο Βασιλιάς της εφόσον υπάρχει εκείνο το διαρκές " κάτι" που την ανανεώνει μέσα στη σχέση γιατί βαριέται την ρουτίνα και είναι ικανή να ταξιδέψει μίλια μακριά προκειμένου να είναι μαζί του.
Όταν όμως η ζήλεια της φωτιάς της ή το πάθος της φουντώνει τότε θα σας κυνηγήσει ακόμα και στα όνειρά σας και δεν θα διστάσει να ξεκαθαρίσει όλους τους μύστες της.
Οι ερωτικές της σχέσεις γίνονται μακροχρόνιες μόνο όταν της προσφέρουν ειλικρίνεια,  ασφάλεια, σταθερότητα.
Η Αφροδίτη αυτή είναι ακαταμάχητη και αγαπά με τη δύναμη του πνεύματος, αγαπά επίσης την ανάπτυξη και τη μάθηση μέσα από τη σχέση.
Αγαπά τη γυναικεία δύναμη σε όλες τις μορφές της.....ομορφιά, νοημοσύνη, σοφία αισθησιασμό,  δεξιότητες.....της αρέσει πολύ απλά να είναι "Γυναίκα".
Τέλος με την Αφροδίτη στο Τοξότη έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία να δείτε τη λαμπρή πλευρά όλων....όσο περισσότερη δυνατότητα και θετικότητα προσθέσετε, τόσο περισσότερο θα λάβετε σε αντάλλαγμα.

       "Αφροδίτη στο Τοξότη η Αγάπη της Σοφίας"



Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου