Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Αφροδίτη στο Τοξότη 07/10 - 05/11

 Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ΤΟΞΟΤΗ που κάνει Διέλευση από τις 07/10 έως 05/11 είναι μια γλυκιά Φυγή στο Ταξίδι . Είναι οδηγός για μακρινά ταξίδια, πρόσθετες σπουδές, έντονη επικοινωνία σε βάθος και στο ζώδιο του Δία πρόσθετη σε όλους τους τομείς τύχη που περικλείει το Ζώδιο του Τοξότη.

 Ένα πρόσωπο από μακριά μπορεί να δημιουργήσει τον έρωτα ή την δέσμευση, το ταξίδι μαζί του, πάνω σε μακρινούς τόπους αναζήτησης και μάθησης . Ένα καλλιτεχνικό γεγονός σε μια παγκόσμια διάσταση ή να γίνει διαδεδομένο σε ένα μακρινό τόπο από την έδρα μας, έρχεται στον προσκήνιο.

     Τα ζώδια της Φωτιάς Κριός , Λέοντας, Τοξότης έχουν τη μέγιστη ευκαιρία αυτό το χρονικό διάστημα όπου όλες οι απολαβές της Αφροδίτης θα έχουν μια απόλαυση σε ταξίδια, έρωτες, ενώ όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη ή έχουν ωροσκόπο ή Αφροδίτη στον Τοξότη, να ετοιμάζονται για πρόσφατα ευχάριστα γεγονότα και ευτυχία, χαρά, δημιουργία, εξερεύνηση και μια πρόσφατη χαρά όσο αφορά την αναζήτηση και αναζωογόνηση των σχέσεων .
        Τα ζώδια του Αέρα Δίδυμος , Ζυγός , Υδροχόος  συμμετέχουν σε ένα δεύτερο ρόλο σ' αυτή την Διέλευση με κοντινά ταξίδια, μια επικοινωνιακή σοβαρότητα, διάθεση, ιδέες, εξωστρέφεια και κοινωνικότητα μέσα από τις θετικές και ευχάριστες εξορμήσεις της καθημερινότητας .

Οι όψεις της Διέλευσης:

  • 13/10 Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος
  • 17/10 Αφροδίτη εξάγωνο Ερμής
  • 27/10 Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας
  • 28/10 Αφροδίτη εξάγωνο Δίας

       Για τους ΚΡΙΟΥΣ θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ταξίδια , τα οποία θα σας οδηγήσουν σε έναν καινούργιο τοπίο μακρινά από τα προβλήματα της καθημερινότητας .
         Για τους ΤΑΥΡΟΥΣ αυτή η διέλευση ευνοεί θέματα οικονομικά, καθώς επίσης και ζητήματα που έχουν σχέση με την ερωτική τους ζωή , καθώς θα υπάρξει μία αυξημένη λίμπιντο αυτό το χρονικό διάστημα .
        Για τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ θα φέρει καινούριες γνωριμίες και σε επαγγελματικό και σε ερωτικό επίπεδο και μία έντονη εξωστρέφεια όσο αφορά γενικά τις σχέσεις τους, οι οποίες θα πάρουν ένα καινούργιο ρόλο που μπορεί να έχει και την εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου στην Ζωή τους.
         Για τους ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ θα υπάρχει μια βελτίωση όσο αφορά τις επαγγελματικές και τις συναδελφικές σχέσεις, καθώς θα αποκτήσουν και μια πρόσθετη συμπάθεια στο εργασιακό τους περιβάλλον και ίσως και μία καινούργια δουλειά που περιμένουν εδώ και πολύ καιρό .
         Για τους ΛΕΟΝΤΕΣ θα υπάρχει μια καινούργια εποχή όσον αφορά το ερωτικό τους στοιχείο, καθώς επίσης και τις καινούργιες δημιουργίες που έχουν στο μυαλό τους, την διασκέδαση, όπως και μία επιτυχία από τα παιδιά τους και θα δουν κάποια πράγματα να γίνονται πολύ ευχάριστα .
          Για τον ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ θα υπάρξει ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον όσο αφορά την οικογενειακή τους ζωή, ακίνητα, καθώς και επίσης μπορεί να δημιουργηθεί μια καινούρια γνωριμία μέσα σε ένα συγγενικό τους σπίτι ή σε κλειστούς χώρους όπως είναι ένα καφέ, ένα μπαρ κτλ.
          Για τους ΖΥΓΟΥΣ ανοίγεται ένας καινούργιος δρόμος όσο αφορά την επικοινωνία η οποία όμως αποκτά ένα ρόλο ο όποιος είναι πιο σοβαρός, καθώς επίσης και γνωριμίες που γίνονται από κοντινά ταξίδια ή από καινούργια επικοινωνιακά δεδομένα όπως είναι το ίντερνετ, το facebook και λοιπά .
        Για τους ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ οικονομικές κυρίως απολαβές από την εργασία τους, αλλά τα χρήματα που έρχονται φεύγουν με εύκολο τρόπο, οπότε χρειάζεται μια αυτοσυγκράτηση αυτών των σημείων, όσο αφορά το συναισθηματικό τους κόσμο αυτός βρίσκεται σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο το οποίο θα γίνει ακόμα καλύτερο. .
         Για τους ΤΟΞΟΤΕΣ όλα είναι ανοιχτά, καθώς  αυτό το χρονικό διάστημα αρέσετε σε όλο το κοινωνικό σας και επαγγελματικό σας πεδίο, οπότε ανοίγεται ένας καινούργιος δρόμος για προσωπική καταξίωση, επαγγελματική ανάδειξη και ερωτική ζωή .
         Για τους ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα όσο αφορά κάποιες μοναχικές στιγμές σκέψεων και σε κλειστούς χώρους ίσως εκεί βρουν ένα έρωτα ο οποίος θα τους συναρπάσει αλλά θα είναι κάτω από αντίξοες συνθήκες .
         Για τους ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ ένα διάστημα αρκετά εξωστρεφές μέσω της επικοινωνίας όσο αφορά όλους τους τομείς , καθώς επίσης και ένα αντικείμενο θαυμασμού απ' όλο το κοινωνικό τους κύκλο .
         Για τους ΙΧΘΕΙΣ άνοδος όσο αφορά τα επαγγελματικά τους και μία παραπάνω κίνηση για την ανάδειξη τους και την καταξίωση τους, καθώς επίσης και ένας καινούργιος έρωτας που έρχεται μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον και μια στροφή προς την κατάκτηση του μέλλοντος .



                                                    ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                              Αναλυτής Αστρολογίας
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου