Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ήλιος σύνοδος Ερμής Rx 09/10

 Ήρθε η ώρα να μιλήσεις, να πεις κάτι που θα ανυψώσει τον εαυτό σου και θα του αποδόσεις την φωτεινή επικοινωνιακή πλευρά που σε κατέχει. Κυρίως αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο. Αρκεί να έχεις ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από την 15η εως την 18η μοίρα.

Η όψη όσο διαρκεί σου λέει ότι είναι η ευκαιρία να ανοίξεις όλα τα όπλα σου σε πολλές κατευθύνσεις και να στοχεύσεις σε ζητήματα όπως τα ταξίδια, οι σπουδές, το εμπόριο, οι συγγενείς σου, το αυτοκίνητο σου, ο λόγος σου, η σκέψη σου.
Είναι κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσεις όλα αυτά που νομίζεις ότι σε απογειώνουν, να φτιάξεις την καθημερινότητά σου με ένα τρόπο πιο λειτουργικό, οργανωτικό και πολυδιάστατο.
Αυτό που σου δίνει η όψη συνόδου Ερμή Rx / Ήλιου είναι να ασχοληθείς με πολλά ζητήματα ταυτοχρόνως, αρκεί να ξέρεις τα πλεονεκτήματα που διαθέτεις στο να τα κάνεις πράξη στην σκέψη σου και να τα βάλεις σε μία τάξη εκεί που μειονεκτείς.
Το τελευταίο δεν πρέπει να σε παρασύρει σε άσκοπες σκέψεις και να σε κάνει να μην ορίζεις εσύ τις πράξεις σου και να τις αφήνεις στον άνεμο. Παράλληλα να ξέρεις ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι αυτός που μπορεί να σε παρασύρει σε ένα πέπλο αληθοφάνειας και να μην δεις τα πράγματα ως έχουν, αλλά όπως εσύ νομίζεις.
Αφήσου μπροστά στον υπολογιστή σου και πάρε την ζωή σου από την μεριά της επικοινωνίας. Και τότε θα κερδίσεις.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου