Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Ερμής Rx σύνοδος Άρης 10/10


Από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Άρη από το Ζυγό μια δύσκολη όψη για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από τις 15 έως την 18η. 

Ένα διάστημα το οποίο η σκέψη σου και οι ενέργειες κατευθύνονται πάνω στον άξονα των σχέσεων και μπορεί να πληγωθείς εκεί ή να δημιουργείς εσύ το υπόβαθρο. Θα έχεις έντονες συζητήσεις και διαμάχες.
Ξέρουμε ότι ο ζώδιο του Ζυγού σχετίζεται με την ισορροπία και την αρμονία αλλά αυτή τη στιγμή λειτουργείς με ανυπομονησία. Με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι μπροστά σε αδιέξοδα. Αντί να έρχεσαι αντιμέτωπος με κινήσεις οι οποίες πρέπει να είναι ξεκάθαρες, να ξέρεις μέχρι που υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου, να μην αισθάνεσαι ανυπομονησία και θυμό και να είσαι όσο γίνεται πιο λειτουργικός.
Γιατί σίγουρα θα έρθουν καταστάσεις στο μυαλό σου, οι οποίοι θα σε επηρεάσουν από το παρελθόν, μια που ο Ερμής είναι ανάδρομος και πρέπει να κοιτάξεις πάλι εκείνους τους τρόπους αντιμετώπισης που δεν θα σε βλάψουν περισσότερο.
Η καταναγκαστική συμπεριφορά και όλο αυτό το πλαίσιο μπορεί να σου δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα. Γι' αυτό χρειάζεται στο να βρεις εκείνους τους τρόπους, που τα προηγούμενα γεγονότα της ζωής σου δεν θα επανέλθουν με ένα τρόπο ο οποίος θα είναι πιο δυναμικός και πιο απαιτητικός.
Ότι έγινε, έγινε στο παρελθόν. 
Τώρα κοίταξέ τα με ένα καινούργιο πλαίσιο αναφοράς και μία καινούργια άποψη πάνω σε αυτά, αρκεί να καταλάβεις και εσύ τα δικά σου λάθη.
Παράλληλα να προσέχεις τις μετακινήσεις του, την επικοινωνία σου, και τα νεύρα σου, γιατί αυτό το χρονικό διάστημα με το αυξημένο άγχος και την ένταση μπορεί να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου