Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Κρόνος σε ορθή φορά...

 


Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά από τις 11 Οκτωβρίου για να συνεχίσει την παρουσία του στο ζώδιο του Υδροχόου σε ένα επαναστατικό και ιδιόρρυθμο ζώδιο. Η αναδρομή του ξεκίνησε τις 23 Μαΐου οπότε ξέρουμε από δω και πέρα τι πρέπει να διορθώσει ο καθένας μας, μια που ο Κρόνος είναι πλανήτης του καθήκοντος, των εμποδίων, των δυσκολιών και των ευθυνών μας. Γι αυτό μας καλεί να προχωρήσουμε πλέον στις λύσεις.

Λύσεις που δεν θα έρθουν χωρίς προσπάθεια, καθώς ακόμα και στην ορθή φορά του φέρνει εμπόδια τα οποία μπορούν να επιλυθούν μόνο αν υπάρχει συνέπεια, επιμονή, αγώνας και σκληρή δουλειά σε κάθε τι που πρέπει να κινηθεί από δω και πέρα. 
Επειδή ο Κρόνος σχετίζεται με το κάρμα καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται μία επανεξέταση όλων των πραγμάτων εκεί που πιστεύουμε ότι έχουν γίνει λάθη - αμαρτίες, εκεί που είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουμε ξεπεράσει τα εμπόδια της παρούσας ενσάρκωσης πάνω στον άξονα των '' αμαρτιών ''
Ενεργοποιεί τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού ( Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους ) και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις.
Ενώ από την άλλη δημιουργεί ευχάριστες καταστάσεις στους Διδύμους, Ζυγούς, Κριούς και Τοξότες.
Θα επηρεάσει όλους που έχουν πλανήτες πρώτου / δευτέρου / αρχές τρίτου δεκαημέρου και πλανήτες, ζώδια και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. 


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου