Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Άρης τετράγωνο Πλούτωνας 23/10

Μια από τις πιο δύσκολες όψεις γίνεται στις 23/10 που έχει ξεκινήσει από τις 17/10
Ο Άρης από το Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.
Είναι όψη καταστροφών, πολέμων, βίας, ένοπλης δράσης και θανάτου κυρίως σε ότι έχει σχέση με οτιδήποτε το αρσενικό.

Διαπιστώσαμε γι` άλλη μία φορά ότι οι όψεις τετραγώνου και αντίθεσης που συμμετέχει ο Πλούτωνας, δημιουργεί πάντα " το κτύπημα ".
Τα Ζώδια που επηρεάζονται είναι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως που έχουν γεννηθεί από την 21η έως την 27η μοίρα και όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα εκεί.
Η άγνοια του κινδύνου είναι αμέλεια και ιδιαίτερα για όσους επηρεάζει αυτή η όψη, για όσους την έχουν σε αυτές τις μοίρες στον Γενέθλιο Χάρτη τους. 
Αυτό που χρειάζεται είναι όχι παράτολμες ενέργειες, προσοχή σε παραρμητικές κινήσεις και σε κάθε κίνδυνο που έρχεται έστω ακούσια.
Ο Άρης επειδή είναι σε αδυναμία στο Ζυγό λειτουργεί με τα αρνητικά του χαρακτηριστικά, οπότε οι σχέσεις οδηγούνται σε επικίνδυνους ατραπούς, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν και μία ηθική παρεμβολή από Κρόνιες δυνάμεις ( ο Κρόνος ως κυβερνήτης του Αιγόκερω) . Αυτό αφορά τους Ζυγούς.
Ο Άρης σε καλή θέση στον Αιγόκερω έχει μία έντονη ορμή που στην παρούσα φάση εκδηλώνεται στο επαγγελματικό τομέα, με συγκρούσεις με την διοίκηση και τους συναδέλφους. Αυτό αφορά τους Αιγόκερους.
Οι Καρκίνοι έχουν απώλειες στην οικογένεια, συγκρούσεις μέσα από αυτή ή στο σπίτι τους με που γίνεται με βίαιο τρόπο και με τελικό κτύπημα είναι ο θυμός, μία νευρική κρίση ή ένα διαζύγιο.
Για τους Κριούς οι συνεργασίες μπαίνουν σε μια δύσκολη φάση, που περιλαμβάνουν έξαρση των δυναμικών προβολών απέναντι στους άλλους, σε ένα γάμο ή και σε μία σχέση ή σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Όλα τα παραπάνω γίνονται πιο ισχυρά αν υπάρχει και αυτή η όψη στο γενέθλιο τους χάρτη.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου