Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ήλιος στο Σκορπιό

 


Στις 22/23 Οκτωβρίου 2021, ο Ήλιος μετακινείται από το τροπικό ζώδιο του Ζυγού στο τροπικό ζώδιο του Σκορπιού. 
Καθώς ξεκινά η Εποχή του Σκορπιού, μπορεί να νιώθουμε την ενέργεια του μετασχηματισμού και της αλλαγής σε άνοδο. 

Ο ίδιος ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει τον μετασχηματισμό και τη μεταμόρφωση, αλλά το 2021, φέρνει επίσης το άνοιγμα της Σεζόν Έκλειψης. 
Οι εκλείψεις είναι πάντα ισχυρές πύλες μετασχηματισμού και αντιπροσωπεύουν μια στροφή ή κβαντικό άλμα στο επίπεδο συνείδησής μας. 
Η ζωή τείνει να παίρνει μια διαφορετική μελωδία όταν διανύουμε την εποχή της έκλειψης και αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι κάτι που αισθανόμαστε καθώς ο Ήλιος εισέρχεται σε αυτό το ζώδιο στα μέσα Οκτωβρίου. 
Ο Σκορπιός είναι ένα από τα λίγα ζώδια που αντιπροσωπεύεται στην πραγματικότητα από τρία διαφορετικά σύμβολα- τον Σκορπιό, τον Αετό και τον Φοίνικα. 
Κάθε ένα από αυτά τα σύμβολα αντιπροσωπεύει μια εξέλιξη στη συνείδηση ​​ή μια μετατόπιση καθώς εργαζόμαστε στα διαφορετικά ενεργειακά της επίπεδα. 
Σε επίπεδο βάσης, ο Σκορπιός κυβερνάται από τις ιδιότητες του Σκορπιού. Ο Σκορπιός είναι ένα μικρό, αλλά ισχυρό πλάσμα. Ρίχνει το δέρμα του κάθε τόσο, υφίσταται μεταμόρφωση και είναι εξοπλισμένο με μια αιχμηρή ουρά, η οποία αν δεν είναι προσεκτική, έχει την ικανότητα να τσιμπάει όχι μόνο τα αρπακτικά αλλά και τον εαυτό του. 
Ο Σκορπιός είναι ισχυρός και τοτέμ του θανάτου και της αναγέννησης σε πολλούς πολιτισμούς, αλλά δεν έχει το ίδιο πλεονέκτημα με τον Αετό. 
Η ενέργεια του Σκορπιού μετατοπίζεται στον Αετό όταν η ευαισθητοποίησή του αρχίζει να αυξάνεται - όταν αρχίζει να ενδιαφέρεται να βλέπει τα πράγματα από μια μεγαλύτερη οπτική γωνία.
Αντί να βλέπουμε τα πράγματα από στενή σκοπιά, μια νέα προοπτική έχει αρχίσει να αναδύεται.
Ως αετός, η ενέργεια του Σκορπιού μπορεί να δει τα πράγματα από ψηλά. Ο Αετός εξακολουθεί να είναι πολύ προστατευτικός και αμυντικός της επικράτειάς του, αλλά καθώς συνεχίζει να αυξάνεται σε συνείδηση, αρχίζει να βλέπει τα πράγματα από πιο πνευματική άποψη.
Εδώ γίνεται ο τελικός μετασχηματισμός της ενέργειας του Σκορπιού, από τον Αετό στον Φοίνικα. 
Ο Φοίνικας είναι ένα μυθικό πουλί που γεννήθηκε από τις στάχτες του χάους και της καταστροφής. Αυτή η γέννηση αντιπροσωπεύει την άνοδο του νέου από το παλιό, και την ικανότητα να παίρνει τις πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος και να τα μετατρέπει σε κάτι με δύναμη και ομορφιά.
Ο Φοίνικας είναι ένα μυστηριώδες πλάσμα, αλλά είναι σοφό και αντιπροσωπεύει μία από τις υψηλότερες εξελίξεις της συνείδησης της ενέργειας του Σκορπιού.
Είναι η επίγνωση του Φοίνικα ότι όλα μεταμορφώνονται, ότι ο θάνατος ακολουθεί τη ζωή και η ζωή ακολουθεί τον θάνατο. 
Αυτό το ταξίδι μεταμόρφωσης της ενέργειας του Σκορπιού είναι κάτι που μπορούμε όλοι να αγκαλιάσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν ανεξάρτητα από το προσωπικό μας ζώδιο. 


TANΝAZ
ΠΗΓΗ:https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου