Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας 27/10

 Ο Ποσειδώνας ο υψηλότερος δονητής της Αφροδίτης που την διατηρεί μεθυσμένη από την υπερβολική του γοητεία,  διεγείρει τις ομίχλες του συναισθηματικού μας επιπέδου, δημιουργώντας την αδυναμία να δούμε καθαρά, την αδυναμία να κάνουμε σωστές κρίσεις, αφού τροφοδοτεί την τάση της αυτο-εξαπάτησής  και της ψυχικής παραμόρφωσης.

Η διέλευση αυτή οδηγεί σε αισθήματα ανασφάλειας προς τον εαυτό μας, είμαστε ευάλωτοι στην εξαπάτηση, επιρρεπείς στις υπερβολές, και πιθανή  επιλογή συντρόφου ή εραστή γίνεται μετά από εσφαλμένη κρίση.
Μια κακή αυτό - εικόνα αυτή τη στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες τις υπάρχουσες σχέσεις.
Όπως επίσης η έντονη ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη μπορεί λόγω της Αφροδίτης να μας οδηγήσει σε νέες ή παράλληλες σχέσεις,  όπου οι μεν πρώτες αργότερα θα αποδειχθούν "άνθρακας" αφού ο Ποσειδώνας εξιδανικεύει και αυταπατά, οι δε δεύτερες ίσως να αποκαλυφθούν γιατί " ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο" και να χαλάσουμε σχέσεις υπάρχουσες χωρίς καμία δυνατότητα  επανασύνδεσης.
Ναι μεν η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός θα είναι σε υψηλά επίπεδα λόγω της Αφροδίτης στον Τοξότη, αλλά οι παρορμητικές ενέργειες και ο λανθασμένος τρόπος σκέψης μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε.
Η πίεση του τετραγώνου ανάμεσα στον πλανήτη του ρομαντισμού και στον πλανήτη της φαντασίας ξυπνά παρατεταμένες φαντασιώσεις με κόστος και συνέπειες.
Αποφεύγουμε να πάρουμε αποφάσεις που θα επηρεάσουν με το μέλλον μας αρνητικά, αφού δεν έχουμε πνευματική διαύγεια.
Αποφεύγουμε επίσης τις υποσχέσεις που μας δίνουν οι δήθεν καλοπροαίρετοι, είτε αφορά τα οικονομικά είτε τα ερωτικά...... κρίνεται απαραίτητο να περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο επειδή είναι πιθανό να αποδειχθούν ανεδαφικές οι ψεύτικες με σκοπό την εξαπάτηση, και το κυριότερο αποφεύγουμε ξεκίνημα σχέσης από γοητευτικούς ανθρώπους με γοητευτικά λόγια, γιατί θα  ερωτευτούμε το όνειρο και την ψευδαίσθηση , και όχι την πραγματικότητα.
Με την όψη αυτή φαντάζουμε σαν μια πληγωμένη προσωπικότητα εφόσον το όνειρο στο οποίο ελπίζουμε και το οποίο πλάθουμε  στο μυαλό μας γκρεμίζεται πάντα από μια σκληρή πραγματικότητα, σκορπίζοντας κάθε όνειρο που χρωματίζεται με λίγο ροζ στους πέντε ανέμους.......

Η όψη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, μεσουράνημα και ωροσκόπο από την 17η έως την 24η μοίρα.



Cahya 
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου