Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Άρης στο Σκορπιό

 

    " Η Άρεια φλόγα και το Σκορπίσιο πάθος
        διαισθάνονται, επιμένουν και οδηγούν"

Ο Άρης περνά στο βαθιά συναισθηματικό και ψυχικό Σκορπιό....που μπορεί από τη μιά να κυβερνά τον Κριό, από την άλλη όμως είναι ο Αρχαίος Άρχοντας του Σκορπιού, που μετά από πολύ καιρό επιστρέφει στο σπίτι του και είναι πολύ χαρούμενος.....
Μιά εξαιρετικά δυναμική θέση για τον Άρη πού κυβερνά τη θέληση, τη διαβεβαίωση...είναι ο πλανήτης που κυβερνά τις πράξεις μας, τη βιαιότητα.....είναι ένας πλανήτης που δεν του αρέσει να γίνονται τα πράγματα με εύκολο τρόπο.
Όσο βρισκόταν στον Ζυγό οι πράξεις μας προσανατολιζόντουσαν προς τη διπλωματία, τώρα όμως στο Σκορπιό όλα είναι αλλιώς, αφού η ενέργεια του Άρη εδώ δεν είναι " ουδέτερη" , δεν είναι " γκρι ", δεν είναι " αδιάφορη", δεν είναι "ευσεβής", δεν είναι "μέτρια", δεν είναι " θα δούμε", είναι " μαύρο ή άσπρο", είναι " όλα ή τίποτα ".
Είναι πιο εύκολο τώρα να γίνουν αλλαγές από προκλήσεις που θα δεχτούμε επειδή η συγκέντρωσή μας και η θέλησή μας είναι ισχυρές.
Μάς καταλαμβάνει το πάθος και το διοχετεύουμε όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και προς εκπλήρωση - επίτευξη των στόχων μας.
Βασιζόμενοι στο ένστικτο του Σκορπιού θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια ή το ψέμα,  θα είμαστε χειραγωγικοί, και θα μπορούμε να αποκαλύπτουμε τα μυστικά μας στους άλλους.
Προσοχή στην επιθετικότητα ή τον θυμό που θα βγάζουμε γιατί έτσι μπορεί να διαβρωθούν σχέσεις και να παραταθούν συγκρούσεις που προϋπήρχαν.
Ο Άρης στο Σκορπιό μας παροτρύνει να θέσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους σε δοκιμασία, προκειμένου να πετύχουμε στόχους για προσωπική μας ικανοποίηση.
Το ένστικτό μας για επιβίωση είναι πολύ ισχυρό, τόσο που μας  προτρέπει να κατανοήσουμε και να σεβαστούμε το γεγονός ότι όλοι πρέπει να αφήσουμε κάτι πίσω, για να προχωρήσουμε παρακάτω υπερπηδώντας τα εμπόδια και χωρίς όρια.
Ο Άρης στο Σκορπιό είναι ο μυστικός εραστής, με ισχυρή σεξουαλικότητα..... έτσι τείνουμε να αισθανόμαστε πιο σέξυ, πιο προκλητικοί, να έχουμε ερωτικές φαντασιώσεις, να προσελκύουμε άτομα χωρίς ταμπού και ξεπερνώντας τις κόκκινες γραμμές.
Η υπερβολική λίμπιντο συνδυάζεται με την επιθυμία....την επιθυμία της κατάκτησης.


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου