Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Ερμής σε ορθή φορά 18/10 - 05/11


Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά από το ζώδιο του Ζυγού για να καθίσει μέχρι τις 05/11 σε αυτό το ζώδιο.

Ενεργοποιεί το Παρορμητικό Σταυρό, ενώ λειτουργεί θετικά για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς. Η διέλευση αφορά ζώδια και πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 10η έως την 29η μοίρα.

Όψεις της Διέλευσης:
01/11 Ερμής τρίγωνο Δίας
02/11 Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας

Ας τα δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

Κριός: Ευκαιρία να μιλήσετε με τους άλλους, είτε αυτοί λέγονται συνεργάτες ή  η / ο σύζυγος. Αυτό είναι επιβεβλημένο καθώς είτε εσείς θα το επιδιώξετε, είτε οι άλλοι. Το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο έχει περισσότερες ευκαιρίες για αξιοποίηση των επικοινωνιακών εργαλείων, ενώ του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται πιο μεγάλη προσοχή γιατί οι άλλοι θα αντιδρούν.

Ταύρος: Το εργασιακό περιβάλλον σας καλεί να συζητήσετε πράγματα που αφορούν την επαγγελματική σας σχέση. Η εργοδοσία ίσως απαιτήσει πολλά και οι συνάδελφοι σας επιζητούν διευκρινήσεις. Επίσης ανοίγεται το πεδίο να αναζητήσετε δουλειά ή να έρθετε σε επαφή με τον προσωπικό γιατρό σας για να συζητήσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας.

Δίδυμος: Οι πιο ευνοημένοι της διέλευσης σε ζητήματα παιδιών, ερωτικών συντρόφων. Να ανοιχτείτε επικοινωνιακά, καθώς ο Ερμής είναι προσωπικό σας Πλανήτης και σας βοηθά αποτελεσματικά. Επικοινωνήστε με κάποιον ή κάποια που σας εξιτάρει ερωτικά, συζητήστε απόκρυφα σημεία και κερδίστε. Επίσης ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε ζητήματα σχεδίων, αξιοποίηση ταλέντων και νέων ιδεών για να κάνετε τα ταλέντα σας πράξη.

Καρκίνος: Θα συναντήσετε δυσκολίες όσοι βρίσκεστε στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς πετυχαίνετε στόχους έστω με δυσκολία. Όλοι θα ασχοληθείτε με ζητήματα ακίνητης περιουσίας, οικογένειας, διαμονής, τόπο γέννησης, όπου δηλαδή εμπεριέχεται ο όρος πατρική οικογένεια και όσοι έχετε εκκρεμότητες σε ζητήματα γραφειοκρατίας.

Λέων:  Καλό διάστημα για επαφές με κοντινά σας πρόσωπα, συγγενείς και κοντινά ταξίδια παντός σκοπού. Επιφέρει η διέλευση και διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων που έχουν ως βάση γραφειοκρατία και έγγραφα πάσης φύσεως. Οπωσδήποτε πρέπει να εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό προσόν της διέλευσης, για να πετύχετε οποιοδήποτε στόχο έχετε καθορίσει ως πρωτεύον.

Παρθένος: Τα οικονομικά στο προσκήνιο και οτιδήποτε καλύπτει τις οικονομικές σας ανάγκες. Η σωστή χρήση του Ερμή που για εσάς είναι πολύ βοηθητικός παράγοντας, εξυπακούεται ότι θα σας δώσει αξιοποίηση όλων των επικοινωνιακών σας ταλέντων. Μιλήστε με εργοδότες, κάντε ρυθμίσεις και τακτοποίηση κάθε συναλλαγής κέρδους.

Ζυγός: Μία καλή στιγμή σε επίπεδο μετακινήσεων και επικοινωνίας για εσάς όπου σε αυτό βοηθούν και οι καλές όψεις που κάνει. Η μεγάλη παραμονή του σας δίνει το χρόνο να εξερευνήστε όλο το πεδίο που σας αφορά άμεσα και να βρείτε λύσεις. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να ξεκαθαρίσετε πράγματα και να κάνετε νέα σχέδια μέσα από καινούργιες αντιλήψεις σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.

Σκορπιός :  Για εσάς είναι το διάσημα εκείνο που θα ασχοληθείτε με πιο εσωτερικά ζητήματα. Αυτά έχουν να κάνουν με αξιοποίηση των " σκοτεινών ταλέντων σας " που έχουν να κάνουν με διόραση, ενόραση, το ψυχότροπο, αποκρυφισμό, αλχημεία και ψυχολογική ατραπό. Επίσης όλα αυτά μπορείτε να τα αξιοποιήσετε σε επικοινωνιακό επίπεδο με το να πείτε στους άλλους την προσωπική σας γνώμη για την ζωή τους. Είναι όμως και διάστημα που ευνοεί και το διάβασμα βιβλίων ή την ενασχόληση με το Ίντερνετ για παρόμοια θέματα.

Τοξότης: Διάστημα συναντήσεων με φίλους, γνωστούς και ομάδες ανθρώπων. Εκεί θα συναντήσετε άτομα που σας ελκύουν πνευματικά αλλά και ερωτικά. Η επικοινωνία με άτομα ουσίας, η ατομική σας προβολή και η διαφήμιση του εαυτού σας πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Παρότι ο Ερμής για εσάς δεν είναι και πολύ αρωγός, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι περιορίζει τις κινήσεις σας.

Αιγόκερως. Το επικοινωνιακό σας ενδιαφέρον στρέφεται σε ζητήματα προσωπικής αναγνώρισης και επαγγελματικής καταξίωσης. Δεν είναι εύκολο για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο δεν γίνεται όμως και διαφορετικά. Να προσέχετε τις λεκτικές συγκρούσεις με τους ανώτερους σας και σε όσους σας επιβουλεύονται. Ως " παιδιά " του Κρόνου είσαστε πολύ δυνατοί, οπότε μην φοβάστε τίποτα.

Υδροχόος: Ορίζοντες ανοίγονται για ταξίδια και φιλοσοφικές και θρησκευτικές αναζητήσεις. Είναι η περίοδος της έρευνας και της μάθησης, για εξερεύνηση της γνώσης και την διαμόρφωση άποψης που εμπεριέχουν μεταφυσικές θεωρίες και κώδικες αναζήτησης ενός άλλου πεδίου.

Ιχθύς: Ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, αποζημιώσεις, ασφάλειες, εφορία, που απαιτούν παραπάνω ρυθμίσεις ή στο να ψάξετε λύσεις που εμπεριέχουν προοπτική επίλυσης. Πρέπει να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν ή να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές. Επίσης βοηθά στο να έρθετε σε επαφή με τον ψυχολόγο σας ή τον ψυχοθεραπευτή σας.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου