Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Αστρολογικός Σεπτέμβριος

 


Ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους μήνες του 2024! Με όλη αυτή την ενέργεια να περιστρέφεται, συν τις Εκλείψεις, ο Σεπτέμβριος θα είναι πιθανότατα ένας εξαιρετικά μετασχηματιστικός μήνας. Το πώς ξεκινάμε τον μήνα πιθανότατα δεν είναι το πώς τον τελειώνουμε!

Οι εκλείψεις πιθανότατα θα κυριαρχήσουν στους κοσμικούς αεραγωγούς. Μπορούμε να αισθανθούμε τις εκλείψεις έως και ένα μήνα πριν φτάσουν και για ένα μήνα μετά. Έχουμε μια έκλειψη αυτό το μήνα, μια σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς στις 17 και η αδελφή έκλειψη σε αυτό θα είναι στις 2 Οκτωβρίου, οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι τόσο ο Σεπτέμβριος όσο και ο Οκτώβριος θα φέρουν μια πολύ παρόμοια ενέργεια. Ίσως χρειαστεί ακόμη και να περιμένουμε μέχρι το τέλος Οκτωβρίου για να αναγνωρίσουμε πραγματικά τη μεταμόρφωση που έχει λάβει χώρα.
Με όλη την ενέργεια που προσφέρεται από τους κοσμικούς ουρανούς, αυτός θα είναι ένας μήνας για να αγκαλιάσουμε την αλλαγή και να παραμείνουμε ανοιχτοί στις δυνατότητες του Σύμπαντος.
Στο πρώτο μέρος του μήνα, θα υποστηριχθούμε από τη γήινη ενέργεια της Παρθένου, καθοδηγώντας μας να επικεντρωθούμε στην υγεία μας και να οικοδομήσουμε τους εσωτερικούς μας πόρους. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να στηριχτείτε σε αυτή την ενέργεια, οπότε προσπαθήστε να δημιουργήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να επικεντρωθείτε στη δημιουργία εσωτερικής δύναμης. Υιοθετήστε κάποιες υγιεινές συνήθειες, προστατέψτε το ενεργειακό σας πεδίο, να είστε σταθεροί στα όριά σας και να αντιμετωπίζετε το σώμα σας ως ναό.
Στο δεύτερο μισό του μήνα, και καθώς πλησιάζουμε στην Έκλειψη, μπορεί να νιώσουμε το Σύμπαν να μας καλεί να παραδοθούμε. Ενώ πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να καθοδηγηθεί μέσα από αυτές τις διελεύσεις, ίσως χρειαστεί επίσης να βάλουμε το πόδι μας κάτω και να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας.
Η ισημερία και ο Ήλιος που κινείται στο Ζυγό, θα μας ενθαρρύνουν να βρούμε αυτή την ισορροπία μεταξύ παράδοσης και διατήρησης του ελέγχου. Πρέπει να δώσουμε προσοχή σε αυτό που πρέπει να αφήσουμε και σε αυτό που πρέπει να αναλάβουμε. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να διατηρήσουμε την ενέργειά μας και να βρούμε υποστηρικτικούς τρόπους για να καλλιεργήσουμε και να θρέψουμε την ύπαρξή μας, ώστε να μην αισθανόμαστε εξαντλημένοι.
Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, θα είμαστε ακόμα στα μετασχηματιστικά κύματα της εποχής των εκλείψεων, αλλά πιθανότατα θα έχουμε συναντήσει ένα τέλος κάποιου είδους. Μπορεί να αισθανόμαστε ότι ένα κεφάλαιο έχει κλείσει και μπορεί να περιμένουμε τι θα ανοίξει. Ο Οκτώβριος είναι πιθανό να φέρει αυτές τις απαντήσεις.

Σεπτέμβριος 2024 Αστρολογία

1 Σεπτεμβρίου: Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο

Ο Ουρανός, ο πλανήτης των μεταβαλλόμενων και αφυπνιστικών σταθμών ανάδρομος, μας ενθαρρύνει να αναλογιστούμε και να αναθεωρήσουμε τυχόν πρόσφατες αλλαγές στη ζωή. Μπορεί να αρχίσουμε να βλέπουμε πώς οι αλλαγές που έχουμε κάνει μας εξυπηρετούν ή ίσως δεν μας εξυπηρετούν. Αν έχουμε να κάνουμε με εκπληκτικά ή ανησυχητικά γεγονότα, μπορεί να αρχίσουμε να λαμβάνουμε κάποια διαύγεια και βαθύτερη κατανόηση.

1 Σεπτεμβρίου: Ο Πλούτωνας εισέρχεται ξανά στον Αιγόκερω

Ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Αιγόκερω για τελευταία φορά! Ο Πλούτωνας δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στον Αιγόκερω στη διάρκεια της ζωής μας, οπότε αυτή είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για να ολοκληρώσουμε και να φέρουμε στο αποκορύφωμα όλα όσα έχουμε περάσει από το 2008, όταν ο Πλούτωνας εισήλθε για πρώτη φορά στον Αιγόκερω. Ως πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, αυτή η κίνηση του Πλούτωνα θα μας καθοδηγήσει να αναλογιστούμε όλους τους θανάτους και τις αναγεννήσεις που έχουμε περάσει από τότε. Μπορεί να βρεθούμε να κλείνουμε ένα κεφάλαιο από αυτή την εποχή ή ίσως να αναγνωρίζουμε πόσο έχουμε εξελιχθεί. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εκθέσει τη διαφθορά, ειδικά όταν πρόκειται για τραπεζικές εταιρείες, μεγάλες επιχειρήσεις και την κυβέρνηση / νόμο.

2 Σεπτεμβρίου: Ερμής Trine Chiron

Τώρα που ο Ερμής ταξιδεύει ξανά απευθείας, έχουμε την ευκαιρία να θεραπεύσουμε μερικές από τις δυσάρεστες σκέψεις ή συνομιλίες που μαστίζουν το μυαλό μας. Ο Χείρωνας μας υπενθυμίζει ότι όλα τα οδυνηρά γεγονότα μπορούν να είναι δάσκαλοι για εμάς που θα μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε και να προχωρήσουμε σε μια βαθύτερη κατανόηση του ποιοι είμαστε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί επίσης να μας εμπνεύσει να έχουμε διανοητικές ανακαλύψεις που μπορούν να φέρουν μια βαθιά θεραπεία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσετε τα πράγματα με έναν φίλο ή ένα ημερολόγιο.

2 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μας προσφέρει κάποια γειωμένη ενέργεια, η οποία σίγουρα θα νιώσουμε ευπρόσδεκτη! Μπορεί να αισθανόμαστε πιο σίγουροι για μια πορεία μπροστά μας ή μπορεί να είμαστε σε θέση να δούμε το φως στο τέλος ενός τούνελ με μια συγκεκριμένη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τη Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, οπότε φαίνεται ότι μπορεί να μας δοθούν κάποιες ενδείξεις για το τι μας περιμένει. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα φυτέψει μερικούς σπόρους για εμάς και ενώ οι σπόροι που φυτεύουμε κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη δεν θα είναι ακόμη έτοιμοι για συγκομιδή, αυτό που φυτεύουμε τώρα θα ανθίσει τους επόμενους μήνες.

3 Σεπτεμβρίου: Άρης τετράγωνο Ποσειδώνα

Ο Άρης στους Διδύμους θα τετραγωνίσει τον ανάδρομο Ποσειδώνα στο πρώτο μέρος του Σεπτεμβρίου, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία όταν πρόκειται να αναλάβει δράση γύρω από ομιχλώδεις ή ασαφείς καταστάσεις. Εάν κάποιος στη ζωή μας ήταν ασαφής στα κίνητρά του ή εξαπατούσε, η ώθηση του Άρη θα βοηθήσει στην ταχεία ανάληψη δράσης. Μπορεί να αισθανόμαστε ότι το επίπεδο ανοχής μας είναι χαμηλό για εκείνους που δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μας. Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα μπορεί επίσης να μας βοηθήσει στο πνευματικό μας ταξίδι. Μπορεί να αισθανόμαστε πιο αφοσιωμένοι ή να βρεθούμε να μπαίνουμε σε βαθύτερη ανάπτυξη και κατανόηση όταν πρόκειται για την πνευματική μας σύνδεση.

4 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τη Μαύρη Σελήνη Lilith και τον Νότιο Δεσμό

Έγραψα ένα λεπτομερές άρθρο σχετικά με το Black Moon Lilith σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Αλλά τώρα η Αφροδίτη προσθέτει στο μείγμα, ενισχύοντας το ισχυρό κύμα θηλυκής ενέργειας που προσφέρεται. Η Black Moon Lilith είναι μια πολύ καταστροφική, αλλά δημιουργική ενέργεια και η παρουσία της Αφροδίτης μπορεί να προσθέσει στο δημιουργικό στοιχείο. Όπου βρίσκουμε καταστροφή και χάος, η Αφροδίτη μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε κάτι νέο. Δώστε προσοχή σε αυτό που καταρρέει γύρω σας και να ξέρετε ότι μια αναγέννηση είναι δυνατή.

4 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης στον καρκίνο

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην είσοδο του Άρη στον Καρκίνο! Από τον επόμενο μήνα, ο Άρης πρόκειται να εισέλθει στη φάση της σκιάς του στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη ανάδρομη πορεία του. Ο Άρης είναι ο λιγότερο ανάδρομος από όλα τα ζώδια, καθιστώντας αυτή την κίνηση μία από τις πιο σημαντικές. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να ανακατέψει όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα ενεργειακά μας επίπεδα, σε τι επιλέγουμε να δώσουμε την ενέργειά μας και τα συναισθήματα των κινήτρων μας. Μπορεί επίσης να τονίσει τα συναισθήματά μας, τους φόβους μας, την αρρενωπότητα και πού πρέπει να μπούμε στον εσωτερικό μας πολεμιστή. Ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος στον Λέοντα τον Δεκέμβριο και θα επιστρέψει στον Καρκίνο πριν σταθμεύσει ξανά τον Φεβρουάριο του 2025. Αν δώσουμε προσοχή στα θέματα που έρχονται για εμάς τώρα με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο, μπορεί να μας δώσει ενδείξεις για το τι μπορεί να μας επιφυλάσσει αυτός ο ανάδρομος Άρης.

7 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ουρανό

Μια δυνητικά συγκεχυμένη μέρα όπου μπορεί να αισθανόμαστε παντού. Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε σήμερα, καθώς τα πράγματα είναι πιθανό να χαθούν στη μετάφραση. Ίσως αποφύγετε τον προγραμματισμό σημαντικών συνομιλιών ή προσπαθήστε να έχετε τα πάντα γραπτώς, ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό αργότερα. Κάποιες εκπληκτικές πληροφορίες μπορεί να έρθουν από το μπλε που ρίχνουν τα πράγματα για βρόχο, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες που πρέπει να αποκαλυφθούν ή περισσότερη σαφήνεια στο δρόμο.

8 Σεπτεμβρίου: Ήλιος απέναντι από τον Κρόνο

Μια δυνητικά δύσκολη μέρα όπου ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τις ευθύνες μας και να αναλάβουμε την ευθύνη τυχόν ελλείψεων. Μπορεί να αισθανόμαστε ότι το Σύμπαν μας συμπεριφέρεται άδικα, αλλά ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να χειριστούμε. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που μας παρουσιάζονται. Όσο περισσότερο σηκωνόμαστε για να τους συναντήσουμε, τόσο πιο εύκολα θα βρούμε πράγματα.

9 Σεπτεμβρίου: Ερμής στην Παρθένο

Ο Ερμής κινείται στο κυρίαρχο ζώδιο της Παρθένου, φέρνοντας αρμονία και ισορροπία στους κοσμικούς ουρανούς. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, οπότε μπορεί να νιώθουμε τις επικοινωνιακές μας προσπάθειες να ρέουν εύκολα. Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να σκεφτούμε αναλυτικά και να δώσουμε προσοχή σε μικρότερες λεπτομέρειες που μπορεί να χάσαμε την πρώτη φορά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για την επεξεργασία ή την αναθεώρηση γραπτών εγγράφων.

12 Σεπτεμβρίου: Πλατεία Ήλιου-Δία

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της διαστολής και ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον πυρήνα του ποιοι είμαστε. Με αυτή την ευθυγράμμιση, μπορεί να αισθανόμαστε ότι κάτι ετοιμάζεται να επεκταθεί μέσα μας. Η ένταση μπορεί να αναβλύζει, βοηθώντας να τροφοδοτήσει αυτό που είναι έτοιμο να ανθίσει από μέσα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε τις επιθυμίες σας έξω στο Σύμπαν.

18 Σεπτεμβρίου: Πανσέληνος στους Ιχθείς Σεληνιακή έκλειψη

Καλώς ήρθατε στο Eclipse Season! Αυτή είναι η τελευταία μας Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς, αλλά η πρώτη μας Έκλειψη για την περίοδο Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου! Η Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς είναι ξεχωριστή καθώς μας δίνει μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στον κύκλο Έκλειψης Παρθένου-Ιχθύων που ενεργοποιείται πλήρως το επόμενο έτος. Οι εκλείψεις ακολουθούν έναν κύκλο 18 μηνών, οπότε είμαστε μόνο στα πολύ πρώιμα στάδια του τι προορίζεται να φέρει αυτός ο κύκλος των εκλείψεων. Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς είναι πιθανό να φέρει ένα τέλος σε ένα κεφάλαιο. Εάν αντιμετωπίζαμε ζητήματα στην αρχή του έτους που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί, αυτή η Έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια λύση. Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποια προκλητική ενέργεια γύρω από αυτή την Έκλειψη, και ίσως κάτι μπορεί να αφαιρεθεί από τη ζωή μας, οι Εκλείψεις πάντα μας βάζουν εκεί που πρέπει να είμαστε. Καθώς αυτή η έκλειψη πέφτει στους υδάτινους, ευαίσθητους Ιχθείς, η διαίσθησή μας θα είναι πραγματικά ο οδηγός μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή και να έχουμε επίγνωση της ενέργειάς μας και με ποιον επιλέγουμε να περιβάλλουμε τον εαυτό μας.

19 Σεπτεμβρίου: Ήλιος τρίγωνο Ουρανός

Ο Ήλιος στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας κάποιες θετικές πληροφορίες με τον τρόπο μας! Μπορεί να λάβουμε κάποια νέα που μας υπόσχονται ή μας γειώνουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να κάνουμε αλλαγές με ευκολία. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνουμε βήματα προς μια νέα κατεύθυνση.

21 Σεπτεμβρίου: Ήλιος απέναντι από τον Ποσειδώνα

Κοιτάξτε πίσω σε αυτό που συνέβαινε νωρίτερα αυτό το μήνα, υπήρξε κάποια σύγχυση που τελικά ξεκαθαρίστηκε; Ήσασταν σε θέση να φέρετε φωτισμό σε κάτι που κρυβόταν στις σκιές; Ό, τι ερχόταν για εσάς στο πρώτο μέρος του μήνα είναι τώρα πιθανό να φτάσει σε ένα κεφάλαιο που κλείνει.

22 Σεπτεμβρίου: Ήλιος στο Ζυγό / Ισημερία

Καλώς ήρθατε στην εποχή του Ζυγού και στην Ισημερία, όπου βιώνουμε ίσες ώρες νύχτας και ημέρας! Αυτή είναι μια δυνατή μέρα στο ημερολόγιό μας για να τιμήσουμε το ταξίδι μας και να φέρουμε ισορροπία στην ύπαρξή μας. Σκεφτείτε σε τι επιλέγετε να δώσετε την ενέργειά σας και δείτε αν υπάρχει χώρος για να κάνετε προσαρμογές. Η ενέργειά μας είναι ο πολυτιμότερος πόρος μας, γι' αυτό πρέπει να τη χρησιμοποιούμε με σύνεση. Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, οπότε αυτή είναι επίσης μια ισχυρή στιγμή για να κλίνουμε στις ιδιότητες της Αφροδίτης μας. Αφιερώστε χρόνο δημιουργώντας ομορφιά στο περιβάλλον σας και μέσα, επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας και φροντίστε να βρείτε χρόνο για φίλους.

22 Σεπτεμβρίου: Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνα + Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνα

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας ενώνονται αρμονικά, μαζί με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα! Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός μπορεί να προκαλέσει δυναμική ισχύος όταν πρόκειται για τις σχέσεις μας. Μπορεί να νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε το πόδι μας κάτω και να επιβεβαιώσουμε την αλήθεια μας. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθανόμαστε ότι καθοδηγούμαστε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και ίσως να εξασκήσουμε περισσότερη συμπόνια. Η προσπάθεια να βρεθεί η ισορροπία μεταξύ των δύο είναι μια καλή ιδέα κάτω από αυτές τις ενέργειες. Δεν θέλουμε να χαρίσουμε τη δύναμή μας, αλλά ταυτόχρονα, δεν θέλουμε να είμαστε αυταρχικοί ή ισχυροί για να πετύχουμε το δρόμο μας.

23 Σεπτεμβρίου: Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη κινείται έξω από το κυρίαρχο ζώδιο του Ζυγού και στον Σκορπιό, όπου μπορεί να αγκαλιάσει περισσότερες από τις βαθύτερες, σκιώδεις ιδιότητές της. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αγκαλιάσετε τη δική σας σκιώδη πλευρά και να μάθετε να αγαπάτε αυτό που βρίσκετε. Η σκοτεινή πλευρά μας συνδέεται με το υποσυνείδητό μας, αλλά μπορεί επίσης να ενσωματώνει τις βαθύτερες επιθυμίες και τα πάθη μας. Δείτε αν μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Δείτε αν μπορείτε να αγκαλιάσετε πλήρως τα πάθη σας και τα πράγματα που θέλετε. Μπορεί να εκπλαγείτε τι υπάρχει στην άλλη πλευρά!

26 Σεπτεμβρίου: Ερμής στο Ζυγό

Ο Ερμής κινείται στον Ζυγό, ενθαρρύνοντάς μας να σκεφτόμαστε τους άλλους και να βάζουμε τον εαυτό μας στη νοοτροπία των γύρω μας. Μπορούμε να νιώσουμε περισσότερη συμπόνια και πιο συνδεδεμένοι με τις ντουλάπες των ανθρώπων σε εμάς. Μπορεί επίσης να είναι ευκολότερο να καταλάβουμε από πού προέρχονται οι άλλοι.

30 Σεπτεμβρίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή

Ο Ερμής και ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται, φωτίζοντας τα πράγματα για εμάς και δίνοντάς μας όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Σκεφτείτε τον τελευταίο ανάδρομο κύκλο του Ερμή, ο οποίος διήρκεσε από τις 5 έως τις 28 Αυγούστου. Είναι πιθανό οι συγχύσεις και οι συζητήσεις από αυτή τη στιγμή να έχουν επιλυθεί και γνωρίζετε πλήρως πού βρίσκεστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου