Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Πανσέληνος Αυγούστου στον Υδροχόο 19/08

 


Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα φωτίσει τον ουρανό του Αυγούστου, με αποκορύφωμα τις 19 του μήνα. Αυτή είναι η τελευταία μας Πανσέληνος πριν ξεκινήσει η Εποχή των Εκλείψεων και μπορεί να νιώσουμε την ένταση να αυξάνεται.

Η εποχή των εκλείψεων είναι πάντα μια εξαιρετικά μεταμορφωτική εποχή και φαίνεται ότι αυτή η Πανσέληνος φυτεύει τους σπόρους της αλλαγής. Μπορεί να αισθανόμαστε την ανησυχητική ενέργεια να ρέει μέσα, αλλά φαίνεται ότι το Σύμπαν δεν είναι έτοιμο για να προσγειωθούμε ακόμα.
Μπορεί πάντα να είναι ανησυχητικό να βρισκόμαστε σε κατάσταση κενού ή στη διαδικασία αλλαγής, αλλά ένα πράγμα στο οποίο μπορούμε να επιστρέψουμε κάτω από αυτή την Πανσέληνο είναι η ιδέα της ροής. Αυτή είναι η ώρα μας να ρέουμε με αυτό που έρχεται για εμάς, αντί να προσπαθούμε να ελέγξουμε.
Αυτή η Πανσέληνος θέλει πραγματικά να παραδοθούμε, θέλει πραγματικά να είμαστε παρόντες σε ό, τι εμφανίζεται για εμάς.
Το να είσαι σε αυτή τη σχεδόν παθητική κατάσταση μπορεί να είναι απελευθερωτικό, αλλά μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει πολύ φόβο. Πολλοί από εμάς δεν έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε σε κατάσταση ροής. Συχνά θέλουμε να ελέγξουμε· Θέλουμε μια λύση ή μια άμεση λύση και θέλουμε να είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε τι θα ακολουθήσει. Αλλά η Πανσέληνος στον Υδροχόο δεν το προσφέρει αυτό.
Ο Ουρανός τρέμει για να ξυπνήσει, κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου
Ο Ουρανός, ο φυσικός κυβερνήτης του Υδροχόου, είναι επίσης ενεργός κάτω από αυτή την Πανσέληνο, προσθέτοντας στην ανασφάλεια που μπορεί να νιώθουμε. Όταν ο Ουρανός είναι ενεργός μαζί με τη Σελήνη, μπορούμε να αισθανόμαστε παράλογοι, κυκλοθυμικοί και αιφνιδιασμένοι.
Η παρουσία του Ουρανού δείχνει επίσης κάποιο είδος έκπληξης ή ενέργειας μπαλαντέρ που ίσως δεν βλέπαμε να έρχεται. Τα πράγματα μπορεί να γυρίσουν προς μια απροσδόκητη κατεύθυνση ή μπορεί να λάβουμε κάποιες πληροφορίες που μας σοκάρουν. Ο Ουρανός μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει αυτό που είναι αδύναμο, αποκαλύπτοντας μας τι δεν είναι πλέον σταθερό ή δεν λειτουργεί στη ζωή μας.
Ενώ όλη αυτή η ασταθής ενέργεια μπορεί να αισθάνεται αντιμέτωπη και εκνευριστική, υπάρχει μια διαφωτιστική ποιότητα και σε αυτή την Πανσέληνο. Ο Ουρανός ταράζει τα πράγματα στη ζωή μας για να μας αφυπνίσει σε μια νέα αλήθεια και τελικά, σε μια νέα ελευθερία. Ο Ουρανός θέλει να μας ξυπνήσει για να δούμε κάτι που δεν είχαμε παρατηρήσει πριν.
Προσπαθήστε να το έχετε αυτό κατά νου κάτω από την Πανσέληνο του Υδροχόου. Θυμηθείτε ότι κάθε τρέμουλο είναι καθαρά για να σας αφυπνίσει σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης και σε έναν νέο τρόπο ύπαρξης.
Η Εστία, η θεά της εστίας και της φωτιάς, μας οδηγεί στο σπίτι κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο
Η Εστία, ο Θεός Αστεροειδής της Εστίας και της Φωτιάς είναι επίσης ενεργή κάτω από αυτή την Πανσέληνο, και ίσως η παρουσία της μπορεί να προσφέρει κάποια άμβλυνση σε όλη αυτή την ασταθή, ουράνια ενέργεια.
Η Εστία μας υπενθυμίζει να επιστρέψουμε στον εσωτερικό μας κόσμο και να φροντίσουμε τη δική μας φωτιά. Μας υπενθυμίζει ότι το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά και όπου θα βρούμε την ασφάλεια και τη σταθερότητά μας μέσα από την αστάθεια της Πανσελήνου.
Η Εστία θέλει να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα τροφής στο περιβάλλον μας και να φροντίσουμε τη δική μας εσωτερική φωτιά. Ίσως αυτή είναι η στιγμή να επιστρέψουμε στα πάθη μας, να ακολουθήσουμε τη χαρά μας και να εξασκήσουμε την αγάπη για τον εαυτό μας υπηρετώντας τον εαυτό μας.
Πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ένα αίσθημα ειρήνης και αγάπης μέσα μας; Πώς μπορούμε τότε να πάρουμε αυτό το αίσθημα ειρήνης και αγάπης και να το αφήσουμε να εμποτιστεί στο περιβάλλον μας; Η κατάκτηση αυτού μπορεί να είναι ένα αληθινό δώρο και μια προσφορά που έχει αυτή η Πανσέληνος για εμάς.
Ξεκινήστε αναζητώντας την ειρήνη μέσα σας. Ξεκινήστε κάνοντας ό, τι μπορείτε για να θρέψετε και να φροντίσετε τη δική σας εσωτερική φωτιά και παρακολουθήστε πώς ακολουθεί το εξωτερικό σας ως αποτέλεσμα.
Να γνωρίζετε ότι κάτω από αυτή την Πανσέληνο, αυτό που λικνίζεται στον εξωτερικό σας κόσμο είναι μόνο για να μπορεί να είναι μια πιο αληθινή αντανάκλαση του εσωτερικού σας κόσμου.

ΤΑΝΑΑΖ
ΠΗΓΗ: /foreverconscious.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου