Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Νέα Σελήνη Αυγούστου στον Λέοντα

 


Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4 Αυγούστου ξεκινά έναν νέο σεληνιακό κύκλο, δίνοντάς μας φρέσκια νέα ενέργεια για να δουλέψουμε και μια νέα προοπτική.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι μια εποχή για να ενθαρρύνουμε το παιχνίδι και να ελαφρύνουμε ό, τι αισθάνεται βαρύ στις καρδιές μας. Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε το εσωτερικό φως που ζει μέσα μας και να θυμηθούμε ότι είμαστε εδώ για να παίξουμε, να βιώσουμε και να βρούμε χαρά, ειδικά στα απλά πράγματα.
Η ελαφρότητα της Σελήνης στον Λέοντα ενισχύεται φέτος από τον Δία, ο οποίος κάνει μια αρμονική ευθυγράμμιση και μας υπενθυμίζει να επικεντρωθούμε στη φωτεινότερη πλευρά. Ο Δίας είναι ο μεγάλος διαστολέας και ενώ η Νέα Σελήνη μπορεί επίσης να επεκταθεί ή να αγγίξει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, είναι πιθανό να τις δούμε με μια ασημένια επένδυση ή ίσως μια νέα, διευρυμένη προοπτική.


Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει το φάρμακο που χρειαζόμαστε
Η Χαρικλό, ο αστεροειδής της Ιατρικής του Πνεύματος, ενεργοποιείται επίσης κάτω από τη Νέα Σελήνη του Λέοντα το 2024. Η Χαρικλό είναι γνωστή ως σύζυγος του Χείρωνα, του αστεροειδή του πληγωμένου θεραπευτή. Φέρει μια πολύ παρόμοια ενέργεια, αλλά μας υπενθυμίζει να εισέλθουμε στα θεραπευτικά μας δώρα μέσω της διαίσθησής μας και της μητέρας φύσης.
Μας υπενθυμίζει ότι το «φάρμακο» μας μπορεί να βρεθεί όχι μόνο στη φύση, αλλά και βαθιά μέσα στην καρδιά μας. Μας υπενθυμίζει ότι τα τονωτικά που ψάχνουμε ζουν μέσα μας και μπορούν να δημιουργηθούν και να καλλιεργηθούν από εμάς όταν σκάβουμε λίγο βαθύτερα ή επιλέγουμε να αναγνωρίσουμε τις θεραπευτικές δυνάμεις που ζουν μέσα μας.
Η Χαρικλό μπορεί να μας καθοδηγήσει για να βρούμε το τέλειο φάρμακο, είτε πρόκειται για ένα φάρμακο από το γιατρό μας, μια βόλτα στη φύση, είτε για ένα φυτικό φάρμακο. Η Chariklo θα μας καθοδηγήσει σε αυτό που χρειαζόμαστε, οπότε μείνετε ανοιχτοί στα μηνύματά της. Εάν περπατάτε ένα θεραπευτικό ταξίδι ή ψάχνετε για θεραπευτικές απαντήσεις, η Chariklo θα είναι στο πλευρό σας αυτή τη Νέα Σελήνη.
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ηρεμήσει και να ακούσει τη σοφία που έχει για εσάς. Να ξέρετε ότι όταν πρόκειται για το Χαρικλό, η θεραπεία είναι ταξίδι και όχι προορισμός. Είναι μια συνεχής διαδικασία υποχώρησης και ροής και ακρόασης του σώματός μας και αυτού που χρειάζονται.
Κάτω από τη Νέα Σελήνη, δώστε προσοχή στα σημάδια και τις ενδείξεις του σώματός σας. Παρατηρήστε τυχόν συμπτώματα ή ανησυχίες ως αγγελιοφόροι που πρέπει να ακουστούν. Να είστε σε ειρήνη με τον εαυτό σας και αφήστε τη Chariklo να σας καθοδηγήσει στο φάρμακο που χρειάζεστε.


Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ζητά Υπομονή
Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και των διαδικασιών σκέψης μας, πρόκειται να γυρίσει ανάδρομος λίγο μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη στις 5 Αυγούστου. Έχοντας τη Νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή τόσο κοντά μεταξύ τους μπορεί να αυξήσει τα αποτελέσματά της.
Κάτω από έναν ανάδρομο Ερμή, μπορεί να αισθανόμαστε πιο μπερδεμένοι ή ίσως να βρεθούμε να κινούμαστε σε νοητικούς κύκλους. Μπορεί να προσπαθούμε να λάβουμε αποφάσεις με μόνο ένα μέρος των πληροφοριών που έχουμε στη διάθεσή μας. Το κόλπο με τον ανάδρομο Ερμή είναι να μπαίνουμε μέσα μας και να εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας φωνή αντί να ακούμε τις φωνές του κόσμου γύρω μας.
Ακόμη και η δική μας φωνή μπορεί να είναι γεμάτη ενοχές, τραύματα του παρελθόντος και ντροπή και μπορεί να επηρεάσει αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνουμε. Η εσωτερική μας φωνή: η ήσυχη, ακίνητη, φωνή της καρδιάς μας μπορεί να γίνει ισχυρότερη κάτω από έναν ανάδρομο Ερμή. Αν επιβραδύνουμε και φιμώσουμε τον εσωτερικό μας κριτή, μπορούμε να αρχίσουμε να ακούμε μια πιο ήπια αλήθεια και ένας πιο ισχυρός τρόπος ύπαρξης μπορεί να αναδυθεί.
Υπάρχει μια δύναμη σε όλους μας, η οποία συχνά εμποδίζεται από ανασφάλειες, φόβους και την προηγούμενη διαμόρφωσή μας. Ο ανάδρομος Ερμής μας βοηθά να κοιτάξουμε πέρα από όλα αυτά. Ναι, είναι γνωστό ότι φέρνει τεχνάσματα, ατυχίες, κακές επικοινωνίες και διαφορές συμβολαίων, αλλά η πραγματική του δύναμη έγκειται στο να μας καθοδηγεί να ακούμε την εσωτερική μας φωνή και να κατέχουμε αυτή τη δύναμη. Όταν το κάνουμε, μπορούμε να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τον ανάδρομο Ερμή με προληπτικό και ισχυρό τρόπο, αντί να τον βλέπουμε ως ενόχληση.
Ο ανάδρομος Ερμής είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επιστρέψουμε στο παρελθόν και να αναθεωρήσουμε, κάτι που είναι ενδιαφέρον καθώς η Νέα Σελήνη μας ενθαρρύνει να κάνουμε το αντίθετο. Θέλει να αφήσουμε το παρελθόν στο παρελθόν και να κοιτάξουμε μπροστά σε ποια νέα ξεκινήματα ανοίγονται για εμάς.
Κάτω από τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, μπορεί να υπάρχει μια μικρή ώθηση και έλξη μεταξύ αυτών των δύο ιδεών. Μπορεί να θέλουμε να προχωρήσουμε στο νέο, αλλά υπάρχουν ίσως κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει πρώτα να τακτοποιήσουμε. Ίσως νιώθουμε σαν να έχουμε το ένα πόδι στο νέο, αλλά ένα ακόμα στο παλιό, και αυτό είναι εντάξει. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και μην φοβάστε να επανεξετάσετε και να καθαρίσετε το παρελθόν πριν προχωρήσετε.


Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποιεί μια πνευματική αναγέννηση
Λίγο μετά τις κορυφές της Νέας Σελήνης, γιορτάζουμε επίσης την Πύλη των Λεόντων, η οποία φέρνει την ανατολή του Σείριου. Η πύλη παίρνει το όνομά της γιατί ήταν αυτή τη στιγμή του χρόνου, ότι ο Σείριος θα ανέβαινε και θα ευθυγραμμιζόταν πάνω από τα πόδια της Σφίγγας της Αιγύπτου. Καθώς ο Σείριος έφτασε σε αυτή τη θέση στον ουρανό, ειπώθηκε ότι θα μπορούσαν να ληφθούν ανώτεροι κώδικες σοφίας και φωτός και αρχαία σοφία θα αναδυόταν στις καρδιές και τα μυαλά των ανθρώπων.
Δεν είναι σαφές εάν ο Σείριος ευθυγραμμίζεται πλέον σε αυτή τη θέση λόγω της κλίσης της Γης, αλλά γιορτάζουμε την πύλη για να τιμήσουμε την άνοδο του πνεύματός μας και την αναγέννηση της δικής μας ψυχής. Ο Σείριος θεωρείται ο πνευματικός μας ήλιος, οπότε καθώς ανατέλλει ξανά, μπορούμε κι εμείς να ανατεθούμε μαζί του.
Η Νέα Σελήνη μας ανοίγει σε αυτή την πύλη και μας θυμίζει τη μαγεία που έχουμε μέσα μας. Το Σύμπαν είναι ένα τεράστιο, συνεχώς επεκτεινόμενο μέρος και είμαστε όλοι μέρος του. Είμαστε όλοι μέρος της μαγείας, και ίσως είναι στιγμές όπως αυτές που μπορούμε να θυμηθούμε ότι είμαστε αστέρια, είμαστε το φεγγάρι και είμαστε συνδεδεμένοι με όλα και όλα.
Γιορτάστε όλα όσα είστε. Νιώστε την ενέργεια του πνεύματός σας να ανεβαίνει. Μάθετε ότι όλα συνδέονται και παρακολουθήστε καθώς η Νέα Σελήνη φέρνει ένα νέο ξεδίπλωμα στη ζωή σας.

Επηρεάζει τα ζώδια, τους ωεοσκόπους στο δεύτερο δεκαήμερο του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από την 10η έως 14η μοίρα.


ΤΑΝΑΑΖ

ΠΗΓΗ: .(foreverconscious.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου