Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνας Rx 28/08

 


Εντυπωσιάζεστε εύκολα, έχετε την τάση να ενδίδετε σε ό, τι ή όποιον σας ευχαριστεί. Η ζωή μπορεί να σας αποπλανήσει με διάφορους τρόπους σήμερα. Ορισμένοι άνθρωποι σας βοηθούν να ανοιχτείτε και να αφεθείτε. Πιο μαλακοί και πιο εύκαμπτοι, είστε ικανοί να είστε οτιδήποτε για οποιονδήποτε. Αν και η ευαισθησία σας είναι αυξημένη, μερικές φορές δυσκολεύεστε να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Κοιτάξτε πίσω από τα φαινόμενα, έτσι ώστε η αληθινή χαρά να μπορεί να αποκαλυφθεί και να βιωθεί.
Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ασχολείστε με άλλους ανθρώπους, καθώς αισθάνεστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε τις ανάγκες σας ή να συμβιβάσετε τη θέση σας περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο. Είστε τόσο ευαίσθητοι στα συναισθήματά τους που μπορεί να μπερδευτείτε περισσότερο σχετικά με τη δική σας θέση και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν κάνετε συμφωνίες ή υπογράφετε συμβόλαια για να αποφύγετε να σας εκμεταλλευτούν. Μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερες παρεξηγήσεις ή σύγχυση στις συνεργασίες, καθώς ένας ή και οι δύο μπορεί να μην λέτε όλη την αλήθεια. Ακόμα κι αν οι προθέσεις σας είναι να προστατεύσετε τα συναισθήματά τους, το να είστε ανέντιμοι θα προσθέσει μόνο στη σύγχυση και μπορεί να προκαλέσει πληγωμένα συναισθήματα ή δυσαρέσκεια. Να είστε ειλικρινείς σε όλες τις συναλλαγές σας με άλλους ανθρώπους και πιο επικριτικοί όταν αξιολογείτε τις προθέσεις τους. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα προβληματικό όταν ασχολείστε με οικονομικές διαπραγματεύσεις ή συμβάσεις και είναι καλύτερο να πάρετε μια δεύτερη γνώμη πριν κάνετε οποιεσδήποτε οικονομικές συμφωνίες.

Η όψη επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό των τελευταίων ημερών και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου