Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης 23/08


Συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις τροφοδοτούν την ημέρα. Αντιδρώντας με μεγαλύτερη ένταση από το συνηθισμένο, ξέρετε τι σας αρέσει και τι όχι. Επιδίωξε αυτό που έχει πραγματική αξία – όχι απλώς επιφανειακή γοητεία. Ο πειρασμός είναι δυνατός.

 Όταν διεκδικείτε τις επιθυμίες σας, μπορεί να συγκρούονται με τις ανάγκες των άλλων, καθιστώντας δύσκολη τη διατήρηση μιας ομοιόμορφης διάθεσης. Επειδή είναι μια πρόκληση να παραμείνετε ουδέτεροι, απολαύστε το πάθος να συμμετέχετε σε κάτι που αγαπάτε να κάνετε.
Βιώνετε περισσότερη ένταση με άλλους ανθρώπους, ειδικά μέλη του αντίθετου φύλου. Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να το βγάλετε σε άλλους κάνοντας ακατάλληλες σεξουαλικές προτάσεις σε επιχειρηματικούς συνεργάτες. Αυτή δεν είναι η καλύτερη μέρα για ειδύλλια γραφείου, καθώς οι μικρές ενοχλήσεις φαίνονται δυσανάλογες. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε ότι οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται και αντιδρούν υπερβολικά όταν υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Να είστε προσεκτικοί όταν εμπλέκεστε σε οικονομικές συναλλαγές, καθώς μπορεί να μην αισθάνεστε ότι σας αντιμετωπίζουν δίκαια, προκαλώντας σας να γίνετε αμυντικοί ή εριστικοί. Μπορεί να έχετε κίνητρο να εργαστείτε σε δημιουργικά έργα, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μερικές μικρές διακοπές ή απογοητεύσεις.

Επηρέζει όσους έχουν Ήλιο, Σελήνη και πλανήτες και ωροσκόπο στο Μεταβλητό Σταυρό από την 14η έως την 19η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου