Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας Rx 29/08

 


Βρείτε χρόνο για τα πράγματα που σας αρέσουν. Η ευχαρίστηση που βιώνετε σήμερα μπορεί να αναζωογονήσει το γούστο σας για τις χαρές της ζωής. Το να περνάτε χρόνο με φίλους μπορεί να σημαίνει να μοιράζεστε σε βαθύτερο επίπεδο από το συνηθισμένο. Είστε πιο άνετοι στην αποκάλυψη μυστικών που έχετε την τάση να αποκρύπτετε. Επειδή οι άνθρωποι εκτιμούν τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να ασκήσετε σημαντική επιρροή πάνω τους. Από την άλλη, ό, τι σας προσελκύει διαθέτει μια συναρπαστική γοητεία. Απολαύστε τη δύναμη - όπως δείχνει.

Οι δυνάμεις πειθούς σας είναι ισχυρές και μπορείτε να πείσετε άλλους ανθρώπους να υποστηρίξουν εσάς και τα έργα σας. Μπορεί να βρείτε οικονομικούς πόρους ή επενδυτές που άλλοι έχουν χάσει ή να προσελκύσετε ισχυρούς συμμάχους για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Είστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι και δεν θα τα παρατήσετε μέχρι να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε να κάνετε και να έχετε τεράστια σωματική δύναμη και αντοχή. Τα δημιουργικά σας έργα θα είναι επίσης πιο έντονα και θα επηρεάσουν τους ανθρώπους σε πολύ βαθύ επίπεδο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ισχυρά μέσα και δραματικές παρουσιάσεις ή να προσπαθήσετε να εξηγήσετε ή να αποκαλύψετε τα βαθύτερα μυστήρια της ζωής μέσω της τέχνης σας. Η σεξουαλική σας ενέργεια είναι ισχυρή και θα χρησιμοποιήσετε την προσωπική σας γοητεία και μαγνητισμό για να επηρεάσετε άλλους ανθρώπους, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν τους εκμεταλλεύεστε σκόπιμα.

Η όψη επηρεάζει τις αρχικές μοίρες των ζωδίων του Αέρα και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 0η έως 3η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου