Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ερμής στο Λέοντα 02/07 - 26/02

 


Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει δραματική αίσθηση και ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Αυτοί οι άνθρωποι λατρεύουν να γίνονται αντιληπτοί και ανεβαίνουν στη σκηνή με ευκολία. Έχουν ένα μάτι για την ηγεσία και μπορούν εύκολα να ελέγξουν μια κατάσταση. 

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος Rx 03/07


 Όταν η Αφροδίτη διέρχεται από τον Κρόνο μπορεί να έχει περιοριστική επίδραση στη στοργή και την αγάπη σας, οδηγούμενη από πρακτικούς λόγους. Αυτές οι διελεύσεις σας αναγκάζουν να ξανασκεφτείτε το νόημα των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων.

Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας Rx 02/07


 Από τις 01 έως 04 Ιουλίου ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μία πολύ θετική όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν πλανήτες, μεσουράνημα, από την 26η έως την 29η μοίρα.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Ανάδρομος Κρόνος 29/06 - 15/11


 Ο ανάδρομος Κρόνος από τις 29 Ιουνίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2024. Ο Κρόνος περιοδεύει αυτή τη στιγμή στους Ιχθείς και θα ταξιδέψει από τις 19 μοίρες των Ιχθύων πίσω στις 12 μοίρες των Ιχθύων, τονίζοντας αυτά τα ιερά σημεία του ζωδιακού κύκλου.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ήλιος στον Καρκίνο


 Ως τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το πρώτο ζώδιο του νερού στην ουράνια σύνθεση, οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για το ότι είναι συντονισμένοι με τα συχνά ισχυρά συναισθήματά τους. Κυβερνώνται από τη διαίσθησή τους και τα ενστικτώδη συναισθήματά τους - τα οποία συχνά αποδεικνύονται αξιόπιστες πυξίδες.

Ερμής τρίγωνο Κρόνος 26/06

 


Η μεγαλύτερη πειθαρχία στη σκέψη σας αυτή τη στιγμή μπορεί να σας επιτρέψει να λύσετε δύσκολα ή χρονοβόρα προβλήματα, καθώς γενικά δείχνετε υπομονή στην εύρεση απαντήσεων. Τα πάτε καλά παρουσιάζοντας τα γεγονότα, και εκείνοι που βρίσκονται στην εξουσία τείνουν να προτιμούν μια προσέγγιση χωρίς ανοησίες. Αν και είστε ψυχικά δυνατοί τώρα, καλύτερα να ακολουθείτε ένα καθορισμένο σχέδιο παρά να είστε πολύ ανεξάρτητοι στη σκέψη. Υπερέχετε ιδιαίτερα στην περαιτέρω ανάπτυξη όσων ήδη γνωρίζετε και όσων έχετε ήδη προγραμματίσει.

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας 20/06

 


Από τις 11/06 έως και τις 22/06 ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας 17/06

 


Αισθάνεστε πιο ευάλωτοι όταν ασχολείστε με άλλους ανθρώπους, επιτρέποντάς τους να σας εκμεταλλευτούν. Μπορεί να έχετε δυσκολία να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να προωθήσετε τα δικά σας συμφέροντα, νιώθοντας την ανάγκη να θυσιάσετε τις επιθυμίες σας ως ένδειξη της ειλικρίνειάς σας.

Ερμής στον Καρκίνο 17/06 - 02/07


 Ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο των Διδύμων που αγαπά και μετακινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, από τις 17/06 έως και 02/07.
Η επικοινωνία αλλάζει κατεύθυνση προς πιο εσωτερικά ζητήματα, θέματα του παρελθόντος, θέματα που ακόμα υπάρχουν μέσα μας και πρέπει να τα εκφράσουμε με οποιοδήποτε τρόπο.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Άρης τετράγωνο Πλούτωνας Rx 11/06


 Οι διελεύσεις του Άρη με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα διεγερτικές. Σου δίνουν την ικανότητα να κυριαρχείς και τη δύναμη να ξεπερνάς διάφορους περιορισμούς ή εμπόδια. Ενσταλάζουν μεγάλες φιλοδοξίες και καταναγκαστικές επιθυμίες.

Ερμής τετράγωνο Κρόνος 12/06

 


Από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Μία δύσκολη όψη για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 16η έως την 21η μοίρα.

Ερμής σύνοδος Ήλιος 14/06


 Οι διελεύσεις του Ερμή στον γενέθλιο Ήλιο σας προκαλούν μεγάλη πνευματική και νοητική δημιουργικότητα. Ενισχύουν επίσης την αντίληψη και την προσοχή σας, ευνοώντας κάθε δραστηριότητα. Έχοντας έντονη ανάγκη για λεκτική επικοινωνία, έχετε πλέον ενισχυμένη ικανότητα να εκφράζετε τις ιδέες σας με περισσότερο ταλέντο και δημιουργικό σθένος.

Αφροδίτη στο Καρκίνο 17/06 - 11/07


 Όταν ο πλανήτης Αφροδίτη ταξιδεύει μέσω του Καρκίνου, όλοι στο ζωδιακό κύκλο πιθανότατα θα αρχίσουν να νιώθουν λίγο πιο ζεστοί και χάδια. Αν η Αφροδίτη ήταν στον Καρκίνο όταν γεννηθήκατε, πιθανότατα είστε ένας από τους πιο φροντισμένους ανθρώπους γύρω σας. Η αγάπη για εσάς είναι σοβαρή υπόθεση και γεμάτη συναισθήματα.

Ερμής σύνοδος Αφροδίτη 17/06


 Όταν ο Ερμής περνά σε σύνοδο από την Αφροδίτη διεγείρει τις καλλιτεχνικές και ποιητικές σας αισθήσεις. Ενισχύει επίσης την ικανότητά σας να εκτιμάτε την ομορφιά και να επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας.

Άρης στο Ταύρο 09/06 - 20/07 Προβλέψεις Ζωδίων

 


 Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, σε ένα ζώδιο της Γης και του Σταθερού Σταυρού δίνει μεγαλύτερη ενέργεια στο να ξεκολλήσουν κάποια πράγματα.
Είτε αφορά σε προσωπικές αναφορές, είτε σε πολιτικό επίπεδο τα ζητήματα παίρνουν μέχρι τις 20/07 μία τροπή που πολλές φορές γίνεται εκρηκτική.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ήλιος τετράγωνο Κρόνος 09/06


 Όταν η διέλευση του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου επισκέπτεται την αστρολογική γειτονιά σας, είναι σαν να έρχεται ένας αυστηρός δάσκαλος για να σας δώσει ένα ποπ κουίζ για μαθήματα ζωής. Αυτή η περίοδος συχνά επισημαίνει τομείς όπου μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι, προκλητικοί ή επιβαρυμένοι από ευθύνες. Είναι μια εποχή που το σύμπαν φαίνεται να ρωτάει: «Πόσο καλά μπορείς να χειριστείς την πίεση;».

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος 08/06

 


Ένα μπλοκάρισμα όσο αφορά τις σχέσεις δημιουργεί η όψη του Κρόνου που κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη.
Ένας σκληρός Καρμικός πλανήτης όπως ο Κρόνος δημιουργεί έλλειψη της έκφρασης και της δημιουργίας συναισθημάτων απέναντι στους άλλους.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Νέα Σελήνη Ιουνίου στους Διδύμους

 


Είμαστε τώρα στο δρόμο για τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους της χρονιάς, η οποία αλλάζει θεμελιωδώς το ενεργειακό επίπεδο για όλους. Δεν μιλάμε μόνο για τον Ήλιο και τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, αλλά συνοδεύεται επίσης από 3 πλανήτες: τον Δία και τον Ερμή, λίγο πιο μακριά καθώς βρίσκονται στις πρώτες μοίρες του ζωδίου, και την Αφροδίτη σε ακριβή σύνοδο με τα Φώτα στις 16º. Ο Δίας και ο Ερμής βρίσκονται ακόμα σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ο οποίος τους υποδέχεται από τον Υδροχόο.