Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Ερμής σύνοδος Αφροδίτη 17/06


 Όταν ο Ερμής περνά σε σύνοδο από την Αφροδίτη διεγείρει τις καλλιτεχνικές και ποιητικές σας αισθήσεις. Ενισχύει επίσης την ικανότητά σας να εκτιμάτε την ομορφιά και να επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας.

Αυτές οι διελεύσεις σας βοηθούν να κατανοήσετε τα προβλήματα της σχέσης σας, να βιώσετε την αρμονία και να αναγνωρίσετε καθολικά πρότυπα. Διευκολύνουν πολύ την κοινωνική αλληλεπίδραση και την επικοινωνία με το κοινό.
Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, θα έχετε ευχάριστες μέρες όπου μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας και την παρέα των άλλων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποφύγετε δυσάρεστα μέρη και άτομα που μπορεί να μην εκτιμούν την ευαισθησία και την ισορροπία σας. Η κοινωνικοποίηση συνιστάται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτών των διελεύσεων, καθώς πιθανότατα θα κάνετε θετική εντύπωση στα άτομα που συναντάτε.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα τονωθεί η εκτίμησή σας για την ομορφιά και την τέχνη. Θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και θα νιώσετε πιο διατεθειμένοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για οικονομικά θέματα.
Η όψη επηρεάζει τα ζώδια του Νερού και της Γης και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την 0η έως την 4η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου