Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Άρης τετράγωνο Πλούτωνας Rx 11/06


 Οι διελεύσεις του Άρη με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα διεγερτικές. Σου δίνουν την ικανότητα να κυριαρχείς και τη δύναμη να ξεπερνάς διάφορους περιορισμούς ή εμπόδια. Ενσταλάζουν μεγάλες φιλοδοξίες και καταναγκαστικές επιθυμίες.

Αυτές οι διελεύσεις μπορούν επίσης να πυροδοτήσουν εμμονικές σκέψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εκρήξεις βίαιου θυμού. Μπορεί να αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής όπου μια προκλητική κατάσταση φτάνει στο οριακό σημείο της, γεννώντας τελικά μια νέα περίσταση.
Μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε αγώνες εξουσίας ή να γίνετε στόχος της επιθετικότητας κάποιου άλλου. Ωστόσο, τώρα θα έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε εξουθενωτική κατάσταση και να επιλύσετε ζητήματα χωρίς να αφήσετε ελεύθερα άκρα.
Κατά τις διελεύσεις Άρη-Πλούτωνα, επιδεικνύετε εξαιρετική ανθεκτικότητα και αρνείστε να τα παρατήσετε εύκολα. Συνιστάται να αποφεύγετε τα ταξίδια σε επικίνδυνες περιοχές καθώς μπορεί να προσελκύσετε προκλήσεις και δυσάρεστες συναντήσεις.
Αυτές οι διελεύσεις είναι ωφέλιμες για την αναγνώριση των υποκείμενων κινήτρων των άλλων και για τον προβληματισμό μόνοι σας, κάνοντας τις απαραίτητες προσαρμογές για να διευκρινίσετε τους στόχους σας.
Αυτές τις μέρες, θα έχετε τεράστια ενέργεια για να διαλύσετε οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί ή δεν ευθυγραμμίζεται με τους εσωτερικούς σας σκοπούς και στόχους. Επιπλέον, μπορεί επίσης να έχετε τη δύναμη να ξαναχτίσετε ή να μεταμορφώσετε τη ζωή σας εντελώς.
Ανάλογα με το τι υποδεικνύουν άλλες διελεύσεις, αυτό μπορεί να είναι το αποκορύφωμα προηγούμενων αντιπαραθέσεων ή καρμικών κύκλων.
Η διέλευση του Άρη στο τετράγωνο του γενέθλιου Πλούτωνα σας μπορεί να φέρει μεταμόρφωση και μάχες. Αυξάνει τη φιλοδοξία και την επιθυμία να προχωρήσουμε μπροστά παρά την αντίθεση. Να είστε προσεκτικοί με τις ανατρεπτικές μεθόδους και να γνωρίζετε πιθανώς επικίνδυνους ανθρώπους και μέρη. Ελέγξτε τις εμμονές σας.
Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχικές μοίρες των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού και όσοι πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 0η έως 3η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου