Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Ερμής σύνοδος Ήλιος 14/06


 Οι διελεύσεις του Ερμή στον γενέθλιο Ήλιο σας προκαλούν μεγάλη πνευματική και νοητική δημιουργικότητα. Ενισχύουν επίσης την αντίληψη και την προσοχή σας, ευνοώντας κάθε δραστηριότητα. Έχοντας έντονη ανάγκη για λεκτική επικοινωνία, έχετε πλέον ενισχυμένη ικανότητα να εκφράζετε τις ιδέες σας με περισσότερο ταλέντο και δημιουργικό σθένος.

Αυτές είναι κατάλληλες στιγμές για να ξεκαθαρίσετε τις ιδέες σας και να σκεφτείτε τα μελλοντικά σας ενδιαφέροντα για τους επόμενους μήνες. Επιπλέον, οι διελεύσεις Mercury-Sun βοηθούν στη βελτίωση των δεξιοτήτων γραφής και των σχέσεών σας με τα μέσα ενημέρωσης.
Νιώθετε εξαιρετικά ζωντανοί και γεμάτοι διαύγεια και ειλικρίνεια, παρέχοντάς σας την ευκαιρία να μάθετε και να κατανοήσετε νέα πράγματα. Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν γρήγορα, και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχει κάποια νευρικότητα. Οποιεσδήποτε συμβάσεις ή επαγγελματικές/επαγγελματικές συμφωνίες μπορούν να επιτευχθούν πιο εύκολα κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Συνιστάται να μη διστάσετε να εκφραστείτε και να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα, καθώς θα είστε πιο ευδιάκριτοι και ευθύς από ποτέ. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ξεκαθαρίστε τις ιδέες σας και προβληματιστείτε για μελλοντικά ενδιαφέροντα. Είναι μια καλή στιγμή για γράψιμο και δραστηριότητες που σχετίζονται με τα μέσα. Νιώστε ζωντανοί και αιχμηροί, αποκτώντας νέα γνώση και κατανόηση. Οι συμβάσεις και οι συμφωνίες μπορούν εύκολα να επιτευχθούν. Εκφραστείτε και συζητήστε σημαντικά θέματα. Το ταξίδι μπορεί να είναι απαραίτητο.
Η όψη επηρεάζει θετικά τα ζώδια του Αέρα, προβληματίζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν, πλανήτες, μεσουράνημα από την 22η έως την 28η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου