Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Αφροδίτη στο Καρκίνο 17/06 - 11/07


 Όταν ο πλανήτης Αφροδίτη ταξιδεύει μέσω του Καρκίνου, όλοι στο ζωδιακό κύκλο πιθανότατα θα αρχίσουν να νιώθουν λίγο πιο ζεστοί και χάδια. Αν η Αφροδίτη ήταν στον Καρκίνο όταν γεννηθήκατε, πιθανότατα είστε ένας από τους πιο φροντισμένους ανθρώπους γύρω σας. Η αγάπη για εσάς είναι σοβαρή υπόθεση και γεμάτη συναισθήματα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την τοποθέτηση της Αφροδίτη στον Καρκίνο και πώς επηρεάζει την προσωπικότητά σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

  • Εάν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, συνήθως πηγαίνετε για μια μακροχρόνια αφοσιωμένη σχέση με κάποιον αφού δημιουργήσετε έναν συναισθηματικό δεσμό.
  • Οι άνθρωποι της Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι ευγενικοί, προστατευτικοί και προσανατολισμένοι στην οικογένεια. Είναι γνωστοί για τον συναισθηματισμό και τη νοσταλγία τους.
  • Οι μακροχρόνιες, αφοσιωμένες σχέσεις είναι σημαντικές για την Αφροδίτη στους ανθρώπους του Καρκίνου, που προτιμούν ζεστά και τρυφερά ειδύλλια με πολλή στοργή.
Η θέση της Αφροδίτης κατά τη γέννησή σας σας λέει κάτι για το πώς μπορείτε να προσελκύσετε και να βρείτε αγάπη και τι είδους σχέση αναζητάτε. Εάν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θέλετε ένα δεσμευμένο, προβλέψιμο είδος αγάπης που αντέχει στο χρόνο. 
  • Οι άνθρωποι με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν αναζητούν κοντές πτερύγια. Οι σχέσεις απαιτούν σημαντική συναισθηματική επένδυση.
  • Η Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν ανοίγει πολύ εύκολα. Μπορεί να είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, επομένως προστατεύουν τον εαυτό τους μέχρι να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλείς με κάποιον και μπορούν να τους εμπιστευτούν.
Ένας άνθρωπος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα είναι συχνά αυτός που θα αποθηκεύσει όλες τις αποδείξεις και τα στελέχη εισιτηρίων από τις εκδηλώσεις στις οποίες πηγαίνετε και τα δείπνα που μοιράζεστε. Συνήθως τους αρέσει να αναπολούν παλιές φωτογραφίες και να αναπολούν το παρελθόν με την οικογένεια και τους φίλους τους. Όλες αυτές οι αναμνήσεις είναι σημαντικές για ένα άτομο της Αφροδίτης στον Καρκίνο.
  • Το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι οι άνθρωποι της Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί μερικές φορές να παρασυρθούν πολύ στο παρελθόν και να δυσκολεύονται να κοιτάξουν μπροστά. Αυτό τους δυσκολεύει επίσης να συγχωρήσουν τις μικροπράξεις εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου