Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας 17/06

 


Αισθάνεστε πιο ευάλωτοι όταν ασχολείστε με άλλους ανθρώπους, επιτρέποντάς τους να σας εκμεταλλευτούν. Μπορεί να έχετε δυσκολία να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να προωθήσετε τα δικά σας συμφέροντα, νιώθοντας την ανάγκη να θυσιάσετε τις επιθυμίες σας ως ένδειξη της ειλικρίνειάς σας.

Μπορεί να είστε κυκλοθυμικοί ή αποτραβηγμένοι, προτιμώντας να είστε μόνοι σας και να παραμείνετε σε έναν άλλο κόσμο, γεγονός που θα δυσκολέψει την εστίαση στη δουλειά. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε χώρο στην ημέρα σας για κάποια μορφή απόδρασης ή να περάσετε αύριο τακτοποιώντας τις συγχύσεις του σήμερα. Αυτή δεν είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, καθώς τείνετε να είστε πολύ μη ρεαλιστές ή αποδιοργανωμένοι στα σχέδιά σας ή πρέπει να ασχοληθείτε με ανθρώπους που είναι ανέντιμοι. Θα πρέπει να αναβάλλετε τη διαχείριση σοβαρών οικονομικών θεμάτων για άλλη φορά. Η δημιουργικότητά σας είναι πολύ τονωμένη, αλλά προτιμάτε να ασχολείστε με αφηρημένες έννοιες και να παραμένετε στη φαντασία σας παρά να ασχολείστε με εργασίες που περιλαμβάνουν ακρίβεια, λογική σκέψη ή δίνοντας μορφή στις δημιουργίες σας.

Η όψη επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες του Μεταβλητού Σταυρού και όσοι έχουν ωροσκόπο, πλανήτες από την 26η έως 29η μοίρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου