Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ήλιος τετράγωνο Κρόνος 09/06


 Όταν η διέλευση του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου επισκέπτεται την αστρολογική γειτονιά σας, είναι σαν να έρχεται ένας αυστηρός δάσκαλος για να σας δώσει ένα ποπ κουίζ για μαθήματα ζωής. Αυτή η περίοδος συχνά επισημαίνει τομείς όπου μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι, προκλητικοί ή επιβαρυμένοι από ευθύνες. Είναι μια εποχή που το σύμπαν φαίνεται να ρωτάει: «Πόσο καλά μπορείς να χειριστείς την πίεση;».

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να συναντήσετε εμπόδια που δοκιμάζουν την υπομονή και την αποφασιστικότητά σας. Μπορεί να αισθάνεται ότι κάθε βήμα προς τα εμπρός συναντά μια γραφειοκρατική γραφειοκρατία ή μια σειρά από εμπόδια. Είτε πρόκειται για επαγγελματικά εμπόδια, προσωπικούς αγώνες ή συναισθηματικές προκλήσεις, αυτή η περίοδος απαιτεί επιμονή και στωική στάση.
Αλλά εδώ είναι η ανατροπή: αυτές οι προκλήσεις δεν είναι απλώς εμπόδια. Είναι σκαλοπάτια. Είναι ευκαιρίες για να δείξετε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας. Είναι καιρός να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας, να αναδιαρθρώσετε τα σχέδιά σας και να ενισχύσετε τα θεμέλιά σας. Το κλειδί είναι να προσεγγίσουμε αυτές τις προκλήσεις με ωριμότητα και ρεαλιστική προοπτική.
Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος σημαντικής μάθησης και προσωπικής ανάπτυξης. Διδάσκει την αξία της σκληρής δουλειάς, της πειθαρχίας και της υπομονής. Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις σας κατά μέτωπο, μπορείτε να βγείτε από αυτή την περίοδο με μια ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σας και ένα σαφέστερο όραμα για το τι είστε πραγματικά ικανοί να κάνετε.
Θυμηθείτε, η διέλευση του Ήλιου σε τετράγωνο με τον Κρόνο δεν αφορά μόνο τις διαρκείς κακουχίες. Πρόκειται για την εύρεση της εσωτερικής δύναμης για να υψωθεί πάνω από αυτά. Είναι μια κοσμική υπενθύμιση ότι τα διαμάντια σχηματίζονται υπό πίεση, όπως και ανθεκτικές ψυχές σαν τη δική σας.

Η όψη επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 15η έως 21η μοίρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου