Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ερμής στο Λέοντα 02/07 - 26/02

 


Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει δραματική αίσθηση και ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Αυτοί οι άνθρωποι λατρεύουν να γίνονται αντιληπτοί και ανεβαίνουν στη σκηνή με ευκολία. Έχουν ένα μάτι για την ηγεσία και μπορούν εύκολα να ελέγξουν μια κατάσταση. 

Ο Ερμής στον Λέοντα είναι κύριος της γλώσσας, χρησιμοποιώντας την για να προσελκύσει ένα ακροατήριο και να κάνει μια μόνιμη εντύπωση. Το να τους θαυμάζουν και να τους σέβονται για τη διάνοια και τη δημιουργικότητά τους είναι εξαιρετικά σημαντικό για αυτούς.
Η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη στην επικοινωνία τους. Χρησιμοποιούν τα λόγια τους για να δημιουργήσουν ιστορίες που μεταφέρουν τον ακροατή ή τον αναγνώστη σε διαφορετικά μέρη. Όταν παραδίδουν μια ομιλία ή γράφουν ένα άρθρο, προσθέτουν μια σπίθα ενθουσιασμού που πυροδοτεί τη φαντασία.
Η εμπιστοσύνη του Ερμή στον Λέοντα είναι επίσης αξιοσημείωτη. Αποπνέουν σιγουριά και τραβούν την προσοχή. Αυτό προέρχεται από την ισχυρή πίστη τους στις δικές τους ιδέες και τη δύναμη να πείθουν.
Pro Tip: Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τον Ερμή στον Λέοντα, δουλέψτε τις ακουστικές σας ικανότητες. Δίνοντας προσοχή σε αυτό που λένε οι άλλοι θα σας βοηθήσει να γίνετε ακόμα καλύτεροι στην επικοινωνία και να δημιουργήσετε πραγματικές σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου