Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος Rx 03/07


 Όταν η Αφροδίτη διέρχεται από τον Κρόνο μπορεί να έχει περιοριστική επίδραση στη στοργή και την αγάπη σας, οδηγούμενη από πρακτικούς λόγους. Αυτές οι διελεύσεις σας αναγκάζουν να ξανασκεφτείτε το νόημα των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων.

Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, μπορεί να βρεθείτε σε σκοτεινές περιόδους περισυλλογής, όπου αναλογίζεστε τη σημασία ορισμένων σχέσεων ή αποχαιρετάτε κάποιον προσωρινά ή μόνιμα. Αυτές οι διελεύσεις σας ωθούν να προσεγγίσετε τα πράγματα με σοβαρή νοοτροπία. Μπορεί να αισθάνεστε απόμακροι ή αδιάφοροι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων ή να βιώνετε συντριπτικά συναισθήματα μοναξιάς και κατάθλιψης. Μπορεί να προκύψουν αισθήματα ενοχής, μαζί με την επίγνωση των φόβων και των κοινωνικών αναστολών σας. Μπορεί εν αγνοία σας να υψώσετε αμυντικά εμπόδια στις στενές σχέσεις σας για να αποτρέψετε τους άλλους από το να έρθουν πολύ κοντά. Παρά την προκλητική φύση τους, οι διελεύσεις Αφροδίτης-Κρόνου μπορούν να προσφέρουν ευνοϊκές συνθήκες για οικονομικά και χρηματοπιστωτικά θέματα. Ενσταλάζουν μια πρακτική και ρεαλιστική προσέγγιση μέσα σας, ακόμα κι αν σας αφήνει δυσαρεστημένους. Είναι σημαντικό να αναλογιστούμε τους λόγους πίσω από αυτή τη δυσαρέσκεια και να λάβουμε μέτρα για την αντιμετώπιση και τη διόρθωση της κατάστασης.

Η διέλευση της Αφροδίτης σε τρίγωνο με τη γενέθλια διέλευση του Κρόνου φέρνει επίγνωση των υποχρεώσεών σας προς τους άλλους, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Παρέχει αντικειμενικότητα και ρεαλισμό, βελτιώνοντας την ποιότητα των σχέσεών σας. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, επιτρέποντας την αποσαφήνιση και την επίλυση προβλημάτων με συμβουλές εμπειρογνωμόνων.

Η όψη επηρεάζει τα ζώδια του Νερού και της Γης θετικά και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 16η έως 22η μοίρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου