Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ήλιος στον Καρκίνο


 Ως τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το πρώτο ζώδιο του νερού στην ουράνια σύνθεση, οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για το ότι είναι συντονισμένοι με τα συχνά ισχυρά συναισθήματά τους. Κυβερνώνται από τη διαίσθησή τους και τα ενστικτώδη συναισθήματά τους - τα οποία συχνά αποδεικνύονται αξιόπιστες πυξίδες.

Η λέξη "Καρκίνος" μεταφράζεται από τα λατινικά στα αγγλικά ως "καβούρι", το οποίο είναι το σύμβολο του σημείου. Η εποχή του καρκίνου σηματοδοτεί επίσης την έναρξη μιας άλλης εποχής: καλοκαίρι στο βόρειο ημισφαίριο και χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο, που διαρκεί περίπου από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου.
Το βασικό ζώδιο είναι γνωστό ότι προστατεύει την καρδιά και την ενέργειά τους. Συχνά κρύβουν τον εσώτατο εαυτό τους κάτω από το μεταφορικό σκληρό κέλυφος τους για να διασφαλίσουν ότι παραμένουν ασφαλείς ανά πάσα στιγμή.
Στοργικοί και πιστοί, οι Καρκίνοι προστατεύουν επίσης τους αγαπημένους τους. Ενώ είναι συγκρατημένοι, στέκονται σε ένα θεμέλιο δύναμης - και δεν φοβούνται να δράσουν όταν αισθάνονται ότι είναι απαραίτητο.
Το σύμβολο του καβουριού προσφέρει ένα κλειδί για την κατανόηση της υπερφυσικής ικανότητας των Καρκίνων να γνωρίζουν πράγματα χωρίς να γνωρίζουν πώς τα γνωρίζουν. Τα καβούρια περιπλανιούνται τη νύχτα, σέρνουν πλάγια. Έχουν την ικανότητα να παρατηρούν και να βλέπουν τη ζωή από διαφορετική οπτική γωνία από τους άλλους, λόγω της πλάγιας πορείας τους. Στο ζώδιο, αυτό μεταφράζεται σε δημιουργικά, καλλιτεχνικά και διαισθητικά μυαλά, με τη δύναμη της (μερικές φορές ψυχικής) αντίληψης.
Οι καρκίνοι είναι επίσης γνωστό ότι είναι ένα συναισθηματικό - και κυκλοθυμικό - σημάδι. Κυβερνώμενος από τη Σελήνη, τα συναισθήματα του Καρκίνου αλλάζουν τόσο όσο και οι φάσεις του φεγγαριού.
Για τον αστρολόγο και συγγραφέα του "Dirtbag Astrology: Sign-by-Sign No-Filter Cosmic Truths", Alberto Toribio, η μεταβλητότητα των Καρκίνων είναι καλό πράγμα - είναι ανοιχτοί στη ζωή. «Είναι δώρο να έχεις τόσα πολλά συναισθήματα. Να θέλετε να αναλάβετε δράση αμέσως. Να τα νιώσω όλα αμέσως. Το ζώδιο του Καρκίνου είναι μια υπενθύμιση σε όλους μας ότι τα συναισθήματα είναι σημαντικά για να προστατεύσουμε και να επενδύσουμε».
Χάρη στην ευαισθησία των Καρκίνων στο φεγγάρι, ο Toribio είπε ότι το ζώδιο έχει μια σύνδεση με τους «ρυθμούς του σύμπαντος». Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για το ζώδιο του νερού στην εργασία, την αγάπη και τη συμβατότητα με άλλα ζώδια.

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας καρκίνου:


  • Αισθηματικός
  • Συναισθηματικός
  • Προσφορά
  • Νοσταλγικός
  • Προστατευτικό
  • Δημιουργικός
  • Σκυθρωπός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου